Innan varje paradise-avsnitt...

.....



alltså tv6 är korkade..
tror dem helt seriöst att folk ska trycka på NEJ när det klart och tydligt står att man inte kan kolla på klippet om man gör det?

Kommentarer
Postat av: Jessica

Sv: ABBA i Glee vore bättre än bäst. Underbart! Toppen! Och alla andra positiva glädjetjutsord! Andra säsongen kommer bli fantastisk, helt säker! :D



Du fattar inte hur gärna jag skulle öppna den där Sprite flaskan i kylskåpet eller blanda en hel kanna saft åt mig själv just nu! frustrerad Och det har bara gått en dag!! Haha! Men jag tror man mår bättre av att inte äta massa onödigt socker... efter två veckor och beroendet är borta, dvs. :o



Designen är ny, grunden har en annan tjej gjort, men headern och lite småförändringar här och var är mina egna. I liike it. :) Tack!



Håller med dig om vissa svenska deckare (Camilla Läckbergs böcker, och Millenium serien), annars läser jag mest historiska romaner. Inte mycket nutida, och ingenting om ungdomar. Fånig tonårskärlek är det värsta jag vet (förutom den mellan Edward/Bella/Jacob - älskar Twilight!). Haha! Läste nyss ut "Tess of d'Urbervilles" av Thomas Hardy (publicerades 1891), gillade den starkt! Läser nu "Hon älskade" av Helena Henschen. Bra, än så länge.



Hjälp... vilket långt svar! Haha. Good to have you back! (i bloggen)

2010-08-05 » 00:11:56
URL: http://alittletime.blogg.se/
Postat av: Isabella (tinkerbella.blogg.se)

SVAR: Ja, elelr den är rätt ljusgrå :)

2010-08-05 » 00:33:34
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Anna

haha jag garvar åt de varje gång ;D

2010-08-05 » 12:47:49
URL: http://annaremang.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback