Finaste idolerna! ♥

.....


Och om någon av dem åker ut ikväll blir jag inte lite sur.. ♥

Höhö, nej men jag vet inte riktigt vad som händer ikväll. Mina vänner har lagfest med sitt (en gång mitt också) lag och jag vet inte hur länge dem ska vara där. Men det får vi väl se. Hade velat träffa dem för imorgon åker jag till Linnéa i Motala! Ska bli jätteroligt, jag var ju där för inte så längesen men det är alltid lika roligt :D Dessutom ska vi ju på Anders Ekborg på söndag, åhhåå så underbart! :D ♥


Nej, läsk is the shit!

.....

lask_is_the

Hahahahhahhehehehhehiihihihihohohohahahha!
http://tjuvtittat.se/

så rätt fast ändå så otroligt fel

.....

Sitter och kollar på "Evergreens i Pildammsparken" en konsert från Malmö 1997 med bland andra Anna Sjöholm(Helens syster), Frida Bergh(bilden) och Cecilie Thorgersen. Fin fint! Visste inte att Anna kunde sjunga, men det kan hon verkligen. Första delen av konserten hittar ni här


Anders Ekborg och Frida Bergh - så rätt fast ändå så fel!

I'll never fall in love again

.....


Jag vill ha mer mer mer mer mer!

massor av prov

.....

Jag hoppas att geografiprovet gick bra, kändes helt okej i alla fall. Fast det kändes som om tiden inte riktigt räckte till, skulle behövt mer. Fick även tillbaka matten och spanskan. Spanskan gick förvådnansvärt bra, jag måste vara otroligt bra på att gissa! Matten gick urdåligt!

Imorgon är det prov igen! Denna gången i historia, och gissa vem som glömde historiaboken i skåpet? Duktigt gjort av mig. Verkligen! Men nu ska jag försöka läsa i lite på internet eller nåt.

Vi hörs när jag kommer ut från plugg-träsket! Ciaoo!


jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

.....

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår


bild från förra vintern jag inte orkar redigera, men jag tyckte det såg lite tomt ut utan bild.


plattektonik, kontinentaldriftsteori och kemisk vittring

.....

är duktigt och pluggar skiten ur mig inför geografin imorgon. Förhoppningsvis går det lite bättre än de prov vi haft hittills, hmm..


detta är i alla fall korvsjöar, så mycket vet jag!

men den är i alla fall klockren!

.....

Klockan är urfuktion

du kan kalla det förnuft men aldrig sunt

.....


' please hold me close, i can't help shaking

.....


Säsongsavslutning av lite sällskap idag. Det är ju lite sorgligt, men snart börjar Vem kan slå Filip & Fredrik? igen. Den 7 november närmare bestämt, dagen innan min födelsedag alltså! wiho :D

we want more boston tea party

.....


Har kollat på sjukt mycket Filip & Fredrik idag! Såg klart High Chaparall och nu kollar jag på 100 höjdare, femte säsongen. Så nu har jag inte mycket kvar. Då får jag börja om igen! :D Men en grej: Vad jag vill ha nya avsnitt av Boston Tea Party typ NU!! Det är ju det absolut bästa dem gjort. Så snäääälla.. mer Boston till folket!

Det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt

.....


Jag har just kommit på en sak.. Jag älskar Lasse Winnerbäck! Såååå grym!
Tänkte att jag skulle göra en spellista, men det går ju inte. ALLA låtar är bra, så här har ni: Lars Winnerbäck

i en hemmagjord fotostudio

.....

Halloj!
Idag har det kännts som söndag hela dagen, vilket är synd. Man vill ju njuta av helgen men om lördag känns som söndag blir det ju lite svårt, hehe.
Idag har jag i alla fall byggt en fotostudio.. Eller jaa, det låter lite avancerat, heh. Men det blev en mycket simpel grej att foto på.. typ. Sjukt kul var det i alla fall! Egentligen hade jag tänk att gå ut och fota kläderna jag köpte igår. Men det har regnat hela dagen så jag stannade inne istället.

Annars har jag nog inte gjort någonting idag. Fy vilket slöseri med ledig tid. Imorgon är det söndag och då ska jag göra tråkiga söndagsgrejer. Städa, plugga och sånt tråkigt.. Sen är det måndag igen, det är ju alltid lika roligt! Denna vecka har vi dessutom två prov, geografi och historia. Känner på mig att det inte kommer gå bra. Dem två senaste proven har ju gått helt åt skogen så varför skulle detta gå bättre? Men när denna veckan är slut är det i alla fall höstlov. Och då ska jag till Linnéa i Motala och vi ska på Anders Ekborg konsert! Kommer bli såå bra! :D 

Parfym jag köpte i Ullared igår. Fotad i min egen lilla "studio" jag byggde idag ;D

' ja e fattig bonddräng men jag lever ändå!

