jag måste lära mig från grunden

.....

Här var det ju ett tag sedan man var inne....
 
Lite uppdateringar:
Har jobbat klart på förskolan och planerade att vara arbetslös resten av sommaren. Det gick dock inte många timmar innan chefen på mitt gamla jobb ringde så nu ska jag dit och jobba några dagar. Har för övrigt lite småresor planerade i sommar. Åker till Åhus/Lund i helgen och ska sen till Falkenberg och Berlin med familjen. MEN den stora nyheten är att jag blivit antagen till Lärarprogrammet i Göteborg! Så från och med den 31 augusti kommer jag vara studerande vid Ämneslärarprogrammet med inriktning mot arbete i gymnasieskolan, Samhällskunskap, svenska på Göteborgs Universitet. Om 5,5 år och 330 (!) högskolepoäng kommer jag alltså (förhoppningsvis) vara utbildad och legitimerad gymnasielärare. Coooolt. 
Sökte egentligen samhäll/historia i första hand men är "bara" förstareserv på det programmet och när jag skulle skicka in mitt svar valde jag att tacka nej till den platsen, har kommit på att jag tror svenska passar mig bättre och är nu supernöjd och taggad inför hösten!
 
 
Så vad har mer hänt sedan sist? Jag håller i med 5:2 utan större problem, har gått ner några kilo men det går inte superfort direkt. Jag är ju dock ganska "slarvig" med att äta nyttigt osv under mina övriga dagar i veckan så det är inte så väldigt konstigt kanske. 
 
Ett gäng med blandade bilder på lite av det jag gjort:

 

En väldigt trevlig sak som hände igår (som jag glömde ta kort på!!!) var att jag mötte upp med Amanda, min fina vän från London som flyttade hem i juli förra året och som jag därmed inte träffat på över ett år! Hon kom till Jönköping igår eftermiddag och skulle stanna över natten. Så vi möttes upp och tog en fika på Condeco. Så himla kul att ses igen!! ♥
 
Nuuu ska jag ner och laga lite mat (har 5:2 dag så har inte ätit mer än några russin och en kopp grönt te idag) innan jag ska ta bussen hem till Agnes. Jag och Andrea ska sova där i natt och sen ska vi alla tre åka till Hjo imorgon, ska bli sååå mysigt! 
Vi hörs när vi hörs!
 

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback