det är svårt att få en plats här i rusningstrafiken

.....

 
TRAFFIC LIGHT PARTY! (Och vi har röda tröjor fast vi är singlar för då slipper vi dräggiga killar, WIN!!) 

hundra mil genom europa

.....

 
Hej! Vi är framme, incheckade och har spenderat vår första dag i Sunny Beach. Det är verkligen helt helt fantastiskt! All inclusive förser oss med massvis av mat och drinkar(för starka!) hela tiden och solen steker oss. Poolen är perfekt svalkande och havet är ljummet! I LOVE IT! 

det är en välbevarad hemlighet

.....

 
Vi börjar shoppingen på Landvetter...
 

inte där än men påväg

.....

Nu är vi på väg! Har precis lämnat McDonalds i Borås där vi gjorde ett uppehåll för att fylla på med lite energi. Åker mot Landvetter och planet som ska ta oss till Burgas. Jag tycker att tre timmar i ett flygplan är asmycket men Emelie som åkt från Australien alldeles ensam tycker det är en baggis.


så jag reser nu

.....

 
Hoppas att jag fått med mig allt nu. Passet är med i alla fall, samt iPoden. Och då har man ju det viktigaste. 
När som helst kommer Emelie hit för att plocka upp mig och sen kör vi mot Landvetter! WOOP WOOP! Vi hörs när vi hörs! Puss!
 

kung av ett sobert kaos

.....

Note to self: Nästa gång du ska ut och resa, börja packa några dagar innan du ska åka.


Kaos.


färgerna man bara ser på bio

.....

Rast! Den snabbaste halvtimmen på hela dagen. Fredag är alltid lite speciella på jobbet eftersom vi roterar på schemat och arbetsuppgifterna. Ganska roligt att få vara med de yngre barnen lite mer, som jag varit idag. Efter jobbet idag kommer mamma upp hit med bilen och jag, Emelie och Oscar ska åka in till stan för att gå på bio! Ska se Monsters University (ja vi är 20, 20 och 15 år....) och jag är så taggad! Såg Monsters Inc tillsammans med Oscar igårkväll och den är ju faktiskt riktigt bra! Efter bion måste jag sätta igång med packningen inför imorgon, har inte börjat än och imorgon är det redan dags?! Ahh kommer bli så grymt roligt!


nån som andas luften som är min

.....

Slänger upp lite goda GAS-klipp här emellanåt. Här kommer en från den allra första revyn Skruven är lös 1982 (Inspelad 1992). 

varför inte bygga ett kylskåp?

.....

Musiken från "Lyckad nedfrysning av herr Moro" i orginal! ÅH vad ni har längtat efter detta! (Eller? Bara jag? Jaha..)
 
 

Nya typsnitt!

.....

Här är några av mina nya favoritfonts! Samtliga finns att ladda ner på DAFONT
 
 
 

se hur sommaren blir höst

.....

Jag har så himla många trevligheter inplanerat för den här hösten ♥
 
 

peter rangmar ♥

.....

jag förstår inte hur man INTE kan bli alldeles alldeles förälskad i denna man? inte bara för att han här är cirka det snyggaste jag sett, han var även galet musikalisk, rolig, en fantastisk sångare och förmodligen också världens finaste. så hemskt att han inte fick leva mer än 40 år, vila i frid.. ♥

(HÄR hittar ni sketchen (usel kvalité) som bilden ovan kommer ifrån, reklamen för Tornado Försäkringsbolag.)


men när solen går upp är vi långt härifrån

.....

 
På lördag åker jag och Emelie på en veckas All Inclusive till Sunny Beach i Bulgarien. Känns inte helt fel då sommaren verkar ha lämnat vårt land för den här gången. Eftersom vi båda två jobbat precis hela sommaren så kände vi att vi var värda lite semester! 

och jag har glömt vad jag glömt

.....

Det känns som jag verkligen glömt allt som har med bloggdesign att göra, därför kör jag på en lite enklare design just nu. Är dock ganska nöjd med den och speciellt mitt nya typsnitt Signerica som finns HÄR
 
 

bakning på gång!

.....


dom kunde ju alltid tagit en fika

.....

Efter jobbet idag åkte jag in till stan och tog en fika på Johans med mina fina vänner. Så mysigt att få sitta och prata av sig lite och gå igenom vad som händer i allas liv, man missar endel när man inte längre går i samma klass och träffas varje dag. Det är något jag verkligen saknar! ♥

 
 
 

monopol

.....

 
Nu har jag sett allt utgivet gas-material med Peter Rangmar..

inga salta historier i väggarna

.....

I somras visade Mathilda hur hon gjort en superfin fotovägg i sitt rum, jag tyckte det var en toppenidé och snodde den rakt av! Gjorde alltså en ungefär likadan vägg, beställde cirka 150 svartvita foton och satte upp på väggen/snedtaket i mitt rum. Nu har den dessutom piffats till lite extra med ljusslinga och Harry Potter-citat över! Får väl se hur länge jag har det såhär innan jag tröttnar igen. Möblerar verkligen om mitt rum hela tiden, blir aldrig riktigt nöjd..
 
 
 
 
 
 

Ring mig se'n!

.....

Hemma i min egen säng igen och fortsätter dagen som den började.
 
 

vi är dom som kan dansa när det kränger för hårt

.....

 Godmorgon! Åh vad roligt vi hade det igår! Det var till och med nästan roligt att dansa(!) Nu ligger jag här och tittar på Macken och väntar på att mina vänner ska vakna. Sen ska vi väl ge oss på det enorma berg med disk och matrester som står nere i köket... härligt!

 
 

vi är lördagens änglar som virvlar i stan

.....

Har kommit hem till Hanna igen efter en lyckad utekväll! För första gången på månader(!) lyckades vi nämligen ta oss från förfesten till krogen. Började ganska tidigt i eftermiddags med att vi åt exotisk planka, hallonpannacottapaj och spelade spel. Lite dans på det och sen vidare ut till O'learys. Vid två när det stängde köpte vi kebab som vi nu avnjutit på vardagsrumsgolvet, GALET vad gott det är med kebab efter en utekväll! Nu ska jag sova gott och länge och imorgon ska jag göra absolut ingenting!


pannkaksfrukost

.....

Vaknade ganska tidigt imorse men vägrade att gå upp. Så låg kvar i sängen till kvart i tio då jag tillslut gav upp hoppet om att kunna somna om och gick upp ur sängen. Var grymt sugen på pannkakor och letade därför upp Leilas recept på den amerikanska varianten. Har aldrig gjort det innan men det blev faktiskt ganska bra, nu är jag i alla fall väldigt mätt! 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och eventuellt hinna städa rummet lite det är dags att börja förbereda inför eftermiddagen/kvällen/nattens firande. Phu! 
 
 

"är de slut?"

.....


"En beige?!"

la vinoteca rueda

.....

Är så mätt att jag inte vet vad. Tapas, vin, cheesecake och mojito. Hur gott som helst! En mycket trevlig kväll med härliga kollegor. La Vinoteca Rueda, väl värt ett besök!
Nu ska jag sova och ABSOLUT inte ställa någon väckarklocka, har jobbat tre veckor (inkl. två helger) i rad nu och det ska bli så skönt att få sova precis hur länge jag vill! (Kommer säkert vakna klockan sex ändå). Imorgon blir det i alla fall utgång igen, då ska det firas att Hanna har fyllt 20 och att Jossan kommit in på universitetet! Vi hörs!

redo att after worka lite!

.....

Sådär ja! Jag är klar och har hela 10 minuter till godo! Rekord! 

hur många är de fyra klädesplaggen?

.....

 
 
Det här med att välja kläder/skor/smycken/sminkning/hår när man ska gå ut. Samma problem varje gång!? Helt plötsligt känns den överfyllda garderoben helt tom! Slutar alltid med att jag blir arg och lånar kläder av kompisar istället..

som bara gör sitt jobb

.....

Nu ska jag ta min guldiga supercykel och trampa iväg till jobbet lyssnandes på denna braiga cykellåt (börjar 3:40). I eftermiddag/kväll ska vi på after work inne i stan så får se om jag hinner skriva något innan dess. 
 
 

"ska jag ljuuuga dom rätt upp i ansiktet?"

.....

Alltså.. jag älskar detta ♥

och när du säger det ljusnar min vän

.....

Ska se om jag kan få till ett inlägg någon dag är snart om hur detta gick till. (Vet det egentligen inte själv men får väl bläddra bakåt i bildarkivet.) Måste i alla fall säga att det gick betydligt smidigare än vad jag trodde det skulle! 

födelsedagstårta med kit-kat

.....

Tänkte bara jag skulle dela med mig av denna söta skapelse som jag gjorde till min lillebror då han fyllde 15 för några veckor sedan. Orginalreceptet kommer från Bli min jäst och det hittar ni HÄR, jag gjorde bara några mindre ändringar, som till exempel att jag bytte ut den ena fyllningen.

Så skönt! Han verkar vara helt återvunnen och inte som vi trodde mentalt försvunnen

.....

Jaha. Hur gör man det här nu då? Börjar man bara skriva som vanligt igen? Ska man skriva om vad som hänt under de senaste fyra månaderna, eller lämnar man bara det som ett hål i kalendern? Ja jag vet inte riktigt.
 
Äh. Vi kör bara.
 
HEJ IGEN BLOGGEN! Åh vad jag saknat dig (obs! osant. men just nu känns det som att jag har det). Jag vet inte riktigt vad som hände där efter London men jag orkade liksom inte ta tag i det där med att blogga kände jag. Men nu gör vi ett nytt försök, hoppas att det håller i sig längre än sist. Jag har precis börjat jobba på förskolan igen efter en sommar bestående av fyra veckors jobb på HSB och en veckas semester. Häääärligt! MEN jag ska faktiskt ha en veckas semester till eftersom jag och Emelie drar till Sunny Beach i Bulgarien om cirka en och en halv vecka. Ska bli så himla himla roligt! Men sen ska jag jobba fram till jul på Äventyret och efter det hoppas jag att jag kan åka iväg till England och stanna där som au-pair i ett år! Men det hänger på när jag får ta ut min tandställning och eftersom tandläkarna inte verkar ha nån aning om när det ska bli så vet jag inte riktigt när jag kan åka. Men hoppas hoppas att det blir så snart som möjligt!
 
Förutom att jag jobbar så spenderar jag mina dagar med att titta på Galenskaparna & After Shave, lyssna på Galenskaparna & After Shave, läsa böcker om Galenskaparna & After Shave. Typ. (Alltså jag vet att jag är knäpp.)
 
NEHE nu kanske man skulle ta tag i sitt liv. (Och med det menar jag att jag ska kolla på Lyckad nedfrysning av herr Moro igen och tyvärr inte hinner blogga just nu.) PUSSHEJ!
 
 
 

det är visst nån som är tillbaka

.....

HEJ BLOGGEN! Blev så otroligt sugen på att blogga. Hoppas att det håller i sig tills imorgon så kan jag skriva ett ordentligt inlägg. Tills vidare får ni(vilka? sammanlagt 0 personer måste ju läsa denna bloggen för tillfället) nöja er med denna glada bild!