springa över alltihop och tillbaka

.....

Hallå! Sent inlägg igen, har varit ute och sprungit med Moa ikväll. Har upptäckt att runkeeper inte alls klarar av vår löprunda eftersom den helt plötsligt tappar GPS-kontakten inne i Heath. Enligt appen hade vi sprungit 1,3 mil på 35 minuter, det tyckte jag verkade lite för bra för att vara sant. Men kanske blev det hälften i alla fall? Kom upp till Parliament Hill och körde lite backträning och styrka innan vi vandrade hemåt. 

Tidigare idag var jag inne i stan med Amanda. Gick lite på Oxford Street och Regent Street men shoppade inte så mycket. Bara en mugg från Antropologie fick följa med mig hem. En superfin mugg, tyvärr har min värdmamma en precis likadan (den har ett L på) så jag ska inte använda den här men tänkte ta med hem till Sverige i sommar. Jag och Amanda åt i alla fall lunch på Five Guys, en hamburgerrestaurang som vi gått förbi flera kvällar och det har alltid varit en galet lång kö (alltså ut-på-gatan-lång). Nu förstår vi varför, så s j u k t goda hamburgare! Dessutom får man välja hur många toppings man vill och läskautomaten har över 100(?!?!) olika saker att välja mellan. Jag tog Sprite med jordgubb, gott! 

Ja det var väl den här dagen det. Nu måste jag verkligen sova. Godnatt Sverige! 

Five Guys får 5/5 toasts! 




Så himla kul att busstopet utanför Hamleys har fått en make-over och numera är gjort av lego. Coolt!

Moa och en fin himmel efter vår springrunda. 



Kommentarer
Postat av: leavanny.blogg.se

Mumsigt :)

2014-07-03 » 18:13:53
URL: http://leavanny.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, vad bra. ?.......för en mugg till behöver vi ju verkligen här hemma :-)

2014-07-04 » 00:31:55
Postat av: Ida

Jag vet inte om du har fått den här frågan förut. Hur hittar man vänner på plats? Jag ska själv flytta till London och jobba som au-pair i augusti. Familjen verkar helt underbar men just delen att inte ha några vänner, hur löser man detta?

Svar: Hallå! Att skaffa vänner här är faktiskt inga problem! Eftersom de flesta au pairer som kommer hit kommer ensamma är de ofta också på jakt efter vänner. Det finns massor av facebookgrupper där du kan kontakta andra au pairer/svenskar. Ex. Scandinavian Au pairs in England, Au Pairs in London, LONDON SVENSKAR mm. Det är bara att skriva där så kommer du garanterat få svar. Sen kan man bestämma träff med någon om man hittar någon man tycker verkar trevlig. Man får släppa lite på sin "svenskhet" helt enkelt och ta kontakt med totala främlingar. Annars finns det säkert andra au pairer i området där du bor som du kommer få kontakt med. Kul att du ska vara au pair! Välkommen till London :D Vart ska du bo?
Linnéa Carlsson

2014-07-06 » 12:56:20



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback