vacker sång

.....


Im not afraid of heights, swimming, or love

.....

Im not afraid of heights, swimming, or love..
Just falling, drowning, and rejection


nej, bättre än såhär blir det nog inte. jag är bara inte på humör för att blogga idag

' Come here, it's hurts so bad inside

.....

Okej, ett normalt inlägg också kanske. Veckorna går så otroligt snabbt! Imorgon är det redan torsdag och då har vi bara två lektioner. I svenskan ska vi ha debatt för/emot romantiken och upplysningen..? Alltså, jag vet inte rikitigt hur vår lilla svenska lärare tänker där. Men jaja, vi får väl se hur det går.

Vi tog skolfoto idag förresten, hoppas jag blev bättre än såhär:

Åh vad cool jag äääääär, mhaha!

Miss Li – Ba Ba Ba <-- lyssna

Snygga posters!

.....

Känner att det blir lite mycket Harry Potter här nu.. Men idag har de tre första postrarna släppts! Och dem är sjuuuuukt snygga!







Eller hur?! Älskar dem, och längtar så otroligt mycket till den 19 november!

"What will happen to Ron?" "Who Cares. The film isn't called Ron and The Goblet of Fire is it?!"

.....



HAHA, en gammal (2005) men otroligt rolig intervju! Del 2 hittar ni här.

Såhär kommer barnen att se ut i filmen..

.....


1.Ron och Hermiones son HUGO WEASLEY 


2.Harry och Ginnys näst äldsta ALBUS SEVERUS POTTER


3.Harry och Ginnys äldsta son JAMES SIRIUS POTTER

Visst är dem söta?! :D Hur Rose och Lily kommer se ut vet jag inte än. Hoppas att dem ska var med! Men HÄR finns i alla fall fler skådespelare som kommer vara med.

Vad ska man säga?

.....


LYCKLIG!
Det sjukaste av allt var att jag inte ens var nervös. Så fort de började prata med mig blev jag helt lugn, och det var inte alls konstigt att prata med dem! Berättar mer och bokmässan sen, nu blir det Lite Sällskap!


Nu är det dags..

.....

..omg. Nu kör vi!


Lena Maria Klingvall

.....

Jaa, här sitter jag och har tråkigt och zappar runt lite på teven. Och så ser jag att "Här är ditt liv" precis har börjat på ettan, och det kan ju vara roligt beroende på vilken kändis det är. Och så talar dem om att idag kommer det vara en okänd person. Döööödstråkigt tänkte jag. Men jag kollade vidare i alla fall, och fick reda på att hon hette Lena Maria Klingvall och saknade armar. Så då googlade jag det.. Och vet ni vad?
HON KOMMER FRÅN HABO!! :O

En dag försvinner så fort..

.....

Nu har jag slösat bort en hel dag på nästan inget alls :( Det ända jag har gjort är att fixa en vinterdesign till bloggen.. det är liksom september! Men det var roligt, och mysigt! Men jag kanske ska göra en höstdesign också? Jag får se hur det blir :P

Jag kan inte riktigt fatta det. Men imorgon ska jag och Gabriella till bokmässan. Vi ska träffa Filip & Fredrik. På riktigt! Eller ja, vi kommer vara två av de mängder av folk som kommer vilja träffa dem. Så dem kommer ju inte att märka oss där i bland. Men ändå, jag får i alla fall se dem. Och jag kommer komma ihåg det typ för alltid.


Jaha, och nu då? Jag ska vara hemma ikväll och ha tråkigt. Jag ska nog välja kläder inför imorgon (hehe) och lägga fram det jag ska ha med mig. Fy sjutton vad nervös jag är.


cluedo

.....


Jag känner för att spela Cluedo nu. Lite sådär random.. Men det är ju hur kul som helst!


25 september (jag är sämst i världen på rubriker)

.....

Hej bloggen! Det blev lite ändrade planer igår, egentligen skulle vi ju åkt ut till Sofia vid halv åtta men runt klockan åtta var vi klara och träffades på ICA. När vi kom ut där ifrån var det värsta regn- och åskovädret, och det blixtrade. Enormt mycket! Så vi tog moppen till Ellens pappa (det är typ 200 meter och vi blev genomblöta!) och han skjutsade ut oss till Sofia. Så vi var väl där vid nio. Såg på "En dag i livet" - den var väldigt bra!



Vi gick och la oss ganska tidigt för Ellen och Sofia har match idag, därför fick vi också gå upp klockan 8 och åka in till Habo. Så nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Får väl se vad som händer :)
Imorgon blir det i alla fall Göteborg, och bokmässan och FILIP & FREDRIIIIIIIIIIIK! shiiiiiiiiiet alltså...

Ett varv runt Munksjön och ett besök i Drottningstorp

.....

Sprang runt Munksjön idag! Trodde helt allvarligt att jag skulle antingen spy eller falla ihop av utmattning. Men jag kom i mål, och inte nog med det, jag fick VG :o
Helt crazy!

Ikväll ska jag till Sofia, ska bli trevligt för det var längesen jag var där. Nej nu finns det väl inget intressant kvar att skriva.

Höstnyheter hos Marabou

.....


Sensation Caramel & Crisp

Marabou Mjölkchoklad med dubbel fyllning; krispig mandelkrokant i mjuk gräddkräm och en god karamellsås.

Sensation Cookies & Cream
Marabou Mjölkchoklad med dubbel fyllning; mjuk gräddkräm med bitar av chokladkex och en mörk chokladsås.


Jag vill testa båda, såklart! Har inte sett dem i någon affär än, jag får spana lite ;) 


Övertrött!

.....

Idag har jag också varit väldigt trött, fast idag var jag mer övertrött så att jag har skrattat åt allt möjligt. Speciellt på mattelektionen, haha! Men alltså jag orkar inte berätta om hela min dag, det är ju ingen som bryr sig om det i alla fall. Men jag kan ju tala om att jag nu ska kolla upp vilka mer som kommer till bokmässan, samt ladda upp en bild som vi fick i läxa på skolans fotoblogg. Ciao!


NYY TRAILEEEEEEEEEEEEEEEER!!!

.....



Oh, herregud... Jag längtar ungefär såhääääääääääääääääääääär mycket!

Two brothers and a sister

.....



Har läs lite interljuver och har hittat en del roligt som kommer hända i dödsrelikerna. Dan och Emma berättar lite snabbt om en scen de ska göra...

Emma: Att kyssa Rupert framför kamerorna kommer nog vara en av de märkligaste upplevelserna för mig. Han och jag har varit rädda för den här scenen, och skulle vilja göra det snabbt. Men det tuffaste av allt är nog att jag måste kyssa...DAN! Det är i en scen där Ron föreställer sig en kyss mellan Hermione och Harry.

Daniel: I dödsrelikerna kommer ni att få se Harry som ni aldrig tidigare gjort! Till exempel så kommer jag att vara helt naken i en scen. När jag läste manuset tyckte jag att det stod att jag skulle bära underkläder, men nej, jag skulle inte bära nånting alls! Men det blir nog inte så svårt. Jag har ju redan gjort sånt här när jag var med i Equus. Men jag undrar hur människor kommer att reagera, även om några saker kommer att döljas i skärmen.

Gammal intervju, alla scener är ju klara nu!

Filip & Fredrik på söndag!!!!!!!!!!

.....


Jag ska träffa dessa herrar på söndag.. jag tror jag dör

21 september

.....

Idag har jag varti trött och på dåligt humör hela dagen. Irriterad på folk i min klass, och bara velat vara hemma. Crappy day so to say. Hoho, det rimmade ju finfint. På tal om det så lämnade vi in dikter vi skrivit på engelskan idag, blev ändå ganska nöjd med min, får se vad Vanessa tycker om den sen. Förutom engelska hade vi, svenska, aerobic och geografi idag. Geografin var riktigt intressant faktiskt, lite ovanligt. Aerobicen var ganska kul också, vi gjorde klart våra "block" och sen gymmade vi (dvs satt och pratade i gymmet). '

Nu ska jag plugga spanskaglosor vi har tills imorgon (skiitsvåra) och kolla på idol.


så kan det gå

.....

nehe, idag blev det inget inlägg


Detta är helt sjukt!

.....

Kolla in detta, heeelt sjukt!

HAHAHAHAHHAH!

Valvaka 2010

.....

Sitter och kollar på valvakan och fixar med en liten "spinoff" till Lisebergsfilmen, dock är det svårt att välja en bra låt men det får bli som det blir. Men valvakan är lite spännande, fast jag tror att Alliansen blir kvar 4 år till. Det verkligt spännande är ju att se hur det går för SD, fast tyvärr tror jag att dem kommer in.
Miljöpartiet verkar gå framåt dock, det gillar vi! hahah


' om du inte fanns till, vem tog hand om mig sen?

.....


19 september 2010

.....

Idag är det val, synd att jag är född ett år för sent bara. Eller så kanske det är bra för jag vet inte vad jag skulle röstat på.

Jag gick upp redan klockan 10 idag, vet inte varför riktigt men jag var pigg när jag vaknade så då kunde ja ju lika gärna gå upp. Riktigt bra kväll igår! Först bio och mat på stan med Emelie, Hanna & Jossan. Vi kollade på "I rymden finns inga känslor", den var jättebra! Både roligt och riktigt fin. Så den borde ni kolla på tycker jag!



Efter bion gick jag hem till Ellen för att umgås lite med henne, Sofia och Melina.


En väldigt mysig kväll alltså!

"Jag har en sockersjuk hund"

.....


Roligast från förra veckan? Typ, hahah!

' våra förfäder rår och dem följer vart vi går

.....


Våra förfäder rår,
och dom följer vart vi går.
Dom följer din väg lilla vän.
Genom gråt, genom skratt,
dom går med oss dag och natt

' liksom en saga med olyckligt slut

.....


Om du fick chansen att välja igen.. säg mig skulle du då göra om det en gång till?

chess & foto

.....

Veckorna går fort alltså, snart är det jullov, wiho. Hehe ;)
Dagen har sett ut såhär: Först Debatt (Roligt!), sen Svenska (Dödstråkigt!!) och till sist Matte (Helt okej). Efter skolan har jag varit och fotat lite men det var så kallt ute att jag inte var ute så länge ;) Nu ligger jag i min säng och kollar på Chess. Är hur trött som helst så idag ska jag gå och lägga mig tidigt.
Det säger jag alltid med idag ska jag göra det.


Bra musikhöst för mig alltså!

.....


17 november kommer Helens nya platta! Den har dock inget namn än.

Jag döööööör! Hahahahha!

.....


' alla som jobbar med media vill emigrera

.....

'

Hahaha!

14 september

.....

När jag skulle skriva rubriken råkade jag skriva 14 augusti istället för september. Önsketänkade kanske.
Tisdag idag alltså, en ganska tråkig dag. Men aerobicen var faktiskt kul idag. Roligare än det har varit innan i alla fall ;) NU blir det lite spanska plugg innan jag ska till mormor och fika lite. Hon fyller också år idag nämnligen :P

Vi höres!

Grattis Gabriella!!

.....


Idag fyller min snyggaste vän år! Woho :D Hoppas du får en fin fortsättning på dagen!

Och nu är det bara jag kvar, hatar att fylla år så sent :(

"Painted Dreams"

.....


Den nya CD:n "Painted Dreams" släpps 6 oktober.
(Jaa, inte för att någon annan än jag bryr mig, men ändå :p)

"Greven, finns här möjlighet att skapa ljus?"

.....

Hej bloggen!
Måndagar är inte jobbiga. Måndagar är bra, som en mjukstart på veckan. Fast det klart, inte lite bra som förra läsåret då vi började 12. Men ändå. Vi har Claes från 8 fram till lunch och det är ju soft. Idag skulle vi kolla på debatten från igår mellan Mona Salin och Reinfeldt, men det verkar Claes tycka var rätt tråkigt så han gick fram och sa:
"Jaa, det händer ju inte så mycket. Dem är ju rätt så lugna, men jag har hört att när de började prata om skatter så började det slå lite gnistor. Ska vi inte spola fram och kolla på det?"
Klassen säger ingenting. Så Claes bestämmer att vi nog inte har något emot det. Så då hör vi när de debatterar om skatterna och kanske blir dem lite mer irriterade på varandra, men gnistor var väl ändå att ta i. Så efter ett tag pausar Claes igen och säger besviket:
"Jaa, det kanske inte blir mer än såhär..."

Han är härlig den där Claes, haha! :D

bild på skolan, bara för att..

Nu ska jag fortsätta med att plugga spanska glosor och kolla på 100 höjdare. Ikväll är det ju "Lite Sällskap" igen, missa inte det. 22:00 på femman! ;)

(rubriken har inte med detta att göra, men det är svårt att komma på rubrik så jag tog ett fint citat av en fin fredrik wikingsson)


jag är lite sugen på julgodis

.....


Men det är väl bara drygt 100 dagar kvar va? Föör länge!
Och Leilas Rocky Road är det godaste som finns, mmmm!


söndagsångest

.....

Jag tror nästan att söndag eftermiddag är värre en måndag morgon. För det ända som händer på söndagen är ångesten över att det imorgon är måndag morgon. Jag fattar inte hur helgen kan gå så fort?! Imorgon är det som sagt måndag igen (urk jag vill inte) och sen är det en hel vecka kvar innan det är helg igen. :'(

Så nu ska jag börja kolla på fjärde säsongen av 100 höjdare och ladda upp lite bilder på facebook. Vi hörs!

Bilder från igår!

.....

Kvällen igår var toppen! Jag, Agnes, Anna, Andrea och Sofia hade planerat en överraskingsfest för Gabriella och Emelie och jag måste säga att det blev väldigt lyckat :D Jag åkte in till stan redan vid 12 igår och tog sen bussen till Agnes. Vi cyklade (förbi Stefan Livs hus) och handlade inför kvällen. Sen åkte vi hem igen och började med att baka cupcakes och det tog lite längre tid än vi räknat med och helt plötsligt var klockan 15 och vi började bli riktigt stressade. När Anna, Sofia och Andrea kom sprang vi mest runt för att hinna med allt. Blåsa upp 50 ballonger, dekorera cupcakesen, sminka oss, byta om, locka hår, gömma presenter, pynta huset och laga mat. Så det var stressigt men väldigt väldigt roligt! :D

När Emelie och Gabriella väl kom dit stod vi redo vid dörren med ballonger och skrek. Och förvådnade, det blev dem. Ja nu lägger jag upp lite bilder från kvällen, mer finns HÄR :)











not such a long time ago

.....


bara för att jag har lite tråkigt!

.....

Roliga påhittade böcker och författare:

''Barnuppfostran'' av Lydia Ungar

''Efter stormen av'' Oskar Ejnu

''Kattens hämnd'' av Rivo Kleusman

''Kraften i ilskan'' av Hanne Lack

''Skelettets anatomi'' av Ben Rangel

''Bubbelbad'' av Slepp Aveder

''De skeppsbrutna'' av Erland Isikte

''Hitler är död'' av Ture Veldé

''Avveckla Kollektivtrafiken'' av Stig af Bussen

''Lort på väggen'' av Wem Shet

''Allvarliga hundbett'' av Rum Paneveck

''Otäcka Fall'' av Axel Urled

''Den misslyckade festen'' av Inge Draag

''Född blind'' av Harald Rigsett

''Kroppsdelar'' av Ann Atomi

''Mer om choklad'' av Will Haa

''Drinkboken'' av Oliver Egottill

Taget ur boken "Killar, kompisar och pyjamaspartyn" av Cathy Hopkins

11/9 - remember me

.....

Idag ska jag vi Agnes! Kommer bli väldigt roligt hoppas jag :D Vi ska blandannat kolla på Remember Me. Idag. Sista scenen hittade jag på youtube nyss, men jag tänker inte lägga upp den här eftersom det förstör hela filmen om man nu inte sett den. Och har man inte det så tycker jag absolut att man ska det. Den är hemsk, fruktansvärt sorglig och väldigt väldigt bra!

Tycker att dem är ett väldigt fint par, de borde bli ihop på riktigt också så att Rob slapp vara med den där otrevliga  emotjejen han har nu.

Han har ingen koll den där

.....


Biljetter köpta nu!

.....




HAPPY HAPPY HAPPY :D


Fredag. Betyder helg. Wiihoooo!

.....

Dagen har varit kanoners! Började med fotolektion och idag fick vi för första gången ge oss ut och fota. Vi skulle testa olika slutartider när vi tog kort på typ bussar och cyklister. Det var ganska kul faktiskt :] (Bilder kommer)
Sen hade vi idrott, då körde vi ultimate, typ hur kul som helst. Fast mitt lag hade tre motståndare, det andra laget samt en av vår egna lagkamrater som gjorde mer skada än nytta. Och en annan klassen såg sig inte för utan sprang in i en soptunna och skrapa upp hela knäet, såg inte så najs ut kan jag säga.

Okej, det är tråkigt att bara skriva om vad jag gör på dagarna eftersom de mest består av skola. Nu ska jag hjälpa min pappa att laga mat, han kan inte sånt nämnligen. Vi hörs!

“We’re already fallen in love with her!”

.....


Sorgligaste scenen någonsin från Desperate? :[ Från säsong 2

' music makes the world go around

.....

Halloj!
Fick ju min kamera igår! Wihoo :D I ♥ it! På fredag ska den få följa med till skolan för då ska vi ut och fota vattenfall. Ska bli spännande att testa och lära sig lite!
Just nu kollar jag på IDOL och dricker te... Jahopp, nu kommer jag inte på nåot att skriva..


okej, jag gjorde den föör suddig va? :[

En liten lista!

.....

Hur bor du:
I ett hus, i Habo
Brukar du komma i tid:
Ja nästan alltid
Hur lång är du:
176 cm
Kan du laga mat:
Njo, enkla grejer :]
Vad jobbar du med/pluggar du:
Går på gymnasiet!
Vad har du på dig just nu:
Jeans, linne och kofta
Har du någon fobi:
Mååånga!
Hade du en bra kväll igår:
JA! Fick ju min kamera!
Vilket är ditt senaste inköp:
Kameran, fast den har jag inte betalt än (a)
Din favoritdryck på morgonen:
Apelsinjuice
Var fick du dina senaste pengar ifrån:
Fick tillbaka de 10 kronor av Agnes som hon hade lånat av mig, haha
Har du sovit i din egen säng inatt:
Yes box :]
Vad hade du sönder senast:
Oj,  jag vet inte
Vem snackade du med senast:
Bror
Varm favoritdricka:
Varm choklad med vispgrädde & maschmallows
Favoritdricka när du är riktigt törstig:
Fanta!
När gjorde du senast något riktigt dumt:
Riktigt dumt? Hmm, jag vet inte ;]
Saknar du någon just nu:
Ja, min Hugo<3
Vad ska man göra för att få dig irriterad:
Vara korkad, eller elak :[
Någon jag stör mig på:
Tänker jag inte skriva här, men det är rätt många, haha! ;]
Intressen:
MUSIKALER, Filip&Fredrik, Harry Potter..
Senaste person du kramade:
Det var nog Agnes  
Senaste person du ringde:
Mamma :]
Senaste person som ringde dig:
Linnéa :}
Vad drack du senast:
Mjölk ;o
Vill du ha barn:
Självklart! men inte nu.. :P
Längtar du till din nästa födelsedag:
Jodå, fast jag ska vara på praktik då :{
Har rakat dina ben någon gång:
hahaha, jaaa xD
Är du sugen på något nu:
Jag är alltid sugen på choklad ;}



hinner inte blogga

.....


happy happy happy :D :D :D

Nu kör vi!

.....


Hahahahhahahahaha, Barney! ♥

.....



..okej, nu ska jag plugga (a)

Jag börjar nog bli lite medelålders :o

.....

Nu är jag hemma! Skyndade mig för att jag skulle se på Ullared men vet ni vad som hände sen? Jo jag fastnade framför en partiledardebatt på SVT..! Liksom, WTF?! Jag tror jag håller på att bli vuxen, eller snarare gammal.


Jaja, klockan 22 är det i alla fall premiär för Lite Sällskap så då kan man väl säga att jag kom tillbaka till min nuvarande ålder igen :p

Tills dess måste jag lära mig 35 engelskaglosor samt språkhistorian från 800-1900 talet... Så vi hörs, bye bye!

Sömnbrist!

.....

Måndag då! Skulle vara jätteduktig och gå och lägga mig tidigt igår, så jag stängde av datorn, släckte och gick och lade mig i sängen redan vid halv tio. Men sen kunde jag inte sova. Heeelt omöjligt! Låg och stirrade i taket och vände och vred tills ungefär halv ett! (Det var i alla fall då jag fick det sista smset) Sen imorse vaknade jag klockan 5, och kunde inte somna om! Så då låg jag och blundade i en timme. Så 4,5 timmar sov jag inatt. Fast det konstigaste är att jag inte är trött :o Jaja, nu ska jag ner och jobba. Vi hörs!

Vakna! med the voice

.....


Sitter och lyssnar på Vakna! från i morse, det var två fina grabbar med där i morse ♥ Enligt Gabriella var dem i Mix Megapol också men jag hittar det inte :o Jag får väl leta vidare lite då!

Love the way you lie - Rihanna/Eminem

.....


Söndag... söndag!

.....

Hemma från bion nu! Filmen var bra tycker jag :D Fast jag tyckte nog att tvåan var liite bättre ändå.
Nu ska jag börja med lite läxor eftersom jag inte gjorde dem igår, och har massor att göra. Imorgon är det måndag igen.. 5 dagar till nästa helg. Uhh :s Men det ska väl gå det också, hoppas att veckan går fort för på lördag ska vi till Agnes. :D Nej nu ska jag plugga, vi hörs!

Toy Story 3

.....

Idag ska jag gå på bio! Ska bjuda min bror på Toy Story 3 :) Som uppladdning kollade jag på tvåan på Youtube igår eftersom jag trodde att jag inte sett den. Men ungefär när jag sett halva filmen kom jag på att jag har sett tvåan, men inte den första! Så nu ska jag kolla på den första delen samtidigt som jag gör mig i ordning. Haha :P



Åh, vad jag älskar Youtube! ♥

Filip & Fredrik - Grow old with me

.....



Ikväll ska jag kolla på...

.....


.."Här är ditt liv" i SVT. Inte för att det är mitt favoritprogram direkt, men min körledare är ny kapellmästare! Så det ska bli kul att se om man får syn på henne :D
Vad hittar ni på ikväll?

Nu har jag städat mitt rum!

.....

Efter kristallengalan igår gick jag till Ellen. Melina och Sofia var där också, mucho trevligt :D När Sofia och Melina åkt hem somnade jag dock i Ellens soffa, vilket inte var så konstigt eftersom jag varit vaken sedan halv 6. Men i alla fall, innan det så pratade Ellen om hur hennes rum såg ut..

Ellen: Alltså mitt rum är så stökigt nu
Linnéa: Jaså?
Ellen: Jaa, alltså det ser typ ut som ditt brukar göra!

..

Men nu har jag i alla fall städat mitt rum :D Så nu är det fint! hahha!


Kristallengalan - efterfesten

.....

Eftersom Mr.Wikingsson inte själv har facebook tycker jag om att han har vänner som lägger ut bilder. Dessutom har han ju själv ingen aning om vilka bilder som läggs ut, mohaha! ;)



Lördag 4 september 2010

.....

Hallo bloggen! Vaknade vid 13 idag, så jag sov nästan tio timmar, gott! Jag måste ju sova länge på helgerna eftersom jag sover ungefär 6 timmar varje dag. Dumma skola som inte förstår att jag MÅSTE ha minst en sovmorgon :( Jag skulle hellre gå lite längre än vi gör nu för att få börja senare.

Jaja, idag ska jag inte göra mycket. Måste städa mitt rum, och så ska jag nog plugga lite. Har svenska, matte, engelska och spanska att göra. Rolig helg -.-

Ni hinner rösta några gånger till innan ikväll!

.....



Skicka 03 till 72400!
Skicka 03 till 72400!
Skicka 03 till 72400!
Skicka 03 till 72400!
Skicka 03 till 72400!
Skicka 03 till 72400!
Skicka 03 till 72400!
Skicka 03 till 72400!
Skicka 03 till 72400!
Skicka 03 till 72400!

Nu är det äntligen helg!

.....

Sett min lilla uppdatering av bloggen? I like it! Fast jag skulle vilja ha en helt ny header egentligen men jag orkar inte just nu :p

Fredagar är en bra dag i skolan, först har vi foto i 2,5 timmar. Det var dock liite segt eftersom vi inte fotade något idag utan bara satt ner och anteckande och lyssnade. Men nästa vecka ska vi ut och fota :D Efter det hade vi idrott. Vi åkte inlines. Som jag ALDRIG gjort tidigare i mitt liv. Men jag är faktiskt imponerad av mig själv, trillade bara en gång! HAHAHAH! Nej men det var nog det värsta jag gjort, så himla hemskt! Och svårt! Och läskigt! Men om man kunde det skulle det nog vara helt okej, men det var jag ju inte direkt :P
Sen var det lunch, och vi såg fram emot snitsel, men när vi kom ner i matsalen var den slut! Så vi fick äta resten, buhu!

Ja men nu hinner jag inte mer, ska snart ner och jobba nu! Vi hörs senare! :)

temptation for chocolate

.....


Idag var det nästan som om sommaren kom tillbaka

.....

Idag har det ju faktiskt varit riktigt fint väder, skönt! Vi hade ingen matte heller så vi slutade 10:45 idag. Agnes, Emelie, Gabriella och jag åt i matsalen och sen gick vi på en promenad som slutade på seven/eleven, hah! Där köpte vi brownies som vi satte oss i en park och åt upp. Sen blev vi kvar där ett tag, solade, lyssna på musik och snackade massor såklart!










remember me

.....

kommer ni ihåg detta inlägg?
jag har faktiskt inte sett den sedan dess, framför allt eftersom jag mådde så otroligt dåligt efteråt. Men den var ju helt totalt fantastiskt awesome... Så jag måste se den snart!


"The Time-Turner" ..OMG, JAG VILL HAAAA!

.....


"An authentic recreation of Hermione's Time-Turner™ featured in the movie Harry Potter and the Prisoner of Azkaban™ . The Time-Turner™is centered with a working miniature hourglass and its inner rings rotate. Plated in 24 karat gold, measures 1 3/8 inches in diameter. Chain measures 18 inches. Comes complete with a display."

Finns HÄR för $49.00

The Knapp himself

.....