härja som vinnande hjältar

.....

Det här börjat förvandlas till någon slags veckoblogg. Sedan sist har jag hunnit med att vara vaken 40 timmar i streck, spontanköpa en biljett till Peter Jöback och Helen Sjöholms I love Musicals-turné och dessutom ytterligare ett besök i Göteborg. Pappa sprang Göteborgsvarvet och lillebror sprang något mindre lopp dagen efter. Så jag åkte med och spenderade lite mer tid hos kusinerna. Mys. På kvällen grillade vi en massa god mat och sen var det ju Eurovision.. och SVERIGE VANN! Tycker att Måns var grym och han var verkligen värd vinsten. Omröstningen var ju sjuuukt spännande också! Hade börjat ge upp hoppet när det helt plötsligt slår om helt och Sverige drar ifrån Ryssland. Jag STOD tillslut upp i soffan. En mycket bra Eurovisionfinal alltså, och ser SÅ fram emot nästa år nu. (Ellen, vi måste gå!!)



På söndagen åkte mamma, pappa in till stan igen tillsammans med Oscar eftersom han skulle springa. Jag stannade dock kvar och hjälte till att förbereda inför kusinens 7-årskalas. Ritade skattkartor, gömde godispåsar och andra viktiga kalasförberedelser. Lagom till att gästerna började anlända lämnade vi Göteborg och började åka hemåt igen. 
På kvällen åkte jag in till Jönköping för att se TSKNAS livepod på Red Lion tillsammans med Sofia och Joakim. En grymt rolig kväll och helt klart värd långt mer än de 100 kronor den kostade. Efter livepodden åkte vi till Prima och köpte sallad som vi åt framför TV:n i Joakims lägenhet och tittade på Mästarnas Mästare, så mysigt! Var hemma igen strax efter 22 och var ju tvungen att gå och lägga min eftersom jag började jobba dagen efter.




Så från och med i måndags är jag tillbaka på mitt gamla favoritställe och ska vara så fram till den 10 juli. Är SÅ glad och tacksam för att de vill ha mig där. Även om det bara är några veckor ska jag verkligen njuta, för i sommar har jag (för första gången på mååååånga år) inget sommarjobb så det kommer få bli en fattig sommar... 
Förutom att jobba har veckan mest bestått av träning, har bokat in fyra pass under tis-tors, så det blir en intensiv vecka. Men det är faktiskt ganska roligt, mitt månadskort går ut nästa vecka så jag får väl se om jag förlänger det ett tag till! Nu ska jag ta och kolla på Suits, sista avsnittet i säsong 3! 

orkar inga flera ord

.....

Hej bloggen. Förlåt för att jag är så usel på att uppdatera, har inget att skylla på förutom att jag inte orkat. SKA försöka ändra på det! 

Sedan jag skrev sist har jag varit i Göteborg och hängt med kusinerna. Hann även med en lunch (på Vapiano <3) med Agnes och en fika med Åsa. 




Var ju tvungen att ta en prommis hit också. 


Ser fram emot detta!


Condecofika!

När jag kom hem igen var det dags att städa lilla stugan i Munkaskog. Jag, Elin, Stina och Hanna passade också på att ge dörren till utedasset en uppfräschning:
Sofia; Victoria, Estelle och Daniel; Estelle; Chris och Eleonore; Kungaparet och Carl Philip (på hans dop) och tillslut Madde och Jonas Bergström. Fint ska det va! 

Förutom trädet som vält är det en väldigt vacker utsikt vi har från vår lilla sommarstuga.


Stugan i sig är mer av ett ruckel..

I fredags hänge jag med Jossan, Emelie och Hanna. Vi åt grymt god pizza och spelade spel hela kvällen. Så mysigt! 


Lördag var en riktigt spännande dag. Då körde jag nämligen go-cart för första gången i mitt liv. Såååå kul!!! Det ska definitivt göras fler gånger. 






I söndags gjorde jag inte så mycket förutom att gå på ett BTT-liknande pass på gymmet som gett mig träningsvärk för hela denna veckan. 
Den här veckan har jag förövrigt inte gjort speciellt mycket, lagat mat till familjen, varit på gymmet, kollat på Suits.. typ. Fast i måndags var jag och Emelie på bio! Världens bästa bioduo är ju återförenade igen. Denna gång var det dessutom gratis bio, en förhandsvisning av filmen Spy. Riktigt rolig faktiskt, se den!
I övrigt inte en speciellt händelserik vecka alltså. Men nästa vecka så ska jag börja jobba igen, längtar!

Skriver förresten detta klockan 4 på morgonen utan att ha sovit en blund på hela natten. Har haft svårt att somna hela veckan och idag (igår?) gick det inte alls. Det sjuka är att jag inte är trött alls? Vid halv fyra (när jag provat ALLT som jag kunnat tänka på - lyssnat på Alex & sigges podcast till exempel) gav jag upp och nu väntar jag mest på att klockan ska bli 5:00. Då ska nämligen Filip och fredrik livesända på kanal5play inför David Lettermans sista sändning i USA. Så ska nog titta på det. Och äta frukost. Man blir sjuuukt hungrig av att vara vaken en hel natt. Vi hörs när vi hörs! Puss o kram!


det ska va gôtt å leva

.....

