but nothing ever happens and I wonder

.....


åh sara, kom ut ikväll

.....

(galet fyndig rubrik om ni frågar mig)
24-åriga Sara Jönsson är inte alls för gammal för Big Brother.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4

De är klara för final i Big Brother 2011. Foto: Daniel Ohlsson/TV11

Ja ikväll fick alltså Sara lämna huset. Rättvist, men tråkigt! Men det var ganska väntat, stod ju mellan henne och Simon. Nu är det alltså bara grabbar kvar i huset, tre stycken! Redan nu kan man börja rösta, men jag kan inte välja mellan de tre och väljer därför att inte rösta alls. Soft!

håll inte i mig när åskan går

.....



Jag börjar höra ljudet av åskmuller där ute. Hatar åska. Det har varit en väldigt varm och skön dag. Började med svenska, lyssnade på de sista muntliga presentationerna och fick se den nationella uppsatsen. Skrev ju om Euforia-konserten och fick ett MVG. Är verkligen glad över det, hoppas att det gått lika bra på de andra delarna nu också. Efter svenskan var det engelska, kollade på Juno och hade betygssamtal. Blev ett VG i engelska vilket jag är nöjd med, hade inte satsat på något annat ändå. Åt mat (förvådnandsvärt god fiskgratäng) och sen hade vi geografi. Eller det var väl ingen lektion egentligen, gick dit och fick en lapp där det stod vårt betyg i kursen (VG) och sen fick vi sluta. Då satte vi oss ute i solen i två timmar innan det var dags för aerobic, galet varmt var det! På aerobicen hade vi aerobic/dans med John på Friskis. Sjukt svårt var det! Men ganska kul :) Hade betygsamtal efter lektionen och jag fick ett (håll i hatten) VG. Jag har blivit ett VG-barn helt enkelt, haha.

Nu ska jag kolla på Big Brother innan det börjar åska allt för mycket.

Dag 02 – Din hatlåt

.....


Hatlåt vet jag väl inte men jag är så otroligt trött på denna låten så att det finns inte. Byter kanal om den spelas på radion. Vilket den gör vääääldigt ofta.

Det känns tomt - eller hur?

.....

Låt oss säga såhär: Jag tröttnade på att försöka komma på hur min nya header skulle se ut. Så nu skiter jag i det. Vi kör header-löst ett tag.

och här finns så mycket gott man vill smaka

.....


Har just ätit en grymt god rabarberpaj som mamma gjort. Ganska konstigt egentligen eftersom jag inte tycker om paj. Trodde jag. Det känns som en ny värld öppnats för mig, tänk vad mycket gott jag har att upptäcka!

Dag 01 – Din favoritlåt just nu

.....


Åhh vad jag gillar denna låten! Speciellt "I'm on the edge the edge the edge the edge the edge the edge the edge" hahah ;) Nej men jag tycker den är jättebra!


 

30 dagars musikutmaning

.....

dag 01 – din favoritlåt just nu
dag 02 – din hatlåt
dag 03 – en låt som gör dig glad
dag 04 – en låt som får dig att gråta
dag 05 – en låt som påminner dig om någon
dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe
dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
dag 08 – en låt som du kan hela texten till
dag 09 – en låt du kan dansa till
dag 10 – en låt som får dig att somna
dag 11 – en låt av ditt favoritband
dag 12 – en låt av ett band du hatar
dag 13 – din favoritlåt från den här tiden förra året
dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
dag 15 – en låt som beskriver dig
dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar
dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
dag 19 – en låt från din favoritplatta
dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg
dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
dag 25 – en låt som får dig att skratta
dag 26 – en låt du kan spela på instrument
dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument
dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
dag 29 – en låt från din barndom
dag 30 – världens bästa låt

Tror vi att jag klarar detta? Ingen aning! - men vi kör! :D


kanske finns en plan i huset där fast dom vill inte att det märks

.....

jag vill hoppa runt i små lyckocirklar och sjunga glädjesånger just nu! MINA 4 FAVORITER I BIG BROTHER ÄR SIST KVAR I HUSET! helt crazy. För er som inte kollar tänkte jag ge en kort resumé av dagens galna utröstning. Först åkte Chrille ut, helt "vanligt". Trodde inte det men blev glad. Jag gillar Chrille men han har varit svans på Gurkan så länge nu, och Gurkan hatar vi ju. Ja och sen skulle Gry läsa vem som var nummer två ut och det var Peter. MEN när han kommer ut så sätter de på honom en huva och för in honom i finalrummet där Martin redan befinner sig. Peter är alltså kvar i tävlingen! Sara och Simon tror att de är finalklara tillsammans med Martin men egentligen är den ena av dem ute och kommer inte få reda på det förens på tisdag. G A L E T ! Förstod ni? Antagligen inte men det spelar ingen roll. För mina 4 favvisar sedan starten typ, är KVAR I BB! Alltså detta är galet...!



Bilder från BBelva.blogg.se

Imorgon är det dag 100 också, hur najs?

om jag har några löften och lova

.....

Nu ska jag avge ett slags nyårslöfte. Fast det är ju maj, snart juni. Så vi kan kalla det nymånadslöfte. Jag ska lägga upp fler bilder i bloggen! Måste helt enkelt böja fota mer och sedan ha orken att lägga upp bilderna här. För jag gillar att kolla igenom mitt arkiv men det är ju dötrist utan bilder. Så här med lovar jag att det kommer fler bilder här. Tack för mig.


Peter Settman

jag skall lyssna och förstå

.....

Hur längesen var det inte jag skrev om Filip & Fredrik förresten?! Men på min ipod har jag de 5 första avsnitten av deras podcast inlagt som vanlig musik och inte podcast eftersom jag inte hade iPhone i sommras. När jag får tråkigt ibland brukar jag lyssna på dem. Det märks att jag har haft tråkigt ganska många gånger...


mamma är säkert nöjd

.....

Igår kändes det som det var söndag på en lördag. Idag känns det som en lördag.. fast det är söndag. Knas.
Men morsdag är det i alla fall och här har det firats med att jag och min bror lagat trerätters till mamma. Det blev räkcocktail till förrätt och grillat och färskpotatis till varmrätt. Väldigt gott! Vi har också gjort pannacotta till efterrätt men den får vänta ett tag. Känner mig ganska mätt just nu! Jaja, jag kanske ska säga något som inte har med mat att göra? Hmm.. jag kan ju ta något av detta:

1. Att jag är sugen på att göra en bloggdesign, någon som vill ha?
2. Att mina två favoriter Sara och Peter kommer åka ur Big Brother idag.
3. Att mitt rum ser helt galet ut just nu

Jag tror jag väljer nummer 3.

I torsdagskväll hade jag väldigt tråkigt. Men så fick jag en snilleblixt att jag ju kunder möblera om mitt rum för det är ju väldigt roligt. Men grejen är att det blev inte så bra. Det blev helt galet faktiskt.. Men jag orkade ju inte flytta tillbaka allt då och nu har jag vant mig vid det.


det gör ont i mig än

.....

Det gör ont i mig att titta på detta. Jag önskar att jag var född en sådär 15 år tidigare och fått vara med om sånt här. Ett vanligt nyhetsinslag, fast om Duvemåla. Kristina från Duvemåla ÄR det finaste och bästa jag vet ♥


Release me. Release my body.

.....


Alltså detta är nog ett av de sorgligaste momentsen under hela säsongen. Martins syster kommer in under "freeze-tease-release" vilket gör att han när han ser henne för första gången på tre månader inte får röra sig eller prata med henne. Åhh, *snyft snyft* :'(

du har inte hittat din marknad än

.....

Så var det helg igen! Har nu bara fem skoldagar kvar innan det är dags för sommarlov, känns helt galet! Idag hade vi sista fotolektionen och gjorde inte speciellt mycket. Fick i alla fall reda på att det blir ett MVG i betyg vilket känns helt awesome! Kommer verkligen sakna fotolektionerna nästa år, då blir det istället småföretagande och körsång. Hoppas att det också blir kul såklart! Efter fotolektionen var det i alla fall dags för idrott, även detta sista lektionen. Valfritt betydde i detta fall rundpingis för mig, Anna och Gabriella. Jääklar vad vi fick springa, haha. Men kul var det! Kul är också att jag fick mitt VG i idrott som jag ville ha, har ännu inget G (!) woho! Sista lektionen idag var spanska, den var ungefär lika värdefull som de föregående lektionerna, vi kollade på film och hade betygssnack. Och eftersom jag redan sagt hur det gick i de andra ämnena spricker ni väl av nyfikenhet för att få reda på hur det gick i spanskan?? Det blev ett VG, vilket var ganska väntat. Gick tidigare från spanskan för att hinna till Emelies dansuppvisning. Det var kul att se faktiskt, även om jag är ganska anti-dans. Efter det gick jag och Gabriella ner på stan och kollade runt på marknaden ett tag, hittade dock inte speciellt mycket. Gick med Agnes och några kompisar till henne ett tag också, åt en chokladboll på mackmakeriet bland annat, mycket mums!

(Alltså gud vad tråkigt det måste vara för er som läser min blogg. Lider med er...)

Kvällen har spenderats hemma, mestadels i min säng. Har ätit popcorn och choklad och druckit te. Just nu kollar jag på Big Brother (ska lägga upp ett snyft-klipp snart!) och ska snart sova. Imorgon blir det marknad och vi ska sjunga med kören, kommer nog bli kul. Bara det är någorlunda fint väder.


Agnes kramade denna björn idag, hon är så söt! ♥

jag faller

.....

Vårt internet har lagt av (?!) så nu sitter jag uppkopplad via telefonen. Smart grej iPhone! Men det går skiiitsegt så jag hoppas att nätverket kommer igång snart igen. Hinner inte beskriva dagen speciellt noga. Men att träna var gött, maten var god och filmen var toppen! Nu ska jag sova, imorgon är det tillbaks till skolan som gäller!

Kollade förresten igenom gamla twitterinlägg nyss, denna var fin tyckte jag, hahhah..

ohh, nu blev jag sugen på att läsa Harry Potter.... jaja, godnatt lovelys ♥

44 frågor

.....

1. Det första du tvättar i duschen? – Tvättar bort sminket 2. Gillar du kaffe? – neej 3. Hur mår du just NU? - trött som tuusan 4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? – M ;) 5. Berätta om din senaste dröm – jag badade, haha 6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna? – hur ska jag veta det? 7. Vad vill du ha just nu? – Sommarlov! 8. Har du räknat till 1000 någon gång? – inte vad jag vet 9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? – inte bita! U S C H ! 10. Använder du smileysar? – jaa :) 11. Har du träffat någon kändis? – Yeah! 12. Gillar du keso? – hah, jaa? 13. Vilken låt hade du sist i huvudet? - om sanningen ska fram - Eric amarillo 14. Hur många länder har du besökt? - Tyskland, Frankrike, Spanien, England,Danmark 15. Är dina föräldrar stränga? - nja 16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? - kunna ja, våga nej 17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? - nää 18. Brukar du hyra film? - inte så ofta 19. Var kommer du vara på Lördag? - förmodligen i Habo 20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Ja fast jag kommer inