och vintern är så satans lång igen

.....

Helgen i Götet var lovely. Saknar redan min Hugo-mys!
Idag var vi lediga så imorse kom Anna, Gabriella och Emelie hit och åt fattiga riddare till frukost, gott och väldigt mysigt med lite sällskap :D Emelie stannade kvar sen och vi skrev lite mer på vårt spanska arbete. Ska ha en muntlig presentation om Desperate Housewives och det är svårt att översätta allt till spanska!
 Just nu sitter jag och lyssnar på Harry Potter (halvblodsprinsen nu, yey) och funderar på att börja med en ny bloggdesign, är trött på jul/vinter-skiten nu. Vill ha vår och sol! Inte bara här utan på riktigt också, hörde att snön kanske ligger kvar till april. Då dör jag nog.
 Imorgon börjar projectveckan då ska vi jobba med jämnställdhet. Min grupp har ämnet kultur. Förövrigt har jag fruktansvärt ont i huvudet igen, precis som förra veckan när jag var hemma. Det är så konstigt, jag har aldrig ont i huvudet annars...

R.Lupin

.....

"Not at all up to your usual standard, Hermione. Only one out of three, I'm afraid. I have not been helping Sirius get into the castle and I certainly don't want Harry dead..." An odd shiver passed over his face. "But I won't deny that I am a werewolf."


du kände mig när året var terminer

.....

Jag blev hemma idag med. Men imorgon ska jag gå till skolan igen och efter det blir det snabbt hem och sen ta tåget till Göteborg så jag kanske måste börja packa nu. Måste skriva klart min resedagbok nu. Såå, inget facebook, ingen blogg och ingen twitter innan den är klar. Kanske.

Bild från Deathly Hallows part 2

.....


kom sänk ditt huvud och lägg dej ner

.....

Jag som trodde jag mådde bra igen. Huvudvärken släpper inte och jag känner att illamåendet kommer tillbaka lite. fan. Jag tänker inte bli sjuk för jag ska till Hugo på fredag! Jag blir alltid sjuk vid fel tillfälle. Och då menar jag ALLTID. Här är 3 viktiga saker jag varit sjuk under:

- "Vi i femman"-uttagningen när jag var typ 10. Jag fick liksom inte ens en chans att svara på frågorna. Och sen kom klassen med! Utan min hjälp.. Men i alla fall!

- När vi hade "50-tals dag" i mellanstadiet. Alla (elever & lärare) skulle vara utklädda. Jag längtade hur mycket som helst.. Och då blev jag sjuk

- London. Här åker jag till London i en helg. Och lyckas att få feber just då. Timing på det!

Nu ska jag dricka en kopp magiskt te som kommer göra mig helt pigg igen. Jaaaappp...

Kom på att det är något jag saknar...

.....


Troja kex, varför finns inte dem kvar?! :o

kryper hem igen och drar ner min persienn

.....

Idag är jag hemma från skolan. Vaknade med världens huvudvärk vilket jag aldrig brukar ha, och så mådde jag jätteilla. Nu känns det lite bättre så jag kanske kunde klarat av att gå till skolan i alla fall men nu ör jag hemma och vilar upp mig istället. Orkar inte bli sjuk nu :( Hoppas att jag inte missat något viktigt idag, fast det tror jag inte jag gjort. Bara spanskalektionen där Emelie och jag skulle börja jobba med Desperate Housewives och nu fick hon göra det själv :( Men på fredag, då ska jag jobba! Efter skolan på fredag ska jag förresten åka till Göteborg för att vara barnvakt och mysa med Hugo, längtar!

Nu ska jag gå ner och steka en hamburgare till lunch, sen ska jag skriva på min resedagbok vi håller på med i engelskan. Den ska lämnas in på fredag och jag har inte alls skrivit mycket, så vi hörs senare!

x

.....

Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig

Men om du längtar hem nån dag
Och saknar nått precis som jag
Då leder vägen dit den ska
Om du längtar hem nån dag


I ett iskallt IKEA-land

.....Åt lunch på IKEA med finaste tjejerna idag!

vill jag gå hem med dig, jag vill bara gå hem med dig

.....


som stenar mot glas

.....

