för är man trött på ensamhet

.....

Hallå! Igår blev det inget riktigt inlägg, hade faktiskt ingenting alls att skriva om. Dagen var faktiskt ganska trist. Låg i sängen och kände mig lite ensam och nere, åkte till Tottenham Court Road och gick ett varv inne på primark, kom på att jag inte alls var shoppingsugen och åkte hem igen. Inte speciellt festligt alltså.. Hämtade barnen på skolan, gjorde italienska köttbullar till middag och pysslade som vanligt med lite tvätt, disk och läxläsning med barnen. Åt med barnen så när jag slutat tog jag på mig träningskläder och gav mig ut för att springa/gå en runda. Skönt att komma ut och få lite luft, trots att det var svinkallt ute.  Gick förbi M&S påväg hem och köpte vindruvor som jag mumsade på när jag kom hem. 
Idag har jag haft en lite bättre dag. Min värdmamma peppade mig att hitta på något istället för att bara ligga hemma, en väldigt bra idè. Så började morgonen med att gå till gymmet och simma. Efter att jag duschat och dragit på mig mina mysbyxor gick jag vidare till Gail's och åt lunch. Gail's har såå goda soppor! (Och bakverk, men jag lyckades stå emot det idag). Just nu har jag förflyttat mig vidare till Nero för att dricka kaffe och läsa i min bok. Snart ska jag dock bege mig hemåt för att börja jobba. 


 
Imorgon ska jag träffa Malin och luncha på Tortilla. Har aldrig varit där men efter att jag konstaterat att min favoriträtt är all mat som kan serveras i ett tortillabröd kan det ju inte bli fel. Ska bli kul att träffa Malin igen också, har ju faktiskt inte setts sedan i söndags. Behöver lite sällskap efter tre ensamdagar den här veckan. På fredag ska jag träffa Danielle och hitta på något roligt; eventuellt blir det ett besök på något museum, det var ett tag sedan! 

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

Tycker det är bra att du beskriver tråkiga dagar med, för sånt händer ju faktiskt!

Svar: Ja men eller hur, allt kan ju inte vara tipp-topp hela tiden, haha..
Linnéa Carlsson

2015-01-14 » 15:19:36
URL: http://vapenbroder.blogg.se/
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Gott!

2015-01-14 » 16:15:42
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Malin

imorgon ska vi skratta!!!! Och äta Tortilla!!!!

2015-01-14 » 21:11:24
URL: http://lightsinlondon.blogg.se
Postat av: Rebecca

hej! jag har precis flyttat hit som au-pair... jag känner inte så många än men jag trivs bra! jag vet ju att du ska åka hem snart, men kanske du kan ge mig lite tips på bra ställen osv? hoppas vi hörs! :)

2015-01-15 » 17:03:07



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback