du är så blåst

.....

Jag blir så glad när jag hittar klipp med Helen som jag aldrig sett förut. Som detta, från Blåsningen. Hur. Kul. Som. Helst. AHHAHAHHH

DEL 2

som i en gammal sång, som spelas på min grammofon

.....

hittade förresten en gammal mp3-spelare idag som inte uppdaterats på fyra år! Mycket spännande, haha! Såhär såg alltså min spellista ut år 2007:


hur svårt kan det vara att komma på en rubrik?

.....

sovit länge. varit ute och sprungit. kollat på heroes. lyssnat på winnerbäck. det är väl ungefär det jag hunnit med idag, usch söndagsångestdag. hatar söndagar. fast imorgon är det måndag, och det är faktiskt ännu värre..


när våren öppnar sina dörrar

.....


fick just en konstig längtan till påsken. weird.

36

.....

okej, jag närmar mig en bloggsvacka åter igen. men jag bara ooorkar inte ibland. under helgen har jag i alla fall hunnit med en del. igår kom emelie, hanna och jossan hit och sov här. Vi spelade spel, kollade på Beck och åt massa onödiga saker!

vaknade i morse av att solen lyste rätt i ansiktet på mig och att jag var jättevarm, hatar att vara varmt när jag sover. fyy. men i alla fall, drömde om filip & fredrik inatt, vilket bara har hänt 1½ gång innan, så det var roligt. Just nu kommer jag dock inte ihåg så mycket, vet bara att vi var på något tåg och att Filip gav mig ett stort grön-glittrigt kort.. dock vet jag inte varför. Jaja, Filip fyllde ju i alla fall år idag (igår) och det firade jag med att sova nästan hela dagen. eller inte sova, men jag var i alla fall i pyjamas ända till emelie och hanna gick hem efter fem.


Födelsedagspojken! (Fin bild snodd av Jennnnnnie!)

nu ikväll har jag varit med melina och ellen ute i drottningstorp hos sofia vilket var ytterst mysigt! under earth hour spelade vi kort och sen kollade vi på film, Inception, den var faktiskt mycket bättre än jag trodde. Lite knepig att hålla kolla på ibland men den var bra! Kom hem vid halv två och kollade på Big Brother. Sen var helt plötsligt klockan tre och jag började fundera på om jag somnat. fast sen kom jag på att klockorna visst ställs om inatt! Det kanske är bäst om jag går och lägger mig nu. Godnaaatt!


Ellen gillade earth hour

Förresten: jag har fått jätteont i munnen, alltså där tanden satt. ajajaja! (tyck synd om mig, tack!)

allmänt babbel

.....

okej, sen jag skrev något ordentligt sist har jag alltså blivit av med en tand. (Bara tre kvar att dra ut..) Det var nog det värsta jag gjort i mitt liv. Inte det minsta trevligt.

Jag passade också på i söndags att missa David Thewlis födelsedag! Fy skäms på mig! Så nu kommer ett väldigt sent GRATTIS!

Jag skulle nu såklart kunna skriva om vad jag gjort i veckan, och anledningen till att jag och Gabriella stannade kvar i 6 timmar i skolan efter att vi slutat idag. Men det skiter väl ni i och då orkar jag inte skriva. Alltså säger jag bara, Godnatt!

min kalender har fått ett nytt utseende förresten:

om jag gillar den? Svar: JA! :D

Dagens ris...

.....

..går till de jävla klipptomtarna på WB som tyckte att denna scen var onödig. Så. Himla. Dumt.

och tiden har sitt sätt att förändras där den går

.....


Alltsååååååå... det är FÖR långt kvar till den 15 juli!

Ljusa slitna jeans, en långhårig rebell

.....

Åsa la upp detta innan idag. Längtar muuucho efter den 11 april just nu :D

Ajajajajajaj!

.....

Idag har jag dragit ut en tand. Det var förmodligen den minst mysiga upplevelse i mitt liv hittills. Usch.

damnyouautocorrect.com

.....


sundaaaaaaaaay

.....

Söndagar är egentligen dagar som jag inte tycker om. Men jag måste säga att denna har varit ganska bra. Har hunnit med mycket, spelat Harry Potter-spelet, möblerat om, kollat på massa Heroes, gått promenad med lillebror och ändå har jag det bästa kvar, Solsidan och Big Brother :D

Fast imorgon är det måndag och jag ska dra ut en tand, så då blir jag inte lika glad längre..

Save the Cheerleader, Save the World

.....

Sitter och kollar på en av mina favoritserier, som jag faktiskt har "glömt bort" lite. Synd, den är grymt bra!


oh it's winter again.

.....

Alltså vädret... När jag vaknade i fredags var det som att vakna två månader tillbaka i tiden. SNÖ. I mängder.
Öhhhhh...
Försvinn nu snääääällaa..?

Dör lite av längtan nu

.....


inte varmt men nästan vår

.....

Idag har vädret varit underbart! Cyklar till stationen, åh det är nästan vår! 
Skolan var helt okej den också, slapp samhäll, svenskan var ganska mysig eftersom det bara var jag, emelie och sofia och två till som var i klassrummet, de andra satt i datasalen. Dock jobbade jag inte så mycket, men alltså vår svenskainlämning är omöjlig. Uhh, kommer aldrig bli klar!
Efter svenskan hade vi som vanligt en lång håltimme, då gick vi till Donken och åt och sen satt vi där i två timmar! Det var mucho trevligt! Sista lektionen var matte, och den var asrolig! Vi håller på med sannolikhet och det är kul :D

Slutade 13:40, åkte hem, spelade mitt nya Harry Potter-spel tills ungefär klockan 16 och vet ni vad jag gjorde då? Jag följde med min bror och pappa ut och springa! Jag är lite chockad själv faktiskt! Sprang bara lite mer än 3 km men var ändå helt slut! Jag har såå dålig kondition, har aldrig varit så otränad förut. Men jag ska försöka att springa en gång i veckan.. jaaapp...

Ikväll har jag övat spanska glosor, bakat hastbullar med mamma och nu kollar jag på sveriges värsta bilförare. Händelserik dag! Det gillar vi :D

lät du henne komma närmre?

.....

Jag går bredvid men halkar efter
Jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken
Men det är inte mig du ser

Nya IDOL-juryn

.....

Skärmavbild 2011-03-16 kl. 11.07.43.png
Alltså... Vafan?

det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör

.....

Jag tycker inte om listor av typen "inne- och utelistor" men just nu fick jag lust att göra en. Det blir en "gilla- och ogillalista" den här gången.

GILLAS
- Att jag igår provade två nya B&J - Coconutterly Fairly och Nordic Water Peace, dem var goda båda två
- Att Desperate Housewives börjar i Sverige igen imorgon - som jag har väntat!
- Att vi hade klimatmöte i klassen idag - det var skitkul!

OGILLAS
- Att kanal 5 har tagit bort flera delar av Boston Tea Party när jag hade planerat att kolla på det - Jag börjar snart gråta. (Seriöst, den är inte långt borta)
- Att vi har engelskaprov imorgon på ungefär 250 glosor - så. inte. okej.
- Att Andreas Carlsson ska sluta i Idoljuryn - jäkligt onödigt tycker jag.
- Att jag har en enorm klump i magen och kommer inte på varför

                                            


Beställt √

.....


Jag längtar efter post! haha :D

Populär?

.....

Jag sa ju det. Erik skit Saade vann. Men aja, det kan ju knappast gå sämre än förra året.. eller? Förresten lyssna på låtarna här nedan. Några likheter??

Erik Saade - Popular


Anders & Karin Glenmark - Kall som is


Detta är inte ens plagiat. Detta är ren låtstöld, refrängen låter ju exaaaaaaaaaaaaaaakt likadant. Inte ens Erik själv skulle kunna neka till det.

Nu kör vi!

.....

Nu börjar det! Finalen i Melodifestivalen 2011, mucho spännande! Eller inte, antingen kommer väl Danny eller Erik Saade vinna. Usch, jag vill verkligen verkligen inte att det blir Erik. Låten är hemsk, numret är dåligt och han är alldeles för divig! Nej fy, dock har han väl samtliga mellan 2 och 13 med sig... Danny är inte heller så bra, men liite bättre än Erik i alla fall.

Men om jag fick bestämma skulle det bli Sara eller The Moniker som vinner. Helst Moniker. Dels kommer han från Jönköping, coolish! Dels är hans låt underbart glad och härlig. Tror ändå att han skulle ha en chans... kolla in:


Dessutom har jag satsat pengar på att Daniel vinner så kom igen och rösta nu! :D

friday on repeat

.....

hej!
gårdagen var fylld av massa roliga saker! Först var det skolan, just det var kanske inte så jättekul... men iaf, var i studion på fotolektionen DET var kul :D Idrotten spelade vi baseball innomhus, absolut livsfarligt! Sen hade vi lunch (blä) och efter det spanska. Spanskan var också soft, vi var inte så många så vi gjorde inte så mycket och så fick vi sluta tidigare. Efter skolan gick jag, gabriella, anna och emelie till Johans och fikade. Deras kladdkaka med chokladfudge.. sinnessjukt god! När vi var så mätta att vi nästan fick rulla fram tog vi bussen till Elmia för att gå på UF-mässa. Alltså mässan för Ung Företagsamhet :D Det var jättekul, såg så himla många grymt awesome stuff.

När klockan var fem stängde mässan och vi tog bussen tillbaka in till stan och Emelie och jag gick till Friskis för årets Melodifestivalpass. Det var verkligen hur kul som helst! Ännu bättre än förra året! Ledarna var dessutom utklädda till artisterna, alltså dem sprang och bytte mellan varje låt :D Snyggast var John i lockig peruk och gul klänning när han gjorde Linda Bengtzing, haha!

Efter passet åkte vi hem till Habo, och här hemma fanns en liten Hugo som väntade på mig. Åh sötaste han är ♥

Det var min fredag det! Bra dag! Dock var jag helt slut och somnade redan vid halv ett, men sen väcktes jag ju klockan 9 imorse också. Hugo körde tydligen postbil nere i vardagsrummet. Jaja, nu ska jag gå och krama min kusinvitamin, pusshej!

Mr. Sunshine

.....


På TV3 - Just nu

Det är tid för dom galna och månen är full.

.....


Idag skulle allas vår favorit Lupin år. Eller skulle gjort, om han levde. (Återigen pratar jag om karaktären! David Thewlis fyller år nästa vecka..) Så grattis grattis!

Vi testar nya vägar

.....


Såhär kort har mitt hår inte varit på många år och såhär mörkt har det aldrig varit. Woho, så roligt :D


where the wild roses grow

.....


harry potter-besatt

.....

jag tror jag måste dra ner på harry potter inläggen i denna bloggen... dem börjar ta över..

alla bara spelar sitt spel

.....



Sitter och spelar Harry Potter-spel. Det är egentligen väääldigt tråkigt men jag har inget bättre för mig. Jo förresten, jag ska äta en semla (som jag och min bror bakat idag), duscha och plugga engelska glosor.

Imorgon skulle vi egentligen ha haft sovmorgon men vår svensklärare sabbade det, morgontrötta-jag är lite sådär halvt sur på honom nu...

glassplitter och big brother

.....

Har på något magiskt sett fått värsta blogglusten helt plötsligt. Måste vara nya designen?
Kollar igenom min blogg och läser gamla inlägg. Det är kul att se vad jag har gjort som jag glömt bort.

Ikväll är det Solsidan, och efter det blir det söndagsfinal i Big Brother, hoppas att Sanna åker ut. Men skulle chansa på att det blir Cilla.

...råkade precis välta en martiniglas ner i golvet. glassplitter. lovely.

"But I am the Chosen One... AOW! ..okey, sorry... kidding!"

.....

Kollar på Halvblodsprinsen med bror. Den är faktiskt bra, mycket missar såklart men inte lika många som de tidigare. Fast sista är bäst. Det var dagens HP-rapport. Pusshej!

för vi har solen i ögonen

.....

vår i luften
invigt min nya vårjacka idag. det var vaaarmt ute, love it! ♥

Melodifestivalen!

.....

Så Andra Chansen är avgjord och båda mina favoriter tog de sista biljetterna till Globen, Sara Varga och The Moniker. Allt är frid och fröjd alltså!

Ny design!

.....

Det där behövdes verkligen! Nu är den nya designen klar! Jag började igår och har nu jobbat så mycket med den att jag redan börjat tröttna, haha! Men det har inte ni och jag hoppas ni tycker om den. Gjorde en lite "skrivbords-inspirerad" grej denna gång. Lite klurigt, men massa kul!

men tiden har sin rätt att förändras där den går

.....


idag fyller agnes man 31 år. grattis till ron weasley!
(karaktären nu alltså, inte rupert)

allt ska göras allt ska hinnas

.....

bloggen måste få ett nytt utseende snart alltså!  men jag ska jobba på det, fast inte nu. för nu ska jag sova. (meningsfullt inlägg)

vi är nånstans mellan missmod och euforia

.....


Fredags... Hur bra? LOVELY!