Hittade denna artikel hos Åsa. Håller alla tummar jag har för att det är en ny säsong av Boston Tea Party på gång! Men jag tror jag har hört att det är en helt ny serie som ska spelas in, men ändå. Hoppas kan man ju alltid!

Tv-doun Filip och Fredrik gick på söndagen runt i Kristianstad med en kamera- och ljudman, men det var inte VM i handboll som lockade.

– Det framstår som helt sjukt i tryck, men vi pratade med folk om hur lätta deras glasögon är. Det låter märkligt, men ska ses i ett sammanhang som än så länge är hemligt, sa Fredrik Wikingsson.

– De lättaste glasögonen vägde bara 13 gram. Vi imponerades av hur många optiker det finns i stan. Det verkar vara ett gynnsamt klimat för optiker, sa han.

När och i vilket sammanhang intervjuerna med folk på stan kommer att visas ville han inte avslöja.

– Det låter lite skitnödigt, men tyvärr kan jag inte berätta det. Det blir framåt sommaren och vi vill tacka alla Kristianstadsbor för gästfriheten


Let's fall in love to the thrill of the grill

.....


Solen står högt över taken och vinden har vänt

.....


Solsidan är tillbaka ikväll! Det gör mig glad :D

Hoggy!

.....


Jag har klarat hela Hoggy nu.. Lite sorgligt alltså! Världens roligaste iPhone-spel!

och timmar spenderades där kunskapen bor

.....

Halloj! Skolan är igång, och jag har redan börjat plugg igen. Efter skolan idag (och ett jobbigt afrodans/bräda pass på aerobicen. Hej träningsvärk.) gick jag och Emelie till biblioteket eftersom vi skulle låna lite saker till historiauppgiften. Emelie lånade en bok om Öland och jag satt och gick igenom gamla arkiverade JP från 70-talet på sån där gammal rullfilm. Ganska spännanDe, de första 10 minuterna. Men eftersom jag tog fel på år och letade på 1976 istället för 1978 så tog det nästan två timmar innan vi var klara! Efter det gick vi till McDonalds och åt lite välförtjänt mat! Nu måste jag sova, klockan står på 05:30 dom vanligt. Kul.

Sista dagen på jullovet

.....

Dricker te, kollar på mitt favoritprogram och har ångest eftersom jag inte vill gå till skolan imorgon.


är det nåt du sagt eller nåt du aldrig sa

.....


Jag säger ju det, han är kung! hahahahahhaha

Kan ni lösa våra rebusar? :D

.....


ja stackars hon som har det bra

.....


när vi summerar året som gått

.....


Någon som vill komma hem till mig och kolla på Filip & Fredriks årskrönika? Bara att ringa!


Elsas mode

.....

Sitter och läser Elsas Mode (nu när Harry Potter är slut). En bok jag haft sedan förra bokrean men aldrig orkat börja med. Men idag så började jag med den och nu har jag läst säkert tre timmar i sträck. Den är bra! Och Sofi nämner hela tiden riktiga märken och människor.
Det stod om Filip & Fredrik i den också, det gjorde mig glad, haha! Men Sofi känner ju Filip och Jennie så det är väl inte så konstigt ;)
Men jag stör mig enormt mycket på att hon har sig själv på framsidan. Dessutom känns boken väldigt mycket Sofi, som att hon är Elsa bara med ett annat namn.
Men nu ska jag tillbaka till min bok.. See ya!

men det tar aldrig riktigt slut

.....

Jag la över Fången från Azkaban (ljudboken) på min iPhone för att jag skulle ha något att lyssna på under tiden jag var borta. Problemet är bara det.. att den är slut. 16 timmar lång inspelning... poff

Gott nytt 2011!

.....

Sooo.. Då är vi inne i 2011. Nyår var toppen! Mycket trevligt folk! Helt klart bästa nyårsfirandet hittills. På nyårsdagen åkte jag till Göteborg och igår åkte jag och pappa vidare till Falkenberg. Idag har vi varit i Glommen hos min pappas mormor (som fyller 100 i år!) och sen åkte vi in till stan. Var nere på Skrea och kollade in havet bl.a. Fint!
Skrea Strand - Fint va?