han vet hur man kastar allt man har

.....

Nu har jag jobbat klart min första av fyra veckor på HSB. Det är faktiskt ganska kul, men klockan 05:00 på morgonen.. då är det inte lika roligt! Jag jobbar tillsammans med Emelie och vi är nog lite av ett superteam! 
 
Men nu måste jag berätta om en riktigt sjuk sak som hände i fredags. Efter jobbet åkte jag och Emelie till Ica Maxi för att åka och handla något gott att äta. Jag tar en fralla och lägger den i en påse som jag knyter. Sen ska Emelie handla en slags pirog i charkdisken och tar en nummerlapp, jag står en bit ifrån och väntar. Under tiden jag väntar börjar jag snurra påsen med frallan i handen och sen händer det som inte får hända... utan förvarning flyger frallan iväg från mig och jag ser, som i slowmotion, hur den far genom luften för att sen närma sig ryggen... på ett litet barn. Jag står som i chock en kort sekund innan jag springer fram till barnet och hans mamma och får ur mig ett "men gud, förlåt!", plockar upp min brödbit och går bort till Emelie. Och ja, hon har sett allt som hänt och ser ut som om hon ska avlida av skratt. Hon ska precis få sin kycklingpirog och tydligen har personalen i charkdisken också sett det som hänt för de skrattar lika mycket dem. Efter att Emelie skrattat fram orden "Jag ska ha en kycklingpirog tack" och fått den skyndar vi från disken in bakom några andra hyllor där vi fortsätter skratta tills tårarna rinner.. Jag kastade en fralla på ett litet barn... JAG KASTADE EN FRALLA PÅ ETT BARN?! Herregud. Varför känns det som en sådan sak som bara händer mig? 
 
Såhär någonting såg det ut...
 
 
 
Åt frallan till frukost idag, den var god. 

i fem år med snö

.....

Idag är det fem år sedan Harry Potter och Dödsrelikerna kom ut. Alltså är det fem år sedan slutet. Sedan dess har det varit kallt, mörkt och trist.... eller? Här pratar några härliga personer från MuggleNet om hur Harry Potter levt vidare under dehär fem åren. Fint! 
 
 

Mattemys med te och filt?!

.....

Haha, jag älskar Williams (lillabloggen) youtube-videos, här är ett exempel på en sådan. Beskriver EXAKT hur det är när jag ska plugga. DET. GÅR. INTE. Men men.. inget jag behöver oroa mig för längre!! Äsch..
 
Kolla in William yt-kanal för fler grymmmmmmmma videos!

vi var där blixten hitta ner

.....

Har varit lite kreativ ikväll. Blev nöjd med resultatet också!
 

den vinner som är trägen

.....

 
Jaha... roligare än såhär kunde det ju vara.. Nu ska de tydligen få tillgång till Hemligheternas Kammare före alla andra också?! 

so I could own my Downeaster Alexa

.....

Idag har jag för första gången denna veckan ätit ordentligt. Tänkte börja lite lätt sådär så det blev en kebabtallrik... men vadå? Måste ju lägga på mig alla kilon jag tappat igen;) Förövrigt så börjar jag faktiskt bli lite bättre nu vilket gör mig otroligt lättad och glad! I helgen blir det jobb på Resecentrum och sen har jag nästa vecka ledigt innan jag börjar jobba "på riktigt" vecka 29. Ska försöka passa på att åka till Göteborg, var ju ett tag sedan jag besökte 4-gott och TGR (har jag ens skrivit om det i bloggen? troligtvis inte.. det ska jag göra!). Sen har jag ju inte varit på Liseberg sedan invigningen heller (jag har inte skrivit om det heller va? suck...) så det är ju obligatoriskt!
 
Måste ta upp en helt annan sak också, har hittat en ny favoritlåt! Den hittar ni HÄR. Lyssna, den är fantastisk. Nu måste jag få lite sömn innan klockan ringer klockan 05:00 imorgon. Godnatt!
 
Eftersom bilder utan inlägg är tråkiga men jag totalvägrar att ställa upp som fotomodell för tillfället fick det bli en från arkivet, Köpenhamn i juni, värsta bästa myskvällen! <3

an everlasting piece of art

.....


and heart like the fourth of July

.....

Jaha. Ännu en sjukdag har passerat. Är så innerligt trött på att må såhär dåligt nu. Har varit sjuk ända sedan dagen efter studenten och nästa vecka är min sista lediga innan jag börjar jobba. Kul ledighet! Idag har jag spelat spel med min bror och tittat på film. Åh juste, har spelat Angry Birds i typ 2 timmar också. Som om inte tristessen, illamåendet, smärtan i huvudet, febern och hostan vore nog har jag dessutom tappat min matlust. Det är ungefär det värsta som hänt pga att äta är det bästa som finns men nu är jag helt enkelt inte hungrig längre. Har fått tvinga i mig en liten skål a-fil, en halv potatis och liiite kött. DET om något är sjukt!
 
Alltså jag kan inte koncentrera mig. Detta inlägg blir ju helt innehållslöst. Tråkigt. Lite patetiskt också. Jaja, kommer säkert raderas så snart jag blir frisk nog igen. Nu tänker jag lyssna på nån fin podcast och sova (hela natten, SNÄLLA!). Vi hörs!

du hade tid

.....

Man hinner med mycket på en dag när man ligger hemma sjuk..
 
Three men and a baby wearing sunglasses.

jag gick på en gata mot ett äventyr

.....

Eftersom jag varit sjuk ett tag nu har jag passat på att titta på Desperate Housewives igen. Just nu är jag i början på säsong 5. Hade nästan glömt hur bra det är, tror att säsong 4 är min favorit ändå (tornadoavsnittet!!). Sen är ju Wisteria Lane ungefär den finaste gatan som finns. Fast vet inte om jag hade velat bo där ändå. Det är ju inte direkt lugnt och stillsamt..
 
 
 

stod på skolgården och sa "jag blir aldrig som dom"

.....

Fick rycka in lite extra på jobbet igår morse. Efter att jag jobbat klart var jag tvungen att vänta i 1,5 timme på bussen så istället för att sitta och vänta på busshållplatsen bestämde jag mig för att gå runt lite i stan. Tyvärr tyckte vädret att det skulle regna men efter att jag gått 50 m och blivit genomblöt spelade det ingen roll längre, då var det nästan skönt med lite regn. Efter ett tag upptäckte jag att jag utan att tänka på det styrt stegen till skolan. Eller, det som VAR min skola. Kanske för att jag har gått den vägen flera hundra gånger förut. Eller kanske för att jag bara saknade det. Blev i alla fall stående ett tag utanför huvudentréen, tänkte på hur fantastiskt vacker Peset är och hur jag redan fick ont i hjärtat av att tänka på att jag inte kommer springa runt i korridorerna där längre.

när sjukdomar kommer

.....

Eftersom jag nu varit förkyld och sjuk i över två veckor så tog jag idag mod till mig och ringde vårdcentralen. Läkaren i telefonen tyckte att det lät som en bihåleinflammation när jag beskrev mina symptom men tyckte ändå att jag skulle komma ner. Så när mamma slutat jobbet skjutsade hon mig dit. Eftersom jag sällan blir sjuk och aldrig alvarligt sjuk, har jag aldrig heller varit på en vårdcentral. (I alla fall inte som jag kan minnas, hade öroninflammation 1995 men har inte så starka minnen från det att jag var 2 år..) Men det gick ganska snabbt ändå, trots en hel del väntan. Läkaren lyssnade på mina lungor, knackade mig i ansiktet (tror det hade något med bihålorna att göra) och lyste ner i halsen. Sen fick jag med mig en röd akut-lapp och blev skickad till labbet där jag skulle ta en blodprov. Jag tänkte att jag skulle stickas i fingret men nej nej, mitt i blodådran i armvecket och sen fylldes ett helt provrör med blod... jag tittade åt ett annat håll för att inte svimma. Efter det fick jag vänta lite till i väntrummet innan den första läkaren, som då hade kontrollerat mitt blod, ropade tillbaka mig. Fick då veta att jag har en övre luftvägsinfektion men eftersom den kommer från en bakterie och inte ett virus så fick jag penicillin så att jag ska bli frisk. Och jag vill inget annat än att bli frisk nu, och få tilbaka mitt luktsinne så att saker ska smaka någonting!   
 

till den öde stranden

.....

Igår fick jag äntligen umgås lite med mina vänner igen. Vi möttes på hemköp och åkte sedan vidare ner till vätterstranden. Det blev en riktigt mysig kväll som bland annat innehöll grillning och kubbeldning. Trots att det slutat regna var vi nästan helt ensamma vilket är ovaligt! Efter ett tag tyckte dock regnet att det var dags att komma tillbaka så d flydde vi in i Emelies bil och satt där och snackade lite istället. Det var också mysigt.. fast lite trångt!