högt ovanför gatorna i stan

.....

Hej bloggen. Det är helg igen och min nästsista i London. Nästa söndag flyttar jag hem till Sverige igen. Orkar inte gå in på hur det känns för tillfället. Ska försöka att bara njuta av den tiden som är kvar istället. Igår hade jag en fantastisk kväll. Det var dags för avskedsmiddag med min fina värdfamilj och vi hade bokat bord på Aqua Shard. Så på 32:a våningen i en av Europas högsta byggnader med utsikt över hela London satt vi och åt middag. Vi kom dit när det fortfarande var ljust och satt sedan där och såg solen gå ner och lamporna tändas. Magiskt. Maten var helt fantastisk såklart. Jag åt halstrad havsöring med ärtrisotto och paprikasås. Till efterrätt blev det vit choklad- och tryffelparfait med pumpaglass. Lite mer fancy än Nando's alltså. När vi skålade innan maten höll min värdpappa värsta talet till mig och jag fick verkligen kämpa för att inte börja gråta. Kan inte förstå att jag ska lämna de här människorna nästa vecka?
 
Efter att jag sagt hejdå till familjen kom Sara och Josefine till Shard och vi gick till baren och beställde drinkar. Drack sååå goda passion fruit mojitos innan vi åkte ner igen och tog tunnelbanan in till Oxford Street. Sara och Josefine var sugna på att dra ut men jag var verkligen inte in a party mood så vi slog oss ner på en pizzeria istället. Jag var fortfarande väldigt mätt efter min middag men åt lite oliver och bröd i alla fall. Satt och pratade en lång stund innan vi betalade (mycket mindre än vad vi skulle gjort eftersom servitören tydligen inte hade någon koll alls) och tog nattbussen hem igen. 
 
Hittills idag har jag inte gjort någonting alls. Mina värdföräldrar ska snart åka bort så jag ska ha barnen själv under drygt ett dygn. Det kommer nog gå bra. Tänkte ta med dem till Heath och spela lite fotboll i eftermiddag. Malin ska komma hit också och hjälpa mig med en liten avskedspresent till mina värdföräldrar. Eftersom hon är ca världsbäst på att fotografera har jag bett henne ta lite bilder på mig och barnen som jag tänkte printa ut och ge till värdföräldrarna innan jag åker hem. 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback