smakprov ur chess

.....

Eftersom ni förmodligen inte sett Chess in concert och förmodligen inte heller kommer att göra det lägger jag nu upp några låtar som jag tycker att ni i alla fall kan lyssna på!


Åh, Adam Pascal<3 Tycker han gör rollen som Freddie så otroligt bra!


Och Josh Groban är inte heller så dålig..!


Idina Menzel som Florence, också underbar!


Kerry Ellis, som Svetlana. Älskar att hon fick lite mer utrymme och bättre låtar i denna versionen!

Kommentarer
Postat av: Jessica

AHHH!! Älskar Chess in Concert! Kommer ihåg hur sur jag var när jag inte kunde åka till London för att se den live (dock var folk besvikna för att akustiken tydligen var hemsk och man inte kunde höra vad många av dem sjöng... så missade kanske inget episkt, men ändå!). Idina är, och har varit i flera år, min favorit sångerska, men vet inte om hon var bästa valet för Florence... hon såg lite obekväm ut på scenen, med händerna i fickorna i klänningen :p haha. (Har precis betalat $120 för att se henne live i Houston i oktober - ÄNTLIGEN!! :D) Kerry, Adam och Josh var alla grymma! Måste se igen så snart jag kommer hem... :)



Och ang. att bli au pair, go for it! Det är värt det! Visst, man vet inte om man hamnar i en familj man inte alls trivs i, men då samlar man styrka, och byter. Det gör en starkare och självständigare! Om en månad åker jag till LA i för fem nätter. Själv! För tre år sedan tyckte jag det var jobbigt att vandra själv i Helsingborg, nu rycker jag bara på axlarna. Det är ju kul också, träffa nya människor, samla erfarenheter, bli flytande i engelska. Bra att ha i ryggsäcken för framtiden :) Men ja, om USA känns för långt bort finns ju alltid England, det var mitt andra val och är säkert toppen! (förutom vädret! I Chicago hade vi i snitt 30grader varje dag denna sommaren. Fortfarande, faktiskt!) Lycka till! :D

2011-09-01 » 19:10:02
URL: http://alittletime.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback