helgen i repris (lördag-måndag)

.....

Lördag:
I lördags åkte vi till London Bridge och gick min favoritsträcka genom Borough Market till South Bank och följde sedan Themsen hela vägen bort till London Eye. Förutom att vädret var det väldigt mysigt. Framåt eftermiddagen åkte vi hem igen och började göra oss i ordning inför kvällen. Köpte med oss morotskaka från Gails som vi åt. Väldigt gott men vääldigt mättande. Så när vi skyndat oss in till stan för att hinna äta innan musikalen upptäckte vi att vi inte var speciellt hungriga. Så vi åt en sallad på McDonalds och gick sedan runt lite i Soho för att fördriva tiden. Sen gick vi tillbaka till Shaftesbary Avenue och Queen's Theatre. Drack ett glas vin i baren innan det äntligen var dags för mig att få se Les Misérables. Den var verkligen precis lika underbart bra som jag trott. Helt fantastiskt! När det var slut tog vi tuben tillbaka till Hampstead och hann med en sväng till La Crêperie innan vi gick hem. Lika gott som vanligt!
 
 
Söndag:
I söndags slöade vi ganska länge på morgonen innan vi åkte iväg till Camden Market. Gick runt och tittade på roliga prylar. Jag köpte en bra sparbössa att förvara de värdelösa småmynt britterna envisas med att fortfarande använda (alltså.. en-pennys?! varför?).  Vi åt god mat vid kanalen och mötte sedan upp Hanna. Sen åkte vi allihop till St. Pauls och kollade in katedralen. Mycket fin. Ska absolut tillbaka dit någon vardag när man kan gå runt lite mer utan att störa gudstjänsbesökare. Utanför kyrkan sa vi hejdå till Hanna som skulle hem och jobba. Sen tog vi en kaffe på Starbucks innan vi åkte hem igen. Hemma åt vi middag tillsammans med värdfamiljen. Väldigt trevligt faktiskt, och gott! L hade gjort Pavlova till efterrätt också, mums!

 
 
I måndags åkte mamma hem till Sverige igen. Innan dess hann vi med att göra ett återbesök på Primark, se vaktbytet på Buckingham Palace och äta lunch på Nandos. En mycket trevlig helg såklart, har hunnit med massor och så skönt att få träffa mamma lite igen. Nu dröjer det förmodligen till augusti innan vi ses igen. Men om tiden går lika fort som den gjort såhär långt blir det nog inga problem. 

 

Kommentarer
Postat av: pineapple resort

Åh! Vill också till London :( Skulle vilja bo där. Fina bilder btw.

Svar: Det är underbart här faktiskt! Jaa flyttta hit bara! Haha, tack!
Linnéa Carlsson

2014-05-14 » 15:52:43
URL: http://www.pineapple-resort.com



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback