Grattis!

.....


idag är det...

.....

Idag är det, dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före dan före DOPPAREDAN!!!



tack hanna (för tro inte att jag orkade räkna själv) xD

Sms-roulette, del 1

.....


ÅAAAAAAAAAAKJIKA HFFKAJLJJJANDKIAJ!!!!!!!!!!!!

.....

Jag vet inte vad jag ska säga, omg omg omg!



Anders i Melodifestivalen, hur bra är inte det då?! :D:D

OMG!

.....

6 dagar kvar. Sen blir det Anders Ekborg konsert i Vara. "En stilla jul", om jag längtar eller?!
Igår var det konsertpremiär i Varberg. Och vet ni vad? Han sjöng en låt från Kristina! Omg säger jag bara, jag kommer dö. Eller iaf börja gråta. Hööhöh! HÄR finns recensionen från Hallands Nyheter. Det låter underbart! Åh, nu måste jag kila iväg till ica och handla något att äta och sen iväg till tåget. Vi hörs när jag kommit hem (och hämtat mobilen!!) puss!


ÄNTLIGEN!

.....

MIN MOBIL ÄR FÄRDIG!! omg tack gode guuuuud!! Åh, vill egentligen åka in nu och hämta den! Men bussen går om en kvart och jag sitter fortfarande i pyjamas, hah! Så jag får hämta den efter skolan ist. Åh, gud vad jag saknar den! HAH! Nu måste jag bara förklara hur lånemobilen gick sönder också;S


<-- my looove ♥

Antingen eller..

.....


Pepparkakor - Lussekatter
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan (~ inget av dem)
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax -
Sill
Revbenspjäll - Janssons frestelse
Paradis - Aladdin
Rullsylta - Pastej (~ inget av dem)
Glögg - Julmust (~ inget av dem)
Rödbetssallad - Dopp i grytan (~ inget av dem)
Ris a la malta - Risgrynsgröt (~ inget av dem)
Hemma - borta

Jaa, som ni märker är jag rätt kräsen när det gäller mat. Speciellt när det gäller julmat. Jag menar, sylta, pastej och gröt?? ..euww. Och Janssons Frestelse, varför ska man ha fisk i gratängen!? nej på julafton äter jag potatisgratäng, köttbullar, prinskorv och skinka. Asgott!
 Och att vara hemma på julafton känns som en självklarhet! Det har vi (nästan) alltid varit och så vill jag att det alltid ska vara. Haha, jag älskar traditioner! I år kommer mina kusiner hit, och min morbror och hans "nya fru". Och så mormor då, åh det ska bli så kul! Men nästa år kommer vi förmodligen åka till Gbg och fira jul, uschusch!

Sjukt taggd på jul nu asså! (Som ni kanske märker!) Vet inte om jag nångång laddat såhär långt innan, men jaja. Mysigt är det ju!

puzz hej (Låt oss kalla det en hyllning till Zlatan som tydligen gjorde något bra igår? Hmm..)

Laddad iPod!

.....

Nu har jag laddat iPoden med massa massa "Kristina från Duvemåla!-videos. Bla från konserterna i Minnesota och Carnegie Hall. Och så har jag lagt in "Mamma Mia på Svenska" cd:n så nu är min iPod naajs! Fast jag råkade ta bort "Mamma Mia"-filmen och Twiligt :( Men jaja, får lägga in dem sen nån da :P



Åhh, jag skulle verkligen vilja se musikalen igen! Har sett den två gånger. Först i Stockholm 2005 och sen i Göteborg 2006. Underbart var det! Mamma Mia är verkligen en feelgood musikal! Jag blev så himla glad efteråt, samma sak med filmen! eller jaa... de 10 första gångerna kanske x)
 Jag har sett den 24 gånger nu, hoho. De e galet :P

Jaja, sängen kallar ! Min NYA och STORA säng! lovely! ♥
Fast jag tror inte den är lika skön som min gamla, denna är från IKEA och min gamla var värsta lyxsängen som min morfar hade. Men det funkar inte att ha en 90 säng!
 Vi hörs imorgon bloggen! Börjar ju 12 imorgon så jag hinner kanske blogga lite innan skolan. Beror på hur länge jag tänker sova, hah ;))


Arhhh

.....

Tror ni inte att jag glömde kameran?! ÅÅhh, jag blir så trött -.-
 Jaja, Amanda blev lucia iaf. Det blir säkert bra ;)
Mamma har kommit hem nu också, fick lite småsaker. Men det mesta får väl vänta till julafton ;)

Funderar på om jag ska cykla till ica och köpa något och äta. men jag får väl nöja mig med mackor igen.


Avslutar med en bild på Whitney som vann Top Model 10,
hon var min favorit hela tiden.. om ni ville veta x)

julklappar!

.....

Idag är min mamma och handlar julklappar!
. Jag vet redan att jag kommer få en kjol (hon ringde och frågade vilken storlek jag ville ha xd) men sen vet jag inget annat. Jo förutom en "Lilla-Fridolf" tidning i julstrumpan på morgonen, det får jag alltid. Vad jag önskar mig kan ni se i tidigare inlägg.

Vad önskar ni er i julklapp?

julmarknad!

.....

Idag sov jag längee, eller till 12 iaf ;P Då kom Roger hit med min nya säng, tjihoo! Hah, asgött med en som är 120 istället för min 90 säng! Det märker jag väl inatt! Hah ;)
 Nu har jag varit framme i centrum ett tag, det är nämnligen julmarknad där idag. Men det var skitkallt så jag gick hem igen, hah. Fast jag ska dit igen vid fem, då är det kröning av Habo Lucia 2009. Jag tar med kameran då så kan jag fota lite också ;) Tyvärr är min kamera jättesämst så jag lånar mammas ett tag. Min sladd är ju fortfarande borta så det är väl lika bra det!

Idag är det ju första advent också! När jag kommer hem ikväll ska jag tända min lilla advetsljusstake jag fick när jag fyllde år. Funderar på att köpa Ben&Jerry's också, men jag har fortfarande inte fått igång aptiten sen jag var "sjuk" så jag gör nog det en annan dag.

Vi höres! ♥


mums!

.....



Haha, har jag inte världens finaste glass? ;D hahah:P
Nu kollar jag på Chess och äter min goda glass!

Fan, jag kommer inte på något att skriva, åhh. Imorgon SKA jag skriva lite roligare inlägg. LOVAR!

(åhh, det där med att det ligger ett kors i bakgrunden av bilden betyder inte att jag är kristen. Det bara ligger på mina "Kristina från Duvemåla"-saker som.. dekoration? haah, jaa... så ni vet det)

Mejlet är skickat...

.....

Mejlet är skickat och nu ligger i min säng och äter godis, I WISH! Nej för jag har ju godisförbud och är just nu så sjuukt godissugen! Men här ligger jag nu, utan godis. Kollar på Beck-filmen som går på tv, "Vita Nätter", fast den är inte så bra :P Haha, nej nu dör jag typ av godissug, måste ner och kolla om vi har någon glass eller något i frysen!
Snart kommer ett inlägg till! (Förhoppningsvis lite roligare!)

skjut-mig!

.....

Förlåt för att jag inte bloggat idag asså, men jag har suttit i 4 timmar nu och försökt skrivit ett mail till Anders Ekborg. Men det går fan inte, dessutom vet jag inte vad jag ska skriva. Åhhh.. jaj, nu ska jag bli klar sen bloggar jag mer ;*

NU...

.....

...saknar jag sommaren!

önskelistaa

.....

Fölåt mig, har varit väldigt off idag. Men jag har inte haft något kul att skriva om, dessutom har jag varit upptagen. Idag har jag nämnligen skrivit min önskelista! Hah, jag vet att jag formodligen är för gammal för önskelistor. Men jag tycker det är jättekul att sitta och fundera på vad man ska önska sig. Sen får man ju sakerna man vill ha också, fast det klar. Det kan ju bli tråkigt att bara få saker man vill ha också, hah^^

Här är iaf en del av det som finns på min lista:

DVD: Heroes - Säsong 2
DVD: Idol 2008: Audition
DVD: Idol 2008: Final
DVD: vänner säsong 4

 Bok: ”Som om ingenting” – Katarina von Bredow
Bok: ”Knappt lovlig” – Katarina von Bredow
Bok:” Skönhetsbibeln” - Karina Ericsson Wärn

 T-shirt med pingvin - Cubus
Hv71 trosor
Svart topp från H&M
Svart munkjacka utan dragkedja, tunn

 Armband, Peace&Love, vitt och guld
Armband, Peace&Love, vitt och silver

Japp, det är lite av det jag vill ha :P


fan

.....

Önskar att du visste att det är
En av oss som gråter
En av oss som låter
Dagar bara gå

Hur man gör en mamma grön av avund...

.....


..det är bara att bli vän (på facebook) med hennes största idol!

MIN elsaa<3

.....

Nej jag skriver inte detta inlägg för att hon bad om det (iaf inte bara därför) för jag saknar min Elsa typ såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket! Sedan hon flyttade ner till Skåneland i Augusti har jag bara träffat henne TVÅ gånger! Hur sjukt är inte det då?!

Vi måste träffas snart! När får jag komma?? (a) :D

Mina två favoritsaker att göra med Elsa är:
-
Reta henne och säga att hästar är mat (mkt effektivt!)
- Paddla kanot (AHAHAHxD)

Nej men seriöst nu! Elsa jag saknar dig jättemycket! Nu får du faktiskt komma hem snart! :O
Love you baabe! <333



Bild från skolavslutningen i 8:an, hon hade jacka på sig hela tiden :O ;P

Film!

.....

Jag kollade nyss på klockan och fick en chock! Trodde hon skulle vara typ nio eller nåt, men icke sa nicke. Hon är tjugo i sex! Hah, måste vara för att jag vart hemma hela dagen.
Nu ska jag i alla fall kolla på film, har tyvärr inget att äta och mamma och pappa är inte hemma. Inte ens en liten bror som jag kan muta till att laga något till mig. Det ända jag har ätit idag är två mackor och några chokladbollar. Då får dem skylla sig själva om jag ligger här ihjälsvulten när de kommer hem! :O

Hah, men ni ska jag kolla på "Så som i himmelen" och blogga lite samtidigt :P



Skulle vilja se..

.....


I WANT!

.....


orkar inte :'(

.....

min lånemobil har fått damp och startar inte, så jag lånade melinas och den har raderat alla nummer :'(
orkar inte, vill ha min mobil tillbaka ! :'((

madicken + chokladbollar

.....

Hallå hallå ;) Jag har nyss gått upp, eller.. jag ligger ju fortfarande kvar i sängen^^
Kollar iaf på Madicken nu! Det var min favoritfilm när jag var mindre. Eller i alla fall av Astrid Lindgrens.
Vilken var er Astrid Lindgren favorit? ;)

Men jag blev jättesugen på att se den! Dessutom har ju Madicken också hjärnskakning och då kan jag ju sympatisera lite med henne för jag vet hur det känns nu, haha ;) Men jag börjar faktiskt bli bättre nu, känner mig inte lika yr och illamående när jag går upp. Fast det gör fortfarande väldigt ont i huvudet, men det är väl bara att proppa i sig ipren och hoppas att man mår bättre ;p

Nej nu ska jag titta vidare på min film och äta chokladbollar, mums! haha ;)
 Jonna Liljedahl as Mardie in the movies directed by Olle Hellbom, © AB Svensk Filmindustri<-- hon är så söööt!

vilka minnen!

.....


" och efter fyra år som vd på posten har postens vd, Lennart Grabe, lämnat sin post, Trots att han under hela sin tid som vd för posten varit den allra största förespråckaren för att man inte ska kunna.. lämna sin post..på posten"

pommesss

.....

Var precis inne på denna bloggen, och blev sjuuuuuuukt sugen på pommes. Goosch!! Men problemet är att så fort jag reser mig upp mår jag jätteilla. Så om någon skulle vilja sticka till 95:an och köpa en låda pommes till mig så skulle jag bli väldigt glad, tack!


varför varför varför?!

.....

..var inte "Under Attack" och "One of us"med i Mamma Mia! filmen? Det var ju de bästa i hela musikalen! Finns på spotify iaf, HÄR och HÄR. I "Under attack" får ni spola fram till typ 2:20 för där börjar låten, det är entracte innan ;)

Såhär såg det ut(fast mycket bätte i sverige, detta är från nån amatörgrej i brasilien tror jag, men den svenska finns inte)

och hon drömmer om ni tyckte det verkade konstigt ;)

...

.....



...

vafan FÅR jag göra då?!

.....


"...efter en hjärnskakning bör man inte träna eller dricka alkohol förrän man känner sig helt bra igen. Man bör också undvika sådant som kräver mycket koncentration som att titta på tv eller spela dataspel och sådant som gör att man får mer ont i huvudet eller mår illa."

"Hjärnan behöver lugn och ro tills den har återhämtat sig och därför ska den belastas gradvis. Det innebär att man under den första veckan bör undvika hård fysisk träning, ge sig själv tid att vila och begränsa läsning och TV-tittande."

 
 
"Så länge den skadade har några som helst symptom från hjärnskakningen råder total ”hjärnvila”. Detta innebär att vilan ska vara både fysisk och psykisk. Man bör avstå från aktiviteter som dataspel, TV-tittande, musiklyssnande eller liknande tills dess att symtomen borta. Elever bör uppmanas att stanna hemma från skolan och undvika läxläsning."

Okeej, detta är alltså saker jag INTE får göra. Då är min fråga: vadfan FÅR jag göra?!


en väldigt konstig dag!

.....

En väldigt konstig dag. Västa oturs dagen.
Först fastnade bussen i värsta bilkön så jag kom sent till skolan. Då hade vi historia och på grund av vad som senare hände så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde! Ja, grejen var alltså att vi skulle åka skridskor på idrotten... Jaa och jag är ju inte den bästa på griller alltså, hah. Iaf så gjorde jag värsta bellen och landade på svanskotan (AJ!) och slog sen bakhuvudet i isen(AJAJ!). Då blev jag helt snurrig och typ svimfärdig, men jag åkte ut från isen och la mig på bänken. Sen kändes det helt okej, så jag fortsatte dagen, hahah^^
 På bussen hem mådde jag typ illa och hade sjukt ont i huvudet och när jag kom hem så snurrade allt och jag mådde så sjukt illa. Och sen dess har jag legat i soffan och hållt mig för huvudet typ. Hjärnskakning är inte najs alltså! :s  Sen har det hänt massa mer konstiga saker idag, bara en skitskum dag!

ajaj

.....

Idag har jag iaf en andledning till att jag inte bloggat. Hjärnskakning.
Jag berättar mer i nästa inlägg. Men nu vet ni ;)

Hemmagjord müsli!

.....


Mamma har gjort egen müsli, gott! Sen blandade jag fil med honung och russin och hällde i massa ljummen müsli, mums! Tror till och med att jag ska äta frukost imorgon! Hah, har jag inte gjort på hur länge som helst! ;D

Nu är det desperate, adios bye bye!

GODISFÖRBUD!!

.....

Haha, japp det är sant! Från och med idag(24/11) ska jag ha godisförbud i en hel månad! Fram till jul alltså ;) Jag har ingen aning om hur det kommer gå, förmodligen inte så bra(a) Och jag vill bara passa på att säga redan nu att chokladen i adventskalendern inte räknas! Ingen jul utan den, eller hur? ;) Måste visa en bild på min snygga kalender senare, hah


Skulle vara bra med ett "lycka till" kanske?


internet krångel!:@

.....

Har försökt lägga upp detta inlägg i flera timmar nu, internet bråkar igen -.-



Chacha! Höhö, nej jag skoja bara:P Hej på er!
Egentligen hade jag tänkt att gå på stan efter skolan idag, men jag kände inte för det sen. Ville typ bara åka hem, ja och nu är jag hemma...och har ASTRÅKIGT! Typiskt eller hur? :P
Jaj, jag borde plugga nu. Har ordkunskap tills på fredag. 100 totalt onödvändiga och konstiga ord som jag inte begriper ska jag kunna. Det låter väl kul? :D -.-

hah, jag bloggar mer sen ;) byebye<3


Måste börja träna!!

.....


OBS! spoiler!

.....

Den stora plankraschen är redan inspelad och efter mycket skvaller vet vi nästan säkert att Orson och Lynette's tvillingar kommer att dö. Hur ska annars det hela Bree-Orson-Karl dramat sluta? Och vi vet ju alla att Lynette aldrig velat ha tvillingarna i sin mage.

Iallafall, nu spelas scenerna av begravningen in. Här ser ni Teri Hatcher på väg till inspelningen - helt klädd i svart.



KÄLLA

Ny icareklam!

.....


AHHAHAHA, jag typ dör x) 

<- detta cd-omslag gör ju faktiskt att jag skulle kunna tänka mig att köpa en cd, grrr...


Helen + Jill

.....


Åhh, Jill Johnsson var verkligen min idol när jag var liten. Jag var så sjukt glad när jag fick träffa henne, hahah ;) Men jag tycker hon är jätteduktig, tillsammans men världens bästa Helen dessutom. Tjalall! Här sjunger dem tillssammans med Fredrik Lycke. Låten är "Fragando" och är en mix av "Fragancia" och "Fernando", jaja lyssna själva ;)

new dress for x-mas!

.....

Helllo!
Jag är helt sjukt seg! Gaalet trött! Jaja, skitsamma :P

Hah, började 12.10 idag, som alla måndagar, så jag passade på att åka in och gå lite på stan innan skolan. Jag köpte en klänning som jag ska ha på julafton. Men problemet var att jag hade provat ut att storlek 36 var perfekt! Men idag fanns det bara 34 och 38 kvar. 38:an var jättestor, seriöst den satt jätteknäppt! hah. Så jag köpte 34:an. Den var lite tajt med det funkar, jag får väl helt enkelt inte äta fram tills jul. Eller sluta äta så mycket godis (ja eller hur^^).


(den är lite mörkare i verkligeheten)

Haha, nu ska jag ner och hjälpa mamma lite, hon får gäster om en halvtimme. PussOKraam!

bortom en vid ocean..

.....


..där står min astrakan

(det är nog den texten jag vill trycka)

Orkade inte vänta längre!!

.....



Nu ska jag tända ljus och sätta på julmusiken på högsta volym! Nedräkning: 32 dagar kvar!


gr8 sunday!

.....

Känner mig lite duktig! Jag har städat och dammsugit mitt rum idag. Puh, det var jobbigt! hah, jag hatar att städa. Det tråkigaste som finns typ :P Så när jag väl städar tar det typ hela dagen. Idag tog det iaf 4 timmar, hah^^

Nu ska jag slappa lite i min lilla soffa, sen blir det tacos och efter det ska jag baka cupcakes! Bra söndag! (Y)

<-- förra gången jag baka cupcakes

"Jag hämtar det från konsum..." HAHAH xD

.....



har laddat upp med:

.....

4 pepparkakor
3 klementiner
2 datorer
1 film

Ha en trevlig natt allihop ;D Det ska jag iaf. När vi kom hem efter pepparkaksbaket var jag helt slut! Vi bakar lltid pepparkakor hemma hos Janne&Nina, 17 året i rad nu! Haha, fast de sista åren har inte det roliga folket varit med. Idag bakade jag knappt någonting, orkade inte typ. Jag åt deg istället. Sen fick jag ont i magen. Höhö^^ Nej, nu ska jag kolla på Wallander-Byfånen. och gissa vem som är med i den ? ;D(a)



....ANDEEEEEEEEERS! <3

hahah, puss på er♥

löv my tisha!