Hallå bloggis. Det blev en hel jobbvecka tillslut, härligt! I tisdags var jag och införskaffade mig ett gymkort efter jobbet. Så nu har jag gymkort i Sverige också, ska försöka se till att gå dit.
Igår jobbade jag stängning så när jag kom hem var det redan ganska sent. Åt pizza med familjen och sen åkte jag och lillebrorsan in till stan. Igår var det ju nämnligen finbesök i Jönköping då After Shave & Anders Erikssons turné Det mesta av det bästa gjorde sitt sista stopp just här. Ett sånt tillfälle kan man ju bara inte missa liksom! Showen var uppdelad i två akter, där den första bestod av en timme av "gubbrörahjulet". Dvs. ett hjul med nummer där varje siffra representerade en sketch/sång. Alltså slumpen som avgör hur kvällen ser ut. Andra akten bestod också av lite blandade nummer från 33 (!) år av underhållning. Knut var tyvärr inte med eftersom han är sjuk (och har varit ett bra tag!) men Claes hoppade in istället och gjorde det väldigt bra. Behöver jag säga att det var en fantastisk kväll? Måste lyckats glömma bort hur otroligt mycket jag tycker om de där gubbarna under min tid i London. På riktigt alltså, jag älskar Galenskaparna & After Shave! 
 
 
 
 
 



 
 

sagan är slut jag sätter punkt för sista raden

.....

Tänkte visa er lite bilder från min sista dag i London. Hade verkligen en helt fantastisk picknick i Hyde Park med mina brudar. Tack för att ni kom! Ni är underbara och jag saknar er hela tiden. Hoppas ni har några grymma månader i London framför er! Hoppas verkligen att jag kommer träffa er allihop i framtiden, ni gjorde min Londontid så förbannat bra och jag är så tacksam att jag lärt känna er allihop. Detta gäller såklart även Sara, Moa och Ellinor som tyvärr inte kunde komma till picknicken samt Moa, Jessica, Amanda och alla andra som var i London i början av mitt år. Sen måste jag ju såklart också rikta ett stort tack till alla er som följt mig genom min blogg under hela det här året, det har varit så kul att få läsa era mejl och kommentarer. Detta är förmodligen mitt sista inlägg i den här kategorien på ett bra tag. För hur konstigt den än känns att säga det.. så är jag faktiskt inte au pair längre. All kärlek! ♥
 
Samtliga bilder är snodda. Så jobbar jag. Har dessutom lyckats glömma bort exakt vem som tog vilken bild.. mycket dåligt av mig. MEN de ni har och tacka för dessa mästerliga fotografier är Emma, Josefine, Frida och Malin
 
 
 

det är nåt kallt mellan mig och england

.....

Hej! Det är verkligen svårt att blogga när jag inte är i London längre. Förstår att de flesta av er nog inte är intresserade av mitt "vanliga" liv nu när jag inte är au pair längre men jag tycker ju väldigt mycket om att blogga för min egen del också. Har inte gjort speciellt mycket sedan jag flyttade hem för en vecka sedan. Jobbade mån-tis, onsdagen spenderade jag med att packa upp mina väskor och försöka rensa ut rummet på gammal skit (har uppenbarligen en hel del). I torsdags var det Valborg och jag träffade Gabriella och Anna för första gången. Vi + Emelie hade en supermysig kväll hemma hos Anna innan vi drog ut. I fredags träffade jag Emelie, Hanna och Jossan och hade en riktigt mysig kväll. Så himla härligt att träffa alla vänner här igen. Helgen har varit lugn. I lördags åt vi påskmiddag eftersom hela familjen missat att fira påsk i år (eftersom de var hos mig i London då) och jag följde med stor hängivenhet direktsändningen från London när den nya prinsessan föddes. Annars har det som sagt inte hänt så mycket. Jag har börjat kolla på tv-serien Suits och älskar den! 
 








 
Jag har lite svårt att ta in att jag inte ska åka tillbaka till England. Att jag ska vara här nu. Det är bara en vecka sedan jag kramade min värdfamilj hejdå och ändå känns det som en evighet sedan. Jag saknar att prata och krama mina fina värdbarn ♥ Men allra jobbigast är det att läsa mina fina vänners bloggar och se hur de fortsätter leva världens bästa Londonliv utan mig. Jag saknar er så himla mycket!
 
Jag och fina Josefine. Bild snodd av Malin
 
Nåja. Nu ska jag gå och lägga mig. Skulle egentligen bara jobbat tors-fre denna veckan men blev inringd imorse och ska jobba imorgon också. Godnatt!