HELG.... eller?

.....

Fredag! Helg säger ni. Jobb säger jag. Denna helgen är det min tur att gå upp klockan 5, dra på mig jobbkläderna och fortfarnade halvsovandes skynda iväg till bussen. Jag är faktiskt inte sugen alls. Dels för att jag hoppade in förra söndagen, dels för att jag nu faktiskt HAR ett jobb som jag verkligen verkligen trivs med på vardagarna. Men men, det jag tjänar en dag på resecentrum är ungefär det som går åt till mobilräkningen så därför har jag bestämt att pengarna ska gå till det! Nu är alltså ännu en vecka avklarad på mitt nuvarande jobb, tror bara det är 3-4 kvar nu. Känns skittråkigt, vill verkligen inte alls sluta där. Men men, är glad att jag fått vara där så länge ändå! Idag hade jag som sagt fredagsfika och det blev uppskattat av kollegorna. Riktigt gott blev det! Tyckte nog speciellt om minimintisarna! Ska börja göra fler cupcakes i mindre storlek framöver!
 
Idag händer inte mycket. Var helt galet trött efter jobbet idag och gick och la mig i soffan så fort jag kom hem. Sen åkte pappa och hämtade pizza, gott! Nu ska jag kolla på finalen av Hela Sverige bakar som jag missade igår, ska nog äta några cupcakes som blev över också.
 
Hela%20Sverige%20bakar%20del%2010

fredagsfika till jobbet

.....

Devils food cupcakes och mintchokladcupcakes. Det är vad jag ska bjuda på på jobbet imorgon. Har inte vågat smaka än eftersom jag aldrig gjort dem innan och är rädd att de inte är goda! Men men, de blev ju i alla fall ganska fina! Och lär väl kanske inte vara äckliga direkt..


världens bästa clara

.....

Dagen efter min förra tweet så släpper Clara Henry denna härliga vlogg. "..så nu slutar vi en gång för alla att hacka på Kristen Stewart för hon har också känslor...även om hon inte har kapacitet at visa dem"
 
 
Nej hörrni, nu börjar det bli alldeles på tok för mycket twilight i denna blogg. Lovar härmed att aldrig mer spilla min dyrbara tid på sånt. Lovar att HP-bomba nästa inlägg. PUSSHEJ!
 

emotional range of a teaspoon

.....

She really is sad
 
 

helgens bakning

.....

Gjorde baked alaskamuffins med choklad-/kaffefrosting i torsdags! Mest för att testa ett recept från min favvoblogg (bliminjast.blogg.se) igen. Frostingen hade jag dock inget recept på utan blev bara en ihopblandning av lire olika saker. Gott blev det i alla fall!


mysteriet på greveholm

.....

Den 1:a december är det som vanligt dags för julkalendern i SVT och i år är det ju dags för en ny version av Mysteriet på Greveholm. Jag vet inte riktigt vad man ska förvänta sig men det blir väl knappast lika bra som orginalet! I alla fall så upplyste min lillebror mig om att man på SVTs hemsida kan göra ett test för att se Vem man är i Greveholm, eftersom det ligger på SVTs barnwebb är det såklart ett superseriöst och viktigt test.. ;) Jag ville i alla fall testa och reslutatet är detta..... 
 

ett dåligt val, bloggdesign och en bekännelse

.....

Jag gjorde ett dåligt val när jag istället för min iphone 5 tog med mig gamla 3GSen till jobbet imorse. Tanken var ju ganska god, att min nya älskling inte skulle behöva vistas på ett sånt där ställe längre en vanligt. MEN vad jag inte tänkt på var att batteritiden är cirka 547% sämre på den gamla. Så efter tre timmars podcastlyssnande dog mobilen. Och det kan jag säga, att städa på resecentrum är helt okej när man har något att lyssna på men utan.. då är det bara tråkigt! Jaja, till nästa vecka får jag nog ladda ipoden istället, den håller ju ett tag i alla fall! 
 
När jag kom hem så färgade jag håret en gång till så nu är det ännu lite mörkare. Känns fortfarnde galet ovant men jag är supernöjd ändå :) Ikväll har jag mest sysslat med att fixa en ny bloggdesign till Mathilda, den kommer förmodligen upp under morgondagen. Sen har jag kollat på Solsidan och lyssnat på Darin. Ja ni läste helt rätt. Känner att efter igår att jag nog varit lite väl hård mot honom under alla år. Så förlåt Darin, för allt elakt jag sagt. Som du förmodligen inte vet om. Och du kommer förmodligen inte heller läsa detta...
 
Nej nu hörrni! är det dags för premiär av Vem kan slå Filip & Fredrik! Vi hörs! 
 

men det blir bättre om vi e' tillsammans

.....

EDIT TILL FÖRRA INLÄGGET!
Klart jag vet EN sak jag ska göra idag. Det är ju Så mycket bättre ikväll! Denna säsongen är verkligen den hittills bästa och ikväll är det Magnus Ugglas kväll. Pepp! Ska bli spännande att se om någon gör Kung i baren lika bra som jag ;)
  
Magnus%20Uggla%20%C3%A4r%20veckans%20huvudperson%20i%20S%C3%A5%20mycket%20b%C3%A4ttre
Här är några av låtarna jag tror/hoppas på att få höra ikväll!
 
Magnus Uggla – Dansar Aldrig Nykter (skulle kunna gissa på typ Maja på denna?)
Magnus Uggla – Trubaduren (Olle här?)
Magnus Uggla – Astrologen  (vill höra Miss Li!)
 

det här är inget liv, det är ett sorgligt substitut

.....

Hej vänner! Ja veckorna går och jag jobbar på. Annars händer det inte speciellt mycket. Det är ett ganska tråkigt liv jag lever just nu. Ínte så att jag går runt och är deppig, jag är mer ingenting. Varken glad eller arg eller ledsen. Men men, någon gång kommer jag väl på vad jag ska göra med mitt liv! I veckan har jag faktiskt umgåtts med Jossan & Hanna två kvällar. I tisdags skypeade vi med Emelie och igår hade vi filmkväll. Riktigt trevligt! Jag fick också presenter efter som jag nyss fyllt år, av Hanna fick jag ett örngott och en supersöt tesil, av Jossan fick jag två fina tavlor och en chokladask. Vi åt också en supergod kycklingsallad och massa godis och glass!
 
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir i alla fall en tidig kväll i säng eftersom jag lovat hoppa in på resecentrum imorgonbitti... ja ni hör ju vilket fantastiskt liv jag lever..

TITTA VAD JAG GJORT!!

.....

!!!


ja må jag leva!

.....

Är det inte ett härligt sätt att väckas på? Men presenter, cupcakes och sång. Slår Marimba och Piano-riff med hästlängder!


min älskade nya bästa vän

.....

Heheh... ganska så glad nu. Finaste telefonen! <3

Ditt Skafferi

.....

Behöver jag berätta att jag älskade Ditt Skafferi? Det var ju nästan så att jag ville köpa upp hela butiken och flytta in i. Men det fick man inte. Tror jag. Frågade ju i och för sig aldrig...
Jaja, jag köpte i alla fall med mig lite grejer och ser nu fram emot att baka några riktigt snygga cupcakes snart! Detta är vad som fick följa med mig hem:

 
Samt vitt oblatströssel, tror det blir en perfekt dekorationssnö på cupcakesen!  Den röda pastafärgen är från Wilton, de andra färgerna från Sweet Kitchen och kniven och formarna är från Sweetly Does It/Kitchen Craft! 
 

med långa jackor och längre hår

.....

När jag bloggar så sällan händer det att jag glömmer bort att berätta om stora livsavgörande händelser för er, som till exempel det faktum att jag klippt av mig håret! Närmare 25 centimeter kortare är det och så himla skönt!! Jag trivdes ganska bra i det långa håret men det blev tillslut för jobbigt att ta hand om och ärligt talat känns det inte riktigt som "jag".
 
 
Nu ska jag och mamma åka tväg till Ditt Skafferi här utanför Habo. Har aldrig varit där innan så det ska bli spännande!
 

som allhelgona frost

.....

Näee, rubriken stämmer inte direkt. Det är ingen frost ute, bara blöt och brun höst. Nu börjar jag längta otroligt mycket till vinter och jul. Njuter av helgen och hade en mycket mysig kväll hemma hos Agnes igår. Men trots att det är helg och ledighet så vaknar jag tidigt och kan inte somna om. Imorse vaknade jag av att jag håller min mobil i handen, redo att skriva ett argt mejl till telia. Drömde nämnligen att min nya telefon som jag precis beställt (iphone 5!!) hade kommit men när jag gick för att hämta ut den så visade det sig att det var en helt annan gammal telefon jag fått, haha. Sedan dess har jag legat kvar i sängen, lyssnat på P3 Dokumentär, målat naglarna och ätit godis. Nu ska jag snart gå upp och äta en sen frukost, sen får vi se vad jag ska hitta på den här söndagen.

 
Pizza, chips och Så mycket bättre hemma hos Angie igår ♥

skogskyrkogården under allahelgonanatten

.....


ändå, jag har bokat konsertbiljetter

.....

För några veckor sedan var jag på Peter Jöbacks I Love Musicals-premiär i Göteborg. Hade tänkt att gå på den länge men hade svårt att hitta någon som ville följa med och när jag två dagar innan fortfarande inte hade någon att gå med tänke jag att jag i alla falla ville se och köpte EN biljett. Så ja, jag åkte till Göteborg gick ensam på konserten. Men det var det värt! Den var helt fantastiskt bra och rolig och underbar! Så jag är så himla glad att jag faktiskt gick ändå! När Peter i slutet säger "Nu avslutar vi med låten som förändrade mitt liv" och sjunger Guldet blev till sand ville jag ju bara gråta. 
 
 PhotoInformation
 
 
 
PhotoInformation

från september till advent

.....

Japp. Duktig på att uppdatera osv. 
 
Nä men jag har ju inget roligt att skriva om. Jag vaknar, går till jobbet, kommer hem och sover.  Från och med i måndags jobbar jag nu 95% på mammas jobb ända fram till jul. Det känns jättekul och jag trivs superbra där! Så otroligt skönt att veta att jag har ett jobb att gå till varje dag i nästan två månader, det ska bli spännande! Men som sagt, jag kommer hem, är helt utmattad och somnar för det mesta innan klockan 22.
 
Ibland är jag väl för påhittig va? 
 
Jag har ändå hunnit med en del sedan jag bloggade senast. Tänker att jag slänger upp lite inlägg allt eftersom.