.....

Har tryckt min t-shirt nu, typ snyggste ever ??



Nej nu ska jag iväg och baka pepparkakor. Ha det bra! <3


imorgon&1985

.....



BRA LÅT!

idiot-mobil!

.....

Hej bloggen!
Sitter och ska plugga matte nu, har kapiteltest imorgon. Inte kul.
Kollade igenom bloggen nyss, den ser sjukt tråkig ut utan bilder asså! Men jag hittar verkligen inte min kamerasladd!!

Efter skolan idag så gick jag lite på stan. Köpte typ inget kul, två linnen. Höhö^^
Sen tog jag bussen till A6 för att lämna in min älskade mobil. Ja och istället fick jag världens fulaste lånemobil en gammal skype telefon, blää ;s Jag typ blev skitsur och ville ha tillbaka min mobil (även om den är trasig).
Så för att dränka mina sorger bestämmde jag att köpa saker till mig själv. Hah, det blev en stor påse godis, veckorevyn och ny body butter från the body shop.

Nu ska jag plugga vidare, och hata min "nya" mobil -.-

bloggbreejjk!

.....

Här har det varit tomt på sistone! Men jag har inte orkat, eller hunnit..
Hade prov idag igen, historia. Det gick åt h*****... Seriöst, så pinsamt! Åhh...

Jaja, nu skiter vi i det. Orkar inte. Istället kan vi fira att idag är den första dagen på hur länge som helst som jag har en pluggfri-dag! Så otroligt sköönt! Så här sitter jag och lyssnar på Helen Sjöholm och äter godis. Kan det bli bättre? Knappast! Har hittat massa bra musik nu! (Det tackar vi Linnéa för;))

Jaja, nu ska jag lyssna vidare och bara ta det lugnt. Cya!



Hanna och jag.. loong time ago ♥

fuck you!

.....

Säger bara det, fuck you!

bradag!

.....

Idag har varit en "bradag". Teatern var askul idag, vi hade på oss vita masker (såg asläskigt ut!) och så fick vi inte prata. Hah, jag ärr sämst på att förklara^^ Men kul vare ;)
Historian var rätt seg, men vi fick sluta tidigare iaf :p

Efter skolan så kom Fredrik hit, han skulle hjälpa mig att plugga, men plugging är fett överskattat^^ Men vi hade kul iaf, som alltid! Hihihhi ;D

Eftersom den jävla kamerasladden fortfarande inte visat sig så blir det väl inga bilder här heller -.-
Håll tillgodo med en
bra låt ;)

Duktig jag varit idag!

.....

Klar med mailen! Höhö, nu har jag mailat:
- Aftonbladet
- Expressen
- Monomusic
- Malmö Musikteater

Jaa och den som räknar ut vad det handlar om får en tia! Höhö^^




Btw, har fått en idé, men jag berättar mer om den imorgon! Nu ska jag sova ;)


nejnejnej

.....

Bääästiis! :(
Finns här för dig, alltid. Du klarar dig igenom detta<3


heej !

.....

Har haft en riktigt naajs helg hos Linnéa :D Har bl.a. kollat på ett band med flera dokumentärer och nyhetsinslag om "Kristina från Duvemåla". (Blir bara så jävla arg att jag inte får se den!) Och tagit massa snygga bilder, hahh^^ (Kommer när jag hittat den jäääääääääääävla kamerasladden! :@) Höhö, nej men helgen har varit superkul! ;D

Nu ska jag plugga, historiaprov på onsdag! Blää på det asså! Och så ska jag skicka iväg några mail också, så dålig på att formulera mig bara x) Talar om vad dem handlar om sen, sålänge är det hemligt(a)

Puss heej !

ett kort litet inlägg :)

.....

Ska hoppa in i duschen nu, sen städa lite och soova. lång dag imorgon. Ska till Linnea, efter skolan. Wiee :D
Vi hörs när vi hörs, soo long <3

Tyckte dem var kul...

.....

11 BUDORD FÖR ATT BLI EN SUCCÉBLOGGARE!

1:a budordet: VÄLJ RÄTT GENRE (OBS! Uttalas "schanger", inte "jennrä").
Det finns bara 3 genres/kategorier som gäller om du vill att bloggen ska bli populär/ha stor trafik:
1. Modeblogg.
2. Provokativ fjortisblogg. 
3. Kändisblogg.
Det finns dock vissa kriterier för att du ska kvala in i dessa genres.

Kriterier för att du ska kvala in som en
modebloggare:
• Du bör vara max en storlek 36. Stl 38 i nödfall om du råkar vara över 180 cm lång. Ingen vill se bilder på mulliga/tjocka modebloggare. Du kommer dessutom få svårt att kränga i dig provkollektionsplaggen i mindre storlekar som modeföretagen tänker muta dig med.
• Ja, det var nog allt. Modeintresse/kunnande? Äh, det kan du lära dig under resans gång!

Kriterier för provokativa fjortisbloggare:

• det underlättar såklart om du är fjortis. Med fjortis menas även 18-19-åriga unga kvinnor med begränsat intellekt och förvrängd självbild.
• Om du redan nu har massor av fiender, alltså tjejer i din närhet som avskyr dig av olika skäl, är det jättebra.
• Är du en mobbartyp? Toppen! Bonuspoäng för det.
• Är du mobbad för att du är så pretentiös/förmögen/plugghäst eller liknande? Toppen - då är du också provokativ, på ett annat sätt!

Kriterier för kändisbloggare:
• En klar fördel är givetvis om de flesta i Sverige redan vet vem du är.
• Om du inte redan är kändis, se då till att bli det fort. Det finns flera snabba knep: sök till alla dokusåpor som finns. Bete dig vulgärt/forcerat om du nu inte råkar ha någon särskild talang du vill visa upp. Ha sex i TV, har funkat för flera - ur kändisaspekt, alltså.
• Bli ihop med en kändis.

2:a budordet: STAVA SOM EN KRATTA.
Detta gäller oavsett vilken bloggkategori du satsar på. Säg EN succébloggare som kan stava (förutom Alex Schulman)? Nä, just det. Korrekt svenska är sååå 2001. Om du redan råkar vara bra på grammatik och att uttrycka dig, kan du kasta in en särskrivning här och där och något fiffigt felstavat ord med flit. Varför? Dels för att dina läsare ändå med stor sannolikhet är ordblinda (läser man folks kommentarer är det inga ljushuvuden direkt om vi ska vara ärliga) så det kvittar om du är korrekt eller ej. Och dels för att du inte retar någon genom att vara lätt dyslektisk: de som är lika usla på stavning som du känner sig lättade över att du inte är så "perfekt" och de som ser stavfelen får känna sig smartare än du. Du retar alltså ingen, alla blir nöjda!

3:e budordet: FIXA EN IMPONERANDE HEADER.
Headern är själva introbilden, den som läsarna möts av först då de kommer in på din blogg. Headern får gärna vara lika stor som en tredjedels A4-sida. Då visar du att du vill ta plats och att du menar allvar! Lägg ner tid på headern. Tänk på vad den ska skicka ut för signaler. Tänk på vilka rubriker den ska skapa. Ingen söndagsskole-look här alltså. Skreva, se lagom mystisk ut, ha halvöppen mun, se absolut inte för glad ut, se SEXIG ut.

Ingen är sexig som flinar - åtminstone inte i bloggvärlden.
Tillhör du kategorin modebloggare är en helfigursbild att rekommendera. Och jag behöver väl knappast poängtera vikten av att du retuscherar maximalt innan du lägger ut bilden, okej? Kan du inte retusch, så be någons lillebrorsa/lillasyrra som är haj på Photoshop att ta sig an din bild. Vill du göra brösten lite större, håret lite längre, ögonen lite vitare, läpparna lite fylligare och midjan lite smalare är det ett plus.

I bloggvärlden ser alla syntetiska ut, följ strömmen!
Testa att visa bilden för din mamma eller mormor. Om hon börjar gråta och vill hindra dig från att publicera bilden så har du en bra header! Då det gäller layout/form i övrigt av bloggen är det faktiskt skitsamma. Ja, om du är modebloggare kan du försöka dig på att vara lite estetiskt edgy genom att använda apastora versaler med spärrat typsnitt i rubrikerna. Men de flesta kategorier vinner på att vara vulgära, tjejtjejiga och Barbie-plastiga. Gulligt rosa, som en scrapbook ungefär. Det ska se ut som om en 12-årig Hello Kitty-flicka har lekt ihop färgerna och designen på sin dator. Då får du oftast bäst resultat! Lär av stjärnskottet Foki! Ordet stilrent existerar liksom inte i bloggvärlden. Less is bore.

4:e budordet: VAR SJÄLVA DEFINITIONEN AV NARCISSIST. VARJE DAG.
Om du inte vet vad ordet betyder kan du googla det. Med andra ord: ha enbart fokus på dig själv. Ingen annan. Vem bryr sig om andra? Du ska ju bara bry dig om dig själv! Ego rules!
Utgå ifrån att precis alla är vansinnigt intresserade av precis allt du tar dig för. Fotodokumentera allting noga, som om du skulle göra en världsomfattande utställning om dig själv. Gå till överdrift: fota dina tånaglar, din svanktatuering, din fika, din lunch, dina sopor, dina spyor, ditt badrumsskåp, ditt kylskåp - dig själv i tvåtusen poser (där du ser mystisk ut, inte glad, mystisk - och sexig). Den ambitiösa bloggaren går ett steg längre och lägger ut allt detta fast som videoklipp.

5:e  budordet: GLÖM ALLT VAD SJÄLVDISTANS HETER.
 I bloggvärlden existerar inte begreppet "genant".
Hylla dig själv, annars får du skylla dig själv. Skryt gärna om allt du gör och få det att låta som om du är bäst på just den saken, även om du är medelmåttig, eller kanske rentav dålig. Skapa bilden av dig själv, annars gör andra det åt dig.

6:e budordet: PASSA DIG FÖR IRONI OCH HUMOR I ALLMÄNHET.
Folk tar dig på orden. Minsta ironiska glimt i ögat kan få katastrofala konsekvenser. Skulle du skriva "Jag dog av skratt!" finns det risk för att folk skickar blommor till din begravning. Din publik tillhör med stor sannolikhet den generation där ironin är stendöd. Humor är också enormt överskattat. De flesta succébloggare idag har inte nått dit de är genom att vara roliga. De har blivit framgångsrika för att de tar sig själva på sjukt stort allvar. Många skrattade i början åt Mogi eftersom man trodde hon var ett skämt, och var ironisk. "Äntligen någon som driver med den här bloggvärlden!" sa flera. Sedan fattade man att hon inte alls driver med någon utan är helt seriös med det där. Då blev hon RIKTIGT stor.

7:e budordet: SKAFFA ETT BLOGG-ENTOURAGE.
Varje succébloggare med självaktning måste ha ett entourage av hjälpredor. För det vet ju alla att det är så sjukt stressigt, tidskrävande och jobbigt att skriva fyra inlägg om dagen på ett par hundra tecken per inlägg. Det ger dig status att nämna vilka som arbetar åt dig i bloggen. Gärna med bild på dig och dina slavar. Är du modebloggare behöver du minst en assistent. Vad dessa assistenter egentligen har för uppgifter är lite oklart, men de fixar och donar med sånt du inte hinner. De lånar kläder åt dig, svarar i telefon, sorterar dina mail, rensar bland dina kommentarer, tar "Dagens outfit"-bilder på dig, retuscherar sedan dessa bilder åt dig, bär din väska då du rusar till "viktiga möten", håller koll på dina "viktiga möten". Ja, sånt där. Provokativa fjortisbloggaren och kändisbloggaren bör förutom en assistent ha en stylist. Om du inte vet vad en stylist är så är det i bloggvärlden precis vem som helst som går till en butik, lånar/köper ett plagg och sedan kommer hem till dig och hjälper dig på med kläderna. I tidningsvärlden är stylist något helt annat, "men vem bryr sig om det? Det är ju bloggarna idag som har makten och inte magasin som exempelvis ELLE", för att citera Signe i denna "dokumentär" som Fashion Tale har gjort. Ingen i ditt bloggentourage får betalt. Men det är ju en superbra och kul erfarenhet! Och det ska du banka in som ett mantra när dina slavar gnäller över 14-timmars arbetsdagar eller helgjobb.Det finns undantag, som då exempelvis kändisbloggare som Carolina Gynning tar in RIKTIGA stylister från tidningsvärlden, som hon dessutom betalar. Men så är också Carolina en udda fågel.

