Bloggpausen fortsätter!

.....

Hej sämst på att blogga! Nä men jag har liksom tagit en liten paus för tillfället. Just nu består mitt liv av Andra Avenyn. Har sett 90 avsnitt på två veckor. Borde verkligen plugga lite också. Har filosofiprov på fredag. Tråkigaste. Någonsin.

Nu ska jag dricka te, imorgon är jag ledig. Eller vi har bara småföretagande så istället för att åka till skolan ska jag hem till Anna och göra lite tavlor. Hoppas att det går bra! Nää, nu ska jag försöka koda lite på företagets blogg/hemsida och efter det kolla på liite till Andra Avenyn :)

Vi hörs när vi hörs!

Simon och ekarna - Trailer

.....

Här har jag precis sett på 25 avsnitt av Andra Avenyn på tre dagar och idag när trailern till Simon och Ekarna släpps, ja då upptäcker jag att det är Stefan Gödicke som spelar Simons pappa.

ALLT BARA HÖR IHOP!


never mind, I'll find someone like you

.....


Vad hände sist?

.....

Kan någon bara dra snabbt vad som hände med Erika och Patrik i senaste boken? Hur många barn har dem nu? Hur är det med Anna och Dan?

(kommer inte ihåg någonting)


sämsta appen

.....

och till mitt försvar varför jag inte bloggat vill jag bara säga att det hade varit kul om blogg.se's iphoneapp hade fungerat!!

en ny början

.....

Ibland så bara finns det ingen lust till att blogga. Tror det är på grund av skolan som det känns jobbigt att skriva. Mer än man behöver liksom. Men sedan jag skrev någonting här har det hänt så mycket! Släktträffen på Liseberg, uppdateringen till iOS 5, vi har varit i Ullared och handlat till Maidla, äntligen bestämt med Linnéa om Finland och Kristina, läst ut senaste Jungstedt på 3 dagar (vilket betyder att jag nu kan börja på änglamakerska, jiho!), lämnat in den förbannade retorikanalysen, förälskat mig i Adeles nya platta, börjat kolla på Andra Avenyn och mycket mycket mer!

Nu ska jag börja blogga igen. Hoppas jag.

jag är inte över dig än

.....

och jag går med dig överallt
i sommarsol och vinterkallt
när tankarna tar över allt
jag går med dig överallt


årets snyggaste kalender

.....
alldeles strax klar!

.....

Alldeles alldeles strax är jag klar med min retorikanalys! Då ska jag försöka fixa ihop lite design till vårt företags hemsida/blogg. Och så ska jag skriva ut en framsida till min kalender! Sen ska jag eventuellt läsa lite religion + psykologi.

Mycket att stå i alltså, hehe. Pusss!

Day 12 - Favorite Subject

.....

Favoritämne alltså. Jag tror att allt skulle vara ganska mycket roligare än filosofin så då klarar jag mig. Men sen beror det helt på vilken lärare man har. Försvar mot svartkonster skulle självklart vara väldigt kul om Lupin var lärare, men inte lika kul om det var Umbridge. Men om man ska se till ämnet i sig tycker jag att trolldryckskonst verkar ganska kul, astrologi också! Och sen skulle jag gärna läsa mugglarstudier med.


jag har väntat på ett regn

.....

Sitter på bussen påväg till skolan. Det regnar och jag känner mig inte jättepigg. Igår var inte en bra dag. När vi skulle boka flygbiljetter till Estland igår upptäckte vi att det blev mycket dyrare än vad vi trott. Pengarna kommer förmodligen räcka i alla fall men det känns ändå lite surt att det blev dyrt. Sen var vi ute och sålde kakor igår också och det gick skitdåligt. I tisdags sålde vi 15 burkar på en timma. Igår sålde vi 3 på samma tid. Usch.


kort skoldag

.....

Mycket kort dag i skolan! Började 8, slutade kvart över 9. Nu har jag duschat och kollat på film och ska sätta igång att plugga. Måste försöka skriva klart min retorikanalys nu. I eftermiddag blir det kör och sen ska vi ut och sälja lite kakor för att få ihop mer pengar till projektarbetet, tjoho!
Jag just nu. Lagom fräsch. Lagom trött.

LYCKAN NÄR MAN BLIR PLACERAD I RAVENCLAW..

.....

Jag är så nöjd med pottermore just nu.


förlåt för att jag inte bloggat

.....

.