du har säkert hört historien

.....

Hellu! Måste säga att jag haft en väldigt bra start på min lediga vecka! Efter att jag duschat och gjort mig iordning gick jag och handlade (eftersom jag numera alltid vill gå ner till Morrisons tar det ju mig nästan två timmar, haha). När jag kom hem så lagade jag till en lyxig och sjuukt god lunch, man ville liksom inte att den skulle ta slut..

Det är liksom pastapesto, halloumi, stekt paprika, lax OCH sparris. SÅ. MYCKET. GOTT. 

 
När den i alla fall var slut slappade jag lite i soffan innan jag bestämde mig för att åka iväg till Imperial War Museum. Vilket BRA beslut. För en historienörd som jag var det här verkligen ett av de bästa muséer jag besökt! SÅ intressant!! På vägen dit började jag även lyssna på en nyupptäckt podcast, historiepodden. Löjligt bra pod om, ja, historia! Kände mig lagom nördig den här eftermiddagen alltså, haha.










Nöjd nörd <3
 
Efter muséet tog jag bussen in till stan och hämtade ut biljetterna till kvällens musikal. Det visade sig att vi blivit uppgraderade av någon anledning och hamnade, trots våra £15-biljetter, på £55-biljettplats. Score! När biljetterna var hämtade var det fortfarande ett bra tag kvar tills musikalen skulle börja så jag gick till Starbucks, drack en Flat White och lyssnade på lite mer historiepoddande. Strax innan sju kom Josefine dit och vi gick tillsammans till Adalphie Theatre där vi alltså skulle se Made in Dagenham. Musikaler är ju alltid trevligt men ojojoj vad bra den här var! Skulle vilja råda er alla att gå och se den, men ni får snabba er på för den spelas bara fram till den 11 april. 



 
Var hemma runt 23, åt lite kvällsmat och tänkte se en film innan jag somnar. Men nu har det visst blivit ganska sent och jag är rätt så trött. Kanske ska ta och sova i alla fall. Imorgonbitti ska jag träffa Josefine igen, vi ska äta frukost på G1 och sen ta en promenad. Eventuellt går vi ner till Camden. Det kan bli så.
På kvällen ska jag träffa Sara igen, vi ska äta middag på Nando's i Chalk Farm. Mycket gott ätande imorgon alltså. Det var väl oväntat?

Kommentarer
Postat av: Tommy

såg gott ut =)

2015-03-31 » 02:29:46
URL: http://investerasmart.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback