we♥it

.....

Tumblr_lk1h4xhwkn1qb4e8co1_500_large
http://weheartit.com/entry/9092226


spenderar skärtorsdagen med att kolla på emil

.....

alltså på riktigt, tänk om jag föds typ 100 år tidigare. då hade jag helt klart bott i Lönneberga, eller Bullerbyn! jag vill leva på denhär tiden, feeeeet najs!

älskar Astrid Lindgren-filmer, såååå underbara ♥

någon gång måste du bli själv

.....



Säkert – Någon gång måste du bli själv

Du är inte så fin
men det är nåt med dig
som att komma hem
första gången jag du sa hej
det är så logiskt
alla fattar utom du
Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

solen i ögonen

.....

jag älskar detta vädret! har varit ute heela dagen och solat. gött! Imorgon åker jag och pappa till farmor i Falkenberg. Hoppas på lika fint väder där, så kan jag sola massor. Fast jag måste ta med mig mitt svenska arbete dit. Det ska bli klart på lovet, vet inte riktigt HUR jag ska lyckas med det. Men jag ska i alla fall göra klart det så fort som möjligt, ska bli så skönt när det är klart!

Ikväll ska jag troligtvis vara med Magnusson och gänget. Fast just nu får jag inte tag på dem, ska försöka igen strax. Tänkte bara uppdatera alla mina undrande läsare på vad som hänt ;)

Förmiddagens soldrink, apelsinjuice och hallon. Mums!

jag bidar tiden och det kommer ta tid

.....

Okej, fredagen nu då..


Började med fotolektion som var väldigt rolig. Fick i uppgift att fotografera ett yrke, fick faktiskt ihop många bra. Kolla in våra bilder här. Sen var det idrott, bad på Rosenlund. Och jaa... Vår idrottslärare var inte där så vi hade J som vikarie. AAAAAAAAAAAAAAAAH! Alltså, jag försöker komma på om jag någon gång varit så nervös innan. Trodde på riktigt att jag skulle spy en gång av nervositet, men jaja det gick helt okej. Vi körde vattenpolo vilket var riktigt roligt! Efter Rosenlund blev vi så sena att vi inte hann äta i skolan utan gick direkt till spanskan, det var en mycket soft lektion. Några gjorde muntliga presentationer och sen satt vi mest och pratade lite.


Efter skolan valde vi dumt nog att ta buss 116 hem, den som tar vägen förbi Mullsjö och Furusjö innan den kommer till Habo. Det tog över en timme att ta sig hem, dumt! Men kvällen var lugn, gick och lade mig ganska tidig eftersom vi skulle till Ullared.


Helen Sjöholm som hemlig gäst i Nyhetsmorgon

.....


Snart är det jag som är kung!

.....



Igår klockan 8:00 plockade Anna upp mig, Gabriella och Emelie och vi begav oss till Ullared! Efter ett litet missöde i början hittade vi perfekt. Det var nog den bästa Ullaredsresan någonsin, hade hur kul som helst och shoppade många roliga saker :D Vi hann också med att äta i den nya restaurangen och lyssna på bra musik i bilen (alla låtar finns HÄR). Tack för dagen mina fina, älskar er!

den jävligaste stunden i livet var den när du gick

.....

nu har jag försökt skriva något i flera timmar. men det går inte. vet inte vad jag ska använda för ord till denhär dagen. så istället säger jag godnatt och vi hörs.

snart är den stressiga veckan slut

.....

STRESSIG VECKA!
Har haft spanska redovisning, geografiprov (gick uselt!) och idag hade vi 5 timmars nationella prov i Svenska B. Jag skrev en uppsats om Euforia-konserten. Gick nog helt okej, hoppas det i alla fall. Nu ska jag kolla på alla Big Brother-avsnitt som jag inte hunnit se under veckan och sen ska jag sova. Imorgon är det fredag och sen, på lördag ska jag, Emelie, Anna och Gabriella åka till Ullared. Kommer bli bääääst! :D

NittiLeaks

.....

Har kollat på första avsnittet av NittiLeaks nu! Det var bra, mycket bra! :D Inte som Boston Tea Party men jag kanske måste inse att inget blir SÅ bra. Nu ska jag plugga lite geografi och sen sova.
Vi hörs imorgon (hoppas jag, har mycket plugg)!

min helg

.....

sååå längesedan jag bloggade nu. sedan sist har det ju varit helg, och jag hade en mycket bra helg. så här följer en resumé av helgen:
FREDAG
I fredags fikade vi på Espresso House efter skolan. Och på kvällen åkte jag och Anna in till stan, plockade upp Agnes och åkte till citygross och köpte godis. Sen åkte vi hem till Andrea och väntade på att hon skulle komma hem, sålänge utforskade vi huset, haha. När Andrea kom lagade vi lite mat och satt och snackade ungefär hela kvällen. Vi hann också kolla på några avsnitt av Vänner innan vi åkte hem. Mysig kväll med mysigt folk!

LÖRDAG
Vaknade tidigt och gjorde inte så mycket under dagen. Men på kvällen hade Agnes en födelsedagsmiddag. Det var väldigt kul, åt grymt god mat och efterrätt och umgicks med trevligt folk. Ca 15 pers, alla tjejer, haha :)
SÖNDAG
Händelserik dag! Hade ställt klockan eftersom kören skulle sjunga på en gudstjänst i missionskyrkan, det tog väl slut vid 11. Då åkte jag hem och la mig ute i SOLEN. Åt glass och läste. Sen frågade mamma om inte jag och min bror kunde laga mat till familjen idag. Oscar sa ja innan jag ens hann svara, haha. Men det var ganska kul. Vi gick och handlade och gjorde sedan paj och sallad, gott! Dessutom gjorde vi god kaka till efterrätt, mums! Under tiden pajdegen låg i kylen cyklade jag till Hanna för att hjälpa henne att fota lite Habobilder. Vi åkte runt i nästan hela Habo, och solen var underbar! När jag kommit hem, ätit mat och vilat lite så gav jag mig ut för att springa. Sen var det Big Brother och efter det var helgen slut! Men det var en bra helg och nu hoppas jag att denna veckan går lika fort som de tidigare för sen är det PÅSKLOV :D

och låter vinden blåsa in ifrån väster

.....

det blev inget pluggande med emelie idag. hon var sjuk :( Så istället följde jag med Agnes efter skolan. Vi hämtade Keno och var ute och gick, satte oss vid Jordbrovallen och pratade. Efter ett tag och lite lek med Keno gick vi tillbaka och åt Kokosbollar och sen gick jag till tåget och Agnes till skolan för att vänta på att hennes teorilektion skulle börja. Underbart väder idag! Soligt men blåsigt ;)
Men, trevligt sätt att fördriva en eftermiddag på ♥


7 saker att ta med till en öde ö

.....

på vår senaste engelska lektion fick vi välja 7 saker vi skulle ta med oss till en öde ö, detta är mina val:

- Harry Potter böckerna
- David Thewlis
- Filip & Fredrik (räknas som EN sak)
- En supersmart solcellsgrejsgenerator som ger oss ström
- Ett litet portabelt tält som på insidan ser ut ungefär som en lägenhet
- En inspelningsmakapär så att F&F kan göra sina podcasts (den kanske kan heta (pod)cast away?)
- En filmkamera



Eventuellt skulle jag kunna tänka mig att ha Martin Melin som ett förlag. Han kan ju det där om öar och sånt menar jag.

narcissablack.tumblr.com

.....


jag har hittat bästaste sidan: narcissablack sååå fina bilder♥

plugg plugg plugg

.....


så länge vi båda andas

.....

sitter med min meeeeeeeeeeega uppgift i svenskan. har kört fast rejält! kommer ingenstans :( så jag lyssnar på senaste PotterCast där dem pratar om Deathly Hallows del 2. För en av dem tillhörde den lyckliga skara som fick se den när den testvisades i Chicago förra veckan. Inte avundsjuk. Inte alls.
Men den verkar vara amazing! Dock har dem (som vanligt) tagit bort massor från böckerna. Det är inte okej :( Till exempel får man inte veta att Lupin och Tonks har fått barn förens efter dem dött och Harry går med dem i skogen (när han vänt på uppståndelsestenen).

Men okej, mindre Potter. Mer svenskaplugg. Imorgon ska jag och Emelie plugga tillsammans efter skolan, så länge vi båda andas vill säga, och inte har kvävts i surrealism, arbetarlitteratur och inre monolog.


STOOORT GRATTIS TILL MIN FINA DALMATINER OCH HARRY POTTER VÄN AGNES SOM FYLLER 18 IDAG! ♥

"...you don't know. I might just get quite sick"

.....

okej, jag vet att det blir lite mycket harry potter just nu. men david thewlis är bäst i världen därför lägger jag upp detta klipp också. okej, sen slutar jag... (för idag)
Mer fina klipp från gårdagen hittar ni här

när jag hör din röst

.....

HP-grejs från Apple Store i New York i söndags. David Thewlis var med och David, när jag hör din röst blir jag glad :) Lyssna här

jag gillar inte att dem tagit bort det här

.....


jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här jag gillar inte att dem tagit bort det här

om jag kunde drömma

.....

Drog ut en tand idag. Fick både lustgas, lugnande och bedövning och ändå var det heeemskt. Fast det gick väldigt snabbt ändå, även om jag fick ligga kvar och "nyktra till" efteråt. Men alltså jag har bara väldigt svaga minnen från hela morgonen, från det att jag tog det lugnande till att jag vaknade efter att ha sovit en stund här hemma. Alltså, jag minns det. Men det är lite som i en dröm, lite luckor här och där. Till exempel så har jag inget minne av vad jag och mamma sa i bilen påväg hem. Men jag minns att jag gick runt i köket och pratade med mig själv på engelska (!) innan jag gick upp och la mig.. Och mina sms till Anna, herreguud! Hahaaha, jag var lite hög tror jag^^

Men ja, när jag vaknade upp var jag klar i huvudet. Som en liten bonus var jag alldeles blodig från munnen och ner till bröstet. Fräscht. Ja i alla fall så kändes det som en eeevighet sedan jag var hos tandläkaren och inte bara några timmar. Så resten av dagen har jag pluggat, kollat på heroes (som nu är slut, buhu) och ätit Ben&Jerrys som min mamma köpt till mig, puss! Ja nu känns det i alla fall helt okej, det gör inte alls lika ont som förra gången och jag är ungefär dubbelt så glad ;)


Jag just nu, osminkad och tandlös. Därav censuren...

Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag till skolan. Vi hörs när vi hörs, godnaaatt♥

förresten...

.....

min underbaraste anna tog körkort i fredags. hurra hurra till henne :D

obs! det är inte anna på bilden! eller ja, det kanske ni förstod...

lätt som en sommarfjäril..

.....

<span style="font-size: xx-large; color: #ff0000; font-family: times new roman;" mce_style="font-size: xx-large; color: #ff0000; font-family: times new roman;"><em>"sommaren &auml;r p&aring; G"</em></span>
Snodde denna bild från min bdb. Den togs för exakt 3 år sedan idag. Känns som att sommaren blir lite senare i år, eller?


Väldigt bra tråkig helg

.....

Japp, jag förberedde mig på en tråkig helg eftersom mina vänner åkte iväg på träningsläger. Men jag hade fel, det blev en ganska händelserik helg i alla fall. I går hann jag med att åka till stan med pappa och Oscar, spela Harry Potter spelet på wii, springa en runda på kvällen och kolla på massa avsnit av Heroes. Och idag har jag också kollat på Heroes, varit på barnkalas, sprungit (det blir mindre hemskt för varje gång) och ikväll blir det såklart Big Brother ;) Så det blev en väldigt bra tråkig helg trots allt :)

 
                      Jag nu                                                                     Jag snart    ...typ

fler deleted scenes!

.....

Jag blir egentligen bara sur när jag kollar på bortklipta scener från Dödsrelikerna. Varför tar man bort så mycket? Det gör väl inget om filmen blir 5 timmar lång? Desto bättre skulle jag säga! ;)





Dessa var väl ändå helt okej att man tog bort. Men ändå, det hade ju inte gjort filmen sämre att dem var med :)