8:e budordet: FEJKA FÖR ATT BREJKA.
Alltså, låt dina kompisar skriva kommentarer på dina inlägg. Ingen vill liksom vara den som skriver först. Men har 89 andra personer före kommenterat något (helt meningslöst) om din outfit eller din lunch, så kan du räkna med att det lockar ännu fler att ge sig in i "debatten". Du kan såklart ägna dig åt att skriva dessa kommentarer själv också, anonymt. Men det tar lite tid. Så utnyttja ditt entourage till detta (se ovanstående budord). Om du är modebloggare eller kändisbloggare så finns det vissa kommentarer som du kan kopiera och klistra in lite då och då (oavsett vad inlägget handlar om):

You go girl!! Keep up the good work!

I just lööööve your blogg! Du är en sann förebild för mig! Puzz

Vad fin du är på bilden - du är min idol!

Om du däremot är provokativ fjortisbloggare så är det de hatiska kommentarerna som ger bränsle till din bloggeld. Om dina riktiga läsare inte är tillräckligt elaka finns det några sköna standardhatkommentarer du kan kopiera och klistra in lite då och då (oavsett vad inlägget handlar om):

Du är så jävla ful! Och fet!

Fan vad du är pinsam. Kan du inte bara lägga ner den här kassa bloggen.

Hmmm - inte så många som kommenterar här längre, har folk flytt eller?!

9:e budordet: TA INGEN SKIT - NÅGONSIN.
Du har alltid rätt - alla andra har fel. Om någon angriper dig, finns det flera sätt att bemöta kritiken på:
1. Sätt hårt mot hårt - anfall är bästa försvar! Var arrogant, dryg och starta ett bloggkrig. Ja, du kan till och med starta ett bloggkrig UTAN att ens ha blivit provocerad! Allt krig är bra för trafiken. Lär av Kissie, Gynning och Katrin. Vänd dig till övrig media och säg att du är besviken. Och upprörd.
2. Kör Dalai Lama-stilen och le dig ur kritiken! Blondinbella är expert på detta. Kenza likaså. De är säkert asförbannade innerst inne så att det kokar över, men utåt sett fyrar de av ett robotleende, är förlåtande och vänliga. Hyfs av den högre skolan.
3. Låt artikelkommentarerna "försvara dig". Om de nu inte råkar göra det, så klistra in de positiva peppkommentarerna från 8:e budordet.
4. Bli förnärmad och säg "Åh, det är den typiska svenska avundsjukan! Folk kan helt enkelt inte hantera att jag är så framgångsrik." Detta försvar funkar JÄMT, oavsett vad du blir anklagad för. De som går på dig framstår som gamla, bittra - och avundsjuka - även om de hade helt andra avsikter med sin kritik.
5. Överkurs: låt någon som är bättre än du på att argumentera ta hand om skiten, förslagsvis en begåvad släkting, PR-byrå eller annan med skarpt intellekt och en förmåga att formulera sig så att du får alla på din sida igen (även om du faktiskt hade fel från början). Många kända bloggare oavsett kategori använder sig av denna hjälp när de ska stå till svars för något. Man brukar märka det på att det tar lite tid innan det inlägget publiceras (en till tre dagar, så man hinner komma överens om arvode först), plus att inlägget är betydligt längre än vanligt OCH dessutom rättstavat och har korrekt grammatik.

10:e budordet: BLI EN COPYCAT.
Har du inget att skriva om? Skriv om det som alla andra skriver om då, vetja! Detta gäller främst om du är en modebloggare. ALLA modebloggare med självaktning vet att följande regler gäller:
A. Hylla Acnes förträfflighet - minst fyra gånger i veckan.
B. Namedroppa något jobb som någon kreddig fotograf gjort i senaste numret av italienska Vogue (som du stavar fel och skriver "Vouge").
C. Använd uttryck som "min klädstil är klassisk, med en tvist". Vilket är helt felaktig svenska då man försöker direktöversätta det engelska ordet "twist" (betyder typ "knorr") - tvist betyder konflikt. Men skitsamma, det fattar inte dina läsare ändå.
D. Hylla allt som Chanel och Alexander Wang har gjort, även det som är fult.
E. Skryt om alla inbjudningar till modevisningar och pressträffar du får (och om du inte får dom, ljug och säg att du fått dom men inte hinner gå). F. When all else fails - kör en given klassiker: stå med taskig hållning i skinntajts och oversized skjorta i den kissnödiga bloggposen och skjut av en Dagens Outfit.

11:e budordet: UNDERSKATTA INTE INAVELNS MAKT.
Ensam är INTE stark i bloggosfären. Du bör alliera dig med så många som möjligt. Man måste länka för att så småningom blänka. Fjäska för dina konkurrenter som har större publik än du; skriv snälla kommentarer på deras inlägg, länka till deras bloggar och hylla dem för ditten och datten. Vanligast är att man kör inavel inom sin egen genre/kategori. Alltså - kändisbloggare håller andra kändisar om ryggen och modebloggare sitter och fnissar ihop på front row på Berns under modeveckorna och de provokativa fjortisbloggarna splittar på limokostnaden då de ska göra en spekulativ entré till nån galapremiär. Crossover-inavel är mindre vanligt, men förekommer. Du kan även starta krig mot någon av de stora bloggarna, och sedan sluta fred. Detta går såklart bra att göra upp på förhand, som ett spel för gallerierna. Apropå inavel och nepotism kan du även självklart utnyttja din bloggposition till att lyfta fram släktingar/syskon/kusiner/pojkvänner och kattungar som gärna också vill börja blogga. Och i slutändan så inavel-länkar alla fram och tillbaks till varandra och slutet gott - allting gott

KÄLLA


..

.....

jahapp.. Tisdag igen, och massa plugg som vanligt -.- Denna vecka har vi prov i NAturkunskap, det tråkigaste som finns. Så det blir väl ett hål här igen då ;(

slänger in min spellista på spotify så att ni har något att göra ;P
HÄR


tomt

.....

Var tog du vägen?
Var tog jag vägen själv?
Vi lova ju att alltid älska
När vände vinden?
När föddes tomma ord?
När hade vi förlorat allting

Utan ett ord,
Utan en längtan

Tror jag att vi
Kunde inte se
Kunde inte ta oss
Tillbaks till ruta ett
Tiderna förändras
Så står man plötsligt här
Och letar efter nån som man kan hålla kär
Tillbaks på ruta ett

Vi dela allting,
Vi levde av varann
Alla stora ord som band oss samman
Men vad sa ditt hjärta?
Vad sa din inre röst?
Va det fel att slå sig fri och vända?

Utan ett ord,
Utan en längtan
 

svar!

.....

Någon undrade hur man gjorde för att få in bara "menyn" i ett klipp och inte själva filmen...

f




Så blir det såhär ...  ;)

no-no-no

.....

please, stop me from falling in love again





duvemåla gungan it self on pic!

neee

.....


Jag har inget kul att skriva om, därför har jag inte skrivit något alls. Haha, men jag har iaf suttit i flera timmar och fixat med en film. Men det går inte och lägga upp den på facebook eller youtube pga uppehovsrätten -.-* Så jag är skitsur, bläää!

ordmoln !

.....


Nej du måste finnas, du måste. Jag lever mitt liv genom dig.
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte
fanns.


Uppsats om en ko

.....



jag säger inget, jag bara dör lite smått...

ang "Du är min man", inlägget innan..

.....




Joo, absolut. Eller jag gillar det mesta som Beny (och Björn) gjort. Men jag vet inte, denna låter klarar jag bara inte av. Tycker den är jättejobbig! Har aldrig gillat den, och att höra den på radion i FEM ÅR har ju inte direkt hjälpt. Men tro mig, jag älskar KfD, Chess, Helen Sjöholm, Anders Ekborg, Abba m.m. Men inte "Du är min man".. den går feett bort ! Hah ;)

 <-- and we like it !


Hur coolt är inte detta då ? :O

.....



Om nån skickar en Andreas-hälsning till mig så skulle jag inte bli ledsen, inte alls(A)
LÄNK


long ago...

.....




grattis till moiiii (A)

.....



Varm choklad med vispgrädde och marshmallows (Y)


En fotoram och en typ adventsljusstake fast med värmeljus x)


En sångbok fick jag ;)




Desperate nr 5 ;D



BILJETT TILL ANDERS EKBORGS JULKONSERT ! ;D

Lycklig!!



Btw... Den BAO-låt jag verkligen hatar, "Du är min man", åkte ut Svensk Toppen idag, efter 5 år där!!! Jag tror att detta kan bli en väldigt bra födelsedag! :D

nu ska jag...

.....

...SOOVA!
puuuuuussss ♥

16 !

.....




tack tack

.....

Här sitter jag och glädjer mig åt att det är 37 minuter kvar tills jag fyller 16 och så får jag detta smset från Ellen:

Asså fatta att du är 15 år :S
det är fan jättelite :S allvarligt 16 också :S
jag fyller 17 :D


Tack Ellen, fan vad glad men blir !! xD

från i morse

.....

Medans jag var i skolan imorse var Helen gäst i nyhetsmorgon. Finns ett klipp från kristina här! :)


im baaack !

.....

Hello babes ! I'm back in buissness, har haft datorn avstängd i två dagar. REKORD ! hah ;P
Sen jag var här sist:

FREDAG: Skola, provet gick väl okej. Hade pluggat på lite fel grejer, höhö^^ Efter skolan så var jag otroligt slö och la mig typ i sängen tills mina vänner hörde av sig. Så kvällen spenderades hos Ellen. Sofia och Melina var också där. Vi kollade lite slött på idol (andreas<3) och det där programmet som var efter^^ Kvällen innehöll också chips, godis, film, "skrämma" småpojkar, och lite annat smått o gott !

LÖRDAG: Var tvungen att gå upp tidigt, för att åka till skolan. PÅ EN LÖRDAG! Hehe, det var nämnligen öppet hus där och vi skulle typ gå runt och bara va^^ Eller vi hade faktiskt en lektion också, en svenska lektion som var väldigt.. ovanlig. Men faktiskt ganska rolig. Efter det gick vi typ bara runt och tog godis i alla rummen^^

Nu står jag vid mitt nya barbord, (varför sitter jag inte? ;O) och kollar på reprisen av EMA. Tycker att Katy Perry är underbar som värdinna för galan.


från förra årets EMA

Idag har jag även bakat en tårta för imorgon fyller jag 16!!! Såå naajs! (Bara typ 1 år efter alla andra, men ändå-.-) Hoppas att jag får många fina presenter av er, höhö :P

KRAM! (btw, jag har satt mig ner nu, haha)

förlåt.. igen

.....

men det är verkligen sjukt mycket i skolan nu, har ett prov i veckan fram till jul nästan, usch ;s
Denna vecka är det samhällskunskap, mitt favoritämne, men ändå...
Jag har (som vnligt) inte pluggat någonting och jag får panik nu dom sista dagarna! Jag ska försöka blogga imorgonkväll, annars hör jag av mig på fredag. Så bli inte arga på mig för att jag är borta nu. Gymnasiet är tufft -.-

oops... i did it again :$

.....

Have a little understanding please
There aint no cure for my disease
Hands down baby I´m just a sleaze
Caught with my pants down
Down below my knees
You act so cold now you make freeze
What´s up with that, where the sympathies
You gave me your love now you want your keys
What about the birds, what about the bees
Cause I lied to you?
Oh, honey please...



Okej, detta får bli sista Andreas inlägget för idag! Men ni måste lyssna på låten, Andreas uttalar alla S som Z. Hahha, soo sweeet! ;)

inget gjort :/

.....

jag är nog sämst i världen på att plugga, men det är ju faktiskt mycket roligare att kolla på roliga klipp från idol. Speciellt med världens bästa Andreas (aka. Andy Pandy Boy) xD. Jag kanske slänger in ett här, eller inte :P För det vore väl kul om jag skrev om något annat någon gång va ? ;P
<-vet inte vfr jag la in den här, SUCK på mig-.-

Egentligen börjar min träning idag. Eller började för 10 minuter sen vill säga. Men jag orkar inte. Det är inte lika kul längre... Får väl se om jag orkar släpa mig dit nästa vecka, annars får jag väl köpa gymkort eller nåt^^ Nu ska jag göra lite mer svenska (har skrivit 5 rader på 3 timmar, yey -.-)

Hej

.....

Läxor. Bloggar sen. Hej hej!

Nu ska jag sova...

.....

.. fast först ska jag läsa lite i min underbara bok, igår fastnade jag och kunde inte sluta. La ifrån mig boken två gånger men var tvungen att ta upp den igen, haha. När jag tillslut la ifrån mig den "på riktigt" (typ 1-2) så kunde jag inte somna, gissa varför? Aldig förut har en människa jag träffat en gång (om det ens räknas) gjort mig sånhär. Jag undrar seriöst om det är något fel på mig?! I'm soo crushed! (säger man så, neej troligtvis inte^^) Nej nu ska jag stänga av datorn och drömma vackra drömmar om världsbästa. (Kom på mig själv nyss...jag låter ju helt psyko! ;O) Men trust me, jag tänker inte åka och stalka honom eller stå utanför hans lägenhet och ropa på honom... inte än iaf(A) Mhahahh x)


GODNATT ! ♥

dålig kvalité... :(

.....

.. men bildspelet är inte fel, inte alls (A)


omg-omg-omg-omg !

.....

hur FAN har jag missat detta ??



What can I do
She led me on when I was on my way to you
If I come home I know you´ll beat me black and blue
What can I say
I tried to pass her when she stood there in my way
And now the only thing that I can do is pray
You called my bluff
Why do you have to be so rough?

take me back please

.....


en bild säger mer än tusen ord...

<3

dagens roligaste..

.....

.. var ändå på teatern, då fyra personer i min klass spelade upp "Bockarna Bruse" i en ny tappning. Istället för bockar var det nämnligen tre bloggare som skulle öcer bron. Haha^^


mkt fin bild av mig^^

Movieees !

.....


Det är jättekul när han berättar att hans artistnamn var Andres, haha^^


Andreas fråga är kul xD

Tjohh <3

.....

Haaalllo ! Förlåt, dålig uppdatering här asså !!
Men jag måste bli klar med en romananalys till svenskan, så då hinner jag inte :(
Men jag ska snabba mig nu så bloggar jag mer senare, ok ? :D

Puss på er, bäst är ni ! <3



Om ni har tråkigt nån dag:


waking up in vegas

.....

... nja kanske inte. Men i habo iaf, alltid något ;P
Låg och läste Andreas bok i två timmar igår, älskar den!
Nu ska jag snart kila iväg till tåget, och boken får följa med som reskompis ;)

Ha en bra dag allihopa, så hörs vi när jag kommer hem !  puuuuuuuuuuss♥



If you can dream it
You can be it
And my fear had no say
At the end of the day
I trust the music to show me the way
I just know
If you dream it
You can be it
So I'm dreaming away


(Ur musikalen Dandy, som Andreas har skrivit!)


BESÖKsrekord idag ! ;D

.....

En fråga till alla nya, gamla och tillfälliga läsare:


Listaaaa

.....

~> Skriv 8 saker du ser fram emot:

* Min födelsedag^^
* När jag ska till Linnea ;)
* Pepparkaksbaket den 21:a
* Jullovet
* JULAFTON
* Nyår
* Studenten
* att sovaaaa xD


~> Skriv 8 sanningar om dig själv:

* Jag gråter till alla sorgliga filmer, låtar m.m
* Jag hatar att vara kär, verkligen
* Jag älskar KfD mer än allt annat på jorden
* Tycker att pommes och kladdkaka är det godaste som finns
* Älskar att kolla på gamla barnprogram och serier, Saltkråkan in my ♥ 
* Andreas Carlsson är min "kändis-crush". Jag är helt besatt xD
* Är sämst på att städa (Ellen städade mitt rum igår, tack!!)
* Hatar mitt utseende, bläää på det ;s




~> Skriv 8 saker du brukar säga:

* typ
* fan va naajs
* seriöst!
* meh hallå
* inte kuul
* ha-ha
* *gäsp*
* orkar inte




~> Skriv 8 saker du har på dig nu:

* Mysbyxor
* linne 1
* linne 2
* trosor
* bh
* strumpor
* tröja
* ring 

second cousins

.....

Sysslingar är bra att ha tjalala:

Frida
Rickard
Gustav
Mikael
Karina
Charlotta
Emma
Robin
Jannike
Billy
Elin
Stina
Hanna
Viggo
Theo
Isak
Eila
Neo
Tilda
Anton
Sofia
Erik
Victor
Alva

Martina
Johanna
Markus
Daniel
Christoffer
Alexander


Liss
Molly
Emma
Daniel
*Kan ej namnet
*Kan ej namnet
Niclas (?)

önskas, en tidsmaskin !!

.....

Som sagt, fyller ju år om en vecka. Jag önskar mig... EN TIDSMASKIN ! ;D
För då skulle jag kunna:

- ta en tripp till Cikus i stockholm under mitten av 90-talet och kolla på "Kristina fån Duvemåla" ! (y'
- spela in ALLA avsnitt av Expediton Robinson från SVT (oxå 90-tal)
- se ABBA live (70-80 tal)
- vara med i "saltkråkan" (1964)
- ta tillbax alla idiotiska grejer jag gjort (93 och framåt !)

Så, nu vet ni vad ni ska köpa till mig. Tack tack ;) :P

 <---- Såhär kanske den ser ut..?


091101

.....

Hejsan bloggen :D Idag är det den första november. Fyra veckor tills första advent. En vecka tills min födelsedag. Vaknade 13.30 idag, så då hade jag slöstat bort en stor del av dagen. Det skyller jag på Jacob^^

Nu sitter jag och lyssnar på den där matchen som tydligen är så himla viktig. Mitt rum är svinkallt och jag måste städa. Och nu gjorde IFK mål. 1-0. Det gillas ;D

Vi hörs !


tröött !

.....

Nu är klockan snart halv 5 och jag och Jacob har suttit här och pratat i flera timmar, haha x) Jag 'är jättetrött och ska förmodligen sova snart, imorgon ska jag luncha med Elsa och besöka kyrkogården. :P Nu ska jag nog sova, sitter redan och halvsover här, haha xD

Godnatt ! ♥


OBS! Detta är mitt 200e inlägg :D YEYEYEYY !

"Skulle jag vara kille och gilla killar, och då måste ju han...

.....




"Skulle jag vara kille och gilla killar, och då måste ju han också gilla killar. Jaa, då menar jag såhär, om vi båda två gillar killar då hade jag ju gillat honom jättemycket. Men det är ju inte säkert att han gillar mig, han kanske gillar nån annan kille, vad vet jag? Men hade det varit så.. äh, jag tycker han är helt fantastiskt!" - Anders Bagge

HAHHAHAHAH xD

kan väl offra mig på den då..

.....


The Blair Witch Project

.....

Tjohoo, kvällen blev inte så tråkig som jag trott. Det visade sig att Ellen hade lika tråkigt som jag, så vi träffades på konsum och köpte behövliga grejer^^ (Kan berätta att jag hopp/sprang och sjöng "Waking Up In Vegas" hela vägen, hoppas ingen såg mig xD) Sen gick vi (ellen åkte moppe) hem till mig och kollade på film och hade skoj. Vi såg "The blair witch project", jag blev rädd. Det blev inte Ellen.



Nu ska jag fixa bloggen (ny header ser ni va?) och kolla på saltkråkan(y) :D