"Greven, finns här möjlighet att skapa ljus?"

.....

Hej bloggen!
Måndagar är inte jobbiga. Måndagar är bra, som en mjukstart på veckan. Fast det klart, inte lite bra som förra läsåret då vi började 12. Men ändå. Vi har Claes från 8 fram till lunch och det är ju soft. Idag skulle vi kolla på debatten från igår mellan Mona Salin och Reinfeldt, men det verkar Claes tycka var rätt tråkigt så han gick fram och sa:
"Jaa, det händer ju inte så mycket. Dem är ju rätt så lugna, men jag har hört att när de började prata om skatter så började det slå lite gnistor. Ska vi inte spola fram och kolla på det?"
Klassen säger ingenting. Så Claes bestämmer att vi nog inte har något emot det. Så då hör vi när de debatterar om skatterna och kanske blir dem lite mer irriterade på varandra, men gnistor var väl ändå att ta i. Så efter ett tag pausar Claes igen och säger besviket:
"Jaa, det kanske inte blir mer än såhär..."

Han är härlig den där Claes, haha! :D

bild på skolan, bara för att..

Nu ska jag fortsätta med att plugga spanska glosor och kolla på 100 höjdare. Ikväll är det ju "Lite Sällskap" igen, missa inte det. 22:00 på femman! ;)

(rubriken har inte med detta att göra, men det är svårt att komma på rubrik så jag tog ett fint citat av en fin fredrik wikingsson)

Trackback