.....

Ullared var toppen! Great helt enkelt! Dock är jag nu 1800 kronor fattigare, ajaj.. Men det är sånt man får ta när man åker dit ;)
Detta är några av sakerna jag köpte, men ska ta snyggare bilder sen tänkte jag :)


det snöar..

.....

snön lägger sig, usch och fy det är ju bara oktober, då vill vi inte ha någon snö :(

längtar så otroligt otroligt mycket..

.....





HÄR finns alla trailar, sneakpeaks och TV-spots samlade, underbaaaart!

brandövning i skolan!

.....

Slutade klockan 10 idag. Helt okej alltså! Hade bara matteprovet och sen fick vi sluta. Och det innebär HELG för min del! För imorgon blir det Ullared. Kommer bli såå bra :D

Förresten hände det något väldigt spännande idag. Efter provet var vi tvugna att vänta en timme på tåget så vi väntade i skolan. Men när vi är påväg ut så går vi genom korridoren i skolan och då ser vi att vaktmästarna står i den stora trappuppgången med en stor rökmaskin. Och kort där efter startade brandlarmet! Jag gillar brandövningar! Fast vi hade ju slutat så vi gick vidare istället för ut på skolgården, hehe. Men brukar det vara så? Att man använder "riktig" rök vid brandövningar? Man skulle ju bli riktigt rädd om man kom nerför trappan och möttes av massa rök, då skulle man väl tro att det brann på riktigt.


Imorgon är vi här, tjalalalla..

Sedan jag kom hem har jag inte gjort något vettigt alls, läst lite i "A kiss before dying" som vi håller på med i engelskan. Tycker det är lite jobbigt, skulle hellre fortsätta läsa Mari Jungsteds men att läsa två samtidigt blir lite jobbigt. Fast när jag var lite yngre läste jag så mycket att jag hade scheman för vilken dag jag skulle läsa i vilken bok. Ibland hade jag säker 5 stycken samtidigt! Men jag var bok-galen då, haha ;)

matteprov och annat kul!

.....

jag och min mattebok är inte riktigt bästa vänner idag
har prov på heeela kapitel 1 på torsdag, och det är inte lite det!
hehe, nemen jag kanske skulle plugga lite då? - eller så kollar jag på Desperate och äter kaka.. får se hur det blir..


' tänk om jag kunde slappna av

.....

Hej!
Måndagar är inte speciellt roliga alltså. Samhäll/Historia från 8 fram till lunch och det är ju inte så jobbigt (Claes ni vet) men otrooligt tråkigt. Sen efter lunch är det bara engelska.. dvs Vanessa! Men vi slutar i alla fall tidigt. Och vet ni vad.. När jag, Gabriella & Emelie stod och väntade på bussen vet ni vem vi ser då?! JOAKIM!! Noo kidding! Han bara stod där och jag nästan skrek på Gabriella. Jag tror att han märkte att jag stirrade lite på honom, pinsamt. Han sa hej när han gick förbi också, men jag fick inte fram ett ord. Gabriella svarade honom i alla fall. Det var ju bra, haha! När jag kom hem bakade jag lite goda brownies också, Mmm!

Nej, nu måste jag fortsätta med att redigera bröllopsbilder. Ska kolla på Ullared och sen blir det självklart Lite Sällskap! Pööss!


Blickarna som du gav var inget att ha
Tänk om jag kunde slappna av
Du ler mot mig än en gång och pulsen rusar upp


Testar att blogga från en iphone

.....

Test test test :p

jag vill säga nåt nytt, men det känns inte lönt

.....


man vill inte gå och lägga sig på söndagkväll - för då är det alltid måndagmorgon när man vaknar..
hoppas att veckan går lika fort som den brukar göra för på fredag blir det Ullared med mamma, Agnes & Gabriella! Kommer bli toppen tror jag :D

Förresten, spanska provet gick skit! Verkligen inte bra.. På torsdag är det matteprov - det lär ju inte gå bättre direkt. Men jag ska plugga i alla fall, nu har jag inget bröllop att stressa inför iaf. Det känns lite tråkigt på ett sätt, att det är över. Ungefär som det gör på juldagen, då tänker man liksom "jahaa... och nu då?" - men det var ett otroligt fint bröllop. Ska lägga upp bilder, men jag tog 600 igår så det tar nog ett tag innan jag rensat/redigerat dem.

Nu ska jag dricka en kopp te och sen krypa ner och läsa lite. Vi hörs hörrni! puss

Bra låt: Lars Winnerbäck – Varning för ras


wedding!

.....

hemma från göteborg och ett jättefint bröllop! laddar upp lite bilder senare, först ska dem bara redigeras lite ;)

stress stress stress!

.....

jag mår fucking inte bra!
är så otroligt sönderstressad inför bröllopet att jag inte hinner med någonting! jag hinner inte blogga eller läsa eller göra något som jag skulle vilja. Jag hinner inte ens plugga. Har spanskaprov på fredag, men jag kommer inte hinna plugga till!
Imorgon ska jag åka till Götebort direkt från stan. Då ska jag öva låten och så. Sen på torsdagmorgon åker jag hem 8-tåget och kommer direkt till skolan. Sen måste jag köpa de sista sakerna (har fortfarande inga smycken och ingen aning om vad jag ska göra med mitt idiotiska cp-hår!!) Då kommer jag komma hem sent och inte hinna plugga till ett prov jag ska ha dagen efter! Så det finns inte någon möjlighet för mig att plugga och jag vill få ett bra betyg på provet. Men jag hinner inte! Sen har vi foto-läxa till fredag också. När ska jag göra den?? Och massa matteuppgifter tills imorgon.. JAG HINNER INTE!!!!

Usch, jag mår tror jag har feber också. Mår jätteilla också men det kanske beror på all stress. Orkar inte mer nu.

Nu måste jag plugga, packa, äta, duscha och juste.. sova med. om jag hinner.


Hej då!
Vi hörs inte på ett tag tror jag. 
HINNER INTE!!!!!!!!!!!

it's time for some company

.....


a man's gotta do what a man's gotta do

.....

vad jag vill göra:
- göra klart andreas bloggdesign
- göra en ny till min egen blogg
- ligga i min säng och läsa i min bra bok

vad jag inte vill göra:
- öva till spanska provet
- göra matteläxa
- öva sång

vad jag måste göra:
- öva till spanska provet
- göra matteläxa
- öva sång

it's that 'friday night lights' t-shirt.. again

.....

När vi ändå är igång..


10/10/10!

.....

Idag är det den 10 oktober 2010..  coool! Dock råkade jag somna om i morse och missade alltså 10/10/10 10:10:10.. Ajdå, men det bli ju iaf coolare nästa år 11/11/11 - 11:11:11 :D

Men ja först vaknade jag vid 8. Såg på intervjun med Anders från TV4:as nyhetsmorgon. Hatar Annika Jankell som var programledare idag, förstör ju allt. Men Anders sjöng hela tre låtar, lägger in en av dem sen. Sen somnade jag som sagt och vaknade vid 12. Och efter det har jag inte gjort något på hela dagen. Provat lite olika frisyrer inför bröllopet. Men mitt hår är helt stört, funkar inte alls. Åh jag blir ledsen, kommer se ut som en jävla mupp på lördag :'(




Hur ska jag göra? :'(

Har ni några tips/idéer??


he really need a new pair of shoes

.....


Inte för att dem inte är snygga men lite variation vore ju trevligt :p


Grattis på födelsedagen!

.....

foto: jan vidén
Anders Ekborg fyller 50 idag! Grattis Grattis! :D

8-9 oktober

.....

jag är lite sådär halvdålig på att uppdatera, men jag har inte hunnit!
igår så gick jag och agnes till friskis efter skolan och sen följde hon med mig hem. Klockan 6 mötte vi upp våra fina vänner på stationen och gick sen hem till Emelie. Mysig kväll där med Idol, singstar och massa godis :D





internet är jäääättesegt så jag orkar inte ladda upp fler bilder ;s



idag har jag varit i stan hela dagen och köpt bl.a. bröllopspresenter och annat roligt inför lördag. Jag börjar bli lite nervös nu, jag har knappt övat på låten än. måste göra det! NU! På onsdag ska jag i alla fall åka ner till Göteborg och öva. Men det är ju bra om jag kan allt tills dess.

Nej, jag orkar inte skriva mer nu............ Vi hööööööööööööööörs! ;)

7/10 - tacotallrik & fotografering

.....

idag har jag hunnit med mycket! jag har:
-skrattat åt "SP2F-dikten" på svenskan
-slutat 10:45 (med skoldagen, inte skratta alltså!)
-ätit tacotallrik på claras
-skämt ut mig inför Amy Diamond, på samma ställe
-lekt fotomodell
-fotat själv
-ätit pannkakor
-kollat på hellenius hörna, kul!


Vad har ni gjort?




Behöver hjälp till foto!

.....

Chaaa bloggen!
Jag behöver hjälp! Vi har fått i fotoläxa att vi ska ta kort på "Naturens former" - något runt, något pilformat och något sågtandat. Och allt måste vara naturligt. Jag kommer inte på nåååågot! Förslag?


älskar tjuvlyssnat.se ♥

.....



På svenska lektionen idag:

.....

Vår svenska lärare berättade att vi skulle skriva en argumenterande text om valfritt ämne.
Jag (skriver på google samtidigt som jag säger högt): "Bra ämnen att argumentera om"
Lärare: "HAHAHA!"
Jag: "Huh?"
Lärare: "Dagens ungdom alltså. Detta kommer bli roligt att berätta lärarrummet sen!"

Vadå? Vem googlar inte allt nuförtiden? Fullt normalt liksom! ;)
(Och nej, konversationen är inte ordagrann, för Mr. Svenskalärare använder ett sjuukt komplicerat språk med ord jag varken kan stava eller uttala!)


Och nu förstår jag att ni alla är mycket nyfikna på vad jag valde för ämne, eller? Jaa, det blev monarkin tillslut, alltså jag ska skriva en argumentarande text på två datorskrivna A4 om varför vi ska behålla monarkin i Sverige. Har ingen aning om hur det kommer gå, men det får vi väl se :)


Namnet på Helens album..!

.....

..är "Euforia - Helen Sjöholm sjunger Billy Joel"


PRESSMEDDELANDE 5 OKTOBER 2010
Helen Sjöholm, som släppte sitt senaste studioalbum 2002 (”Visor”), färdigställer just nu sitt nya album ”Euforia – Helen Sjöholm sjunger Billy Joel”. Innehållet, som framgår av titeln, är utvalda delar av Billy Joels låtskatt, på svenska, med Helen Sjöholm.
...
"She´s always a woman" är en låt man minns och aldrig tröttnar på. När Helen stötte på den igen, mitt i tankarna på ett nytt album, lyssnade hon igenom Billy Joels katalog och fann guldklimp efter guldklimp. Både känt och okänt.

Tomas Andersson Wij , en av Helens favoriter bland sångtextförfattare, har gjort de svenska tolkningarna.

Under våren 2010 började arbetet kring albumet med Helens kreativa kärntrupp bestående av Martin Östergren, Jojje Wadenius och producenten Gunnar Nordén.

Inspelningarna ägde till stor del rum i den legendariska Atlantisstudion i Stockholm, med tidigare nämnda Martin, Jojje och Gunnar, samt musikerna André Ferrari, Fredrik Jonsson och Magnus Lindgren.

För stråkarrangemangen medverkar 15 musiker från Stockholm Session Strings dirigerat av Martin Östergren i Cosmosstudion.

Helen Sjöholm: "Har länge letat låtar till en ny platta och när jag fick möjlighet att göra Billy Joel på svenska i samarbete med Tomas Andersson Wij kändes det som JACKPOT ! Likaså att få jobba med Martin och Jojje igen, denna gång tillsammans med André, Fredrik, Magnus och Gunnar. Som en dröm!"


Bokmässan, the story!

.....

Bättre sent än aldrig, men här kommer lite bilder och så från bokmässan. Dock tog jag inte så många, Gabriella tog de flesta :)


Gabriella bestämde sig för att byta om på tåget. Mitt bland allt folk, men det gick ju bra det med.


När vi kom in på mässan gick vi runt lite och ställde oss sen vid Bonniers monter för att vänta på Filip & Fredrik. Men Robert Gustavsson var där före så vi stod där mitt bland allt folk och väntade. Det var dock ganska roligt att lyssna på Robert också. Och helt plötsligt när vi står där så säger Gabriella: "Linnea kolla där!" Och där är dem! 193 centimeter Fredrik Wikingsson med en lite kortare Filip Hammar bakom sig. Dem går liksom bakom Bonnier Montern och försvinner bort i mängden av folk. Då tror jag nästan att jag ska svimma eller nåt, jag blev helt sjukt nervös!


Sen så går Robert Gustavsson och in kommer Filip och Fredrik. Dem blev intervjuade av Abbe Bonnier om Tårtgeneralen och lite annat (mest om hur bakis dem är). Jag tror nog att jag mest står och ler hela tiden. Men den den lilla intervjun gick väldigt väldigt fort! Och sen satte sig F&F vid det lilla signeringsbordet vid sidan av "scenen". Och då var vi ju liksom tvugna att gå dit!

Vi ställde oss ganska långt bak i kön, så att det inte skulle vara så stressigt. Tillslut var det bara en kille framför oss i kön och då hörde vi honom prata med Fredrik:
- Ska man betala där borta eller?
- Jaa, eller så kan du ju sno den!

Haha, liksom woot? Vem uppmanar folk att dem ska sno en bok som man skrivit själv? xD Jaja, men när den killen gått (till kassan) så var det vå tur! Och nu kommer det sjukaste av allt, jag var inte nervös längre! Inte alls! Det kändes på något konstigt sätt inte alls nervöst att jag nu stog bara några decimeter från Filip och Fredrik. Jag var helt lugn och tyckte bara att det var väldigt väldigt kul! Jag ställde mig jämte Filip och han tog en bok ur högen.
- Hejsan! sa han
- Hej hej!
- Och vem ska ha den här boken?
- Jag såklart!
- (haha) Ja och vad heter du då?
- Jaha eh, Linnéa
- Med accent över e då?
- Precis
- Det heter akut accent (Säger han och ler, gulligt!)
- Vaa? (Inte lika gulligt, jag ser nog sjukt fryg ut här)
- Ja, så i ditt namn. Det heter akut accent.
- Jaha.. (Här ser jag förmodligen ut som en fågelholk)


Sen skriver han i boken, signerar den och ger den sen till Fredrik så att han också får signera. Sen så frågar jag om jag får ta en bild också. "Självklart!" blir svaret på det. Sen vänder jag mig till Fredrik och frågar, och skulle jag inte kunna få en kram också? Han säger "Visst får du det!" - Sen får jag den bästa kramen i hela mitt liv, Fredrik luktade helt otroligt gott! (Trots att han var ganska trött och bakis) och sen så kramade jag Filip med, det var nästan lika bra det också! 

Sen betalade vi böckerna, och efter det ringde vi våra mammor och grät lite..

Efter det kunde vi lika gärna åkt hem, jag var glad så det skulle räcka för hela dagen men det skulle ju vara lite dumt. Så vi gick runt där inne och såg massor av kändisar, och nu var vi inte det minsta nervösa (Klarar man F&F utan att svimma klarar man allt!). Bland annat gick vi och snodde en kram av Frank Andersson också. Han såg lite ensam ut!

Det första Gabriella sa när hon kom fram till honom var: "Oj, vad stor du är!" - hhahah, sjukt kul!

Lite annat folk:



Okej, jag har fler men jag orkar inte ladda upp fler nu. Men vi såg bland annat Jan Guillou, Martina Haag, Cajsa-Stina Åkerström, massa "halv-kända" författare. Och vi fick en liiten glimt av Kjell också! Vår favorit-Kjell men det var när vi stod i kön till Filip & Fredrik och då kunde vi ju inte direkt gå därifrån. Så efter ett tag kom vi på att vi kanske skulle gå till "Söndagsparty-semenariet" där F&F skulle intervjua Håkan Hellström. Men då hade det redan kommit maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa folk och det var nog knappt hälften som kom in så det var inte ens lönt att försöka. Lite synd att vi inte tänkte på det tidigaren, men jag hade inte alls trott att det skulle vara såå mycket folk.

Runt 16 så höll folk på att gå och då gjorde vi samma sak. Men dock gick ju inte vårat tåg förens vid 20 så vi hade fyra timmar i Göteborg. Alla affärer var stängda och det var sjukt kallt ute! Men med Gabriella har man ju sällan tråkigt, så vi gick runt i stan och tog lite kort.



När klockan var 18 gick vi till Centralstationen för att sitta där och vänta i typ två timmar. Vi hittade en metro och satt och gjorde "Bit för bit" (jag var kung!). Sen så hade Filip och Fredrik berättat att dem skulle åka hem 19:40 men vi såg att det inte gick något tåg då. dock gick det ett 18:40 så vi tänkte att det kanske är det! Så vi gick ut till tåget och gick fram och tillbaka och stirrade in i tåget för att få syn på dem. Men dem fanns inte på tåget, MEN vi såg Mojje! Jag tror att han märkte hur mycket jag stirrade på honom, lite pinsamt x)

Tillslut kom då vårt tåg och vi lämnade Göteborg och bokmässan! En underbart bra dag!

JK Rowling:

.....


''It is impossible to live without failing at something,
unless you live so cautiously that
you might as well not have lived at all.''

Olle Hedberg har accepterat din vänförfrågan..

.....



Woooohooo :D

JÄVLA BLOGG.SE !!

.....

Okej, ni kommer inte se detta inlägg. Blogg.se har strulat till det igen, och massa bloggar har "försvunnit" bland annat min. Hoppas att dem löser detta, DIREKT!

Nu funkar det igen! men gud vad nervös jag var, haha!