vi vann eurovision!

.....

Satt hemma hos Hanna igår med Emelie och Jossan och precis som förra året var vi laddade för en Eurovision Song Contest. Vi åt supergod mat (potatissallad, grillad kyckling och ruccola/mozzarella/tomat-sallad) och supergod efterrätt (glass med choklad och oreokex) och självklart också massvis med godis och popcorn! Ja sen kollade vi självklart på ESC också och visst blir man stolt över att vara svensk då! Loreen VAR bäst och visade det också. Och trots att segern var ganska självklar tidigt sprang jag runt runt i vardagsrummet och var supernervös och pulsen var hög. Men vi vann. Överlägset faktiskt.


yankee candle

.....

Vad jag vill ha:

Is that why you dyed your eyebrow, for the party?

.....

Igår var det så dags för Harry Potterfest.. eller middag kanske? I alla fall, det var väldigt väldigt trevligt och såklart lika roligt som alltid när jag får träffa mina bästaste vänner. Dessutom, en hel kväll med Harry Potter-tema kan inte bli fel!
but you never were and you never will be mine

.....


Desperate Housewife?

.....

Har sedan jag kom hem från jobbet städat vardagsrummet (båda delar) och dessutom plockat undan i både kök och hall. Har tänkt att städa klart det imorgon. Åh vilken duktig dotter jag är! Haha. Sen har jag mest legat i soffan och kollat på desperate housewives. Även ätit lite nudlar och choklad. Och druckit cirka en liter iste. Men jag gillar det. Nu måste jag dock sova. (Den är en sånhär kul helg man har när man jobbar...)


färdigjobbat!

.....

Sitter nu på bussen hem efter ett avslutat arbetspass och äter rostad majs och dricker smoothie. Gott!!


en present på posten

.....

Sitter just nu på bussen påväg till jobbet. Hoppas på att det går fort idag så att jag kan åka hem lite tidigare. Tänkte i alla fall bara visa er vilka fina saker jag fått de senaste dagarna. Är lycklig som få!


inbjudningar till harry pottermiddag

.....

Imorgon kommer mina vänner få de snyggaste inbjudningarna jag någonsin sett (och gjort!)


har du kastat några stenar i djupet och sett dom singla ner i spiraler

.....


stackars de som stänger in sig 100 dagar utan heder

.....

Sitter i köket och kollar på Big Brother. Just nu sker det ett bröllop där inne, väldigt fint! Idag har vi haft den allra sista föreställningen vilket känns både skönt men också väldit väldigt tråkigt. Den var slut strax efter 11 och sedan dess har jag varit och köpt champinjoner som jag åt tillsammans med spenat och stekt ägg. Såååå gott! Jag var också på Bok & Presentshopen och köpte ett gosedjur till Wilma, min nya lilla kusin tillika Hugos syster. Familjen ska åka till Göteborg i helgen för att träffa henne men eftersom jag jobbar får jag vackert stanna hemma.

Ikväll ska jag i alla fall träffa Linda och bestämma hur jag vill ha mitt hår inför balen. Men innan dess måste jag bli klar med mitt tal och också förbereda lite inför min Harry Pottermiddag nästa vecka. Har gjort ruskigt fina inbjudningar som mina vänner ska få imorgon.


O Fortuna, velut luna statu variabilis.

.....

Har nyss kommit hem efter den fjärde konserten på två dagar. Detta året är temat skräck/spänning och det har faktiskt varit väldigt roligt! Eftersom vi tar studenten (om 4 veckor!!) så är detta också sista gången vi gör de här vårkonserterna, det känns väldigt tråkig!

Nu ska jag sätta mig och skriva lite på mitt tal som jag ska hålla på svenskan på fredag, det ska handla om Filip & Fredrik, haha. Ska lyxa till det med lite Marabou Jordgubb också, tyvärr är den dock inte alls lika god som det låter..