inte bra men helt okej

.....

Vilken dag alltså. Hade för det första jättesvårt att somna igår, vilket jag inte kan förstå eftersom jag nästan slumrade till nere i vardagsrummet. Men trots att jag bara fått några få timmars sömn var jag tvungen att gå upp redan innan klockan sju i morse för att ställa ut soporna. Skyndade mig sedan tillbaka till sängen men var redan för pigg för att somna om. Satte istället på Rix FMs morgonradio för att ha något halvintressand att lyssna på. Hörde då på nyheterna att det varit en bilolycka i Jönköping vilket alltid är läskigt eftersom man alltid tänker att det kan vara någon man känner. Vilket det såklart aldrig är. Tills idag. Går nämnligen in på instagram när jag sitter och äter frukost och ser att en av mina bästa vänner ligger på sjukhus i Eksjö, efter att ha blivit påkörd av en idiot som körde i fel riktning?! Blev både rädd och förbannad på samma gång men tackar alla sorters gudar och högre makter för att det inte gick värre och att hon är okej. Hon är dock kvar på sjukhuset fortfarande. Jag önskar att jag kunde vara hos dig, skickar all kärlek jag kan härifrån London! ♥
Efter det här var jag inte så himla sugen på att gå ut och roa mig så jag la mig i soffan och tittade på film. Då hör jag efter ett tag att en nyckel sätts i ytterdörren och blir livrädd och flyger upp ur soffan. Det var dock inte så farligt, det var städerskan som kommer för att stryka en gång i veckan. Jag hade totalt glömt bort det och tvättstugan ser ju ut som kaos för tillfället så jag sprang in och sopade ihop mina kläder för att de inte skulle vara för mycket ivägen. Sen tog jag på mig och lämnade huset, är som sagt inte helt bekväm med att vara hemma när städerskan är här. Hade tänkt åka till något museum men jag var verkligen inte laddad för det så åkte ner till Oxford Street (surprise) och spenderade allt för mycket pengar istället. Gjorde dock ett sådant kap på The Body Shop där jag gick in för att jag behövde en ny shea body butter. Tycker den är världens bästa och luktar megagott. Blev därför mycket nöjd när den såldes på rea, istället för att betala £13 för en fick jag nu två stycken full size body butter plus två scrubs för £16! Hur billigt som helst. Sen drev jag mest runt på stan, lyssnade på poddar, köpte läppstift på topshop och massa viktiga saker på Primark (bland annat Lejonkungentishan från förra inlägget). Åt lunch på subway (tar alltid samma sak så det smakade lite hemma) och köpte kakor på Ben's cookies. 
En t-shirt, en tröja, en klänning, en blus, en kjol, handdukar, skor och en korthållare. Heja Primark!
 
Kom hem runt halv fem och var helt slut. Gjorde mig i alla fall lite mat och slog mig ner i soffan igen, har nu precis tittat klart på filmen från i morse (The Big Wedding - usel film, se den inte) och skypeat lite med Emelie, Gabriella och Agnes. Ska springa iväg till Tesco och köpa lite frukt och sen ska jag fortsätta min kväll här i soffan. Mycket mer party än så har jag det inte för tillfället, kan inte släppa tanken på min kompis; på vad som kunde ha hänt, vilken tur hon haft och hur glad jag är att hon är okej - ett herrans underverk helt enkelt. 
för jag vore ingenstans, jag vore ingenting om du inte fanns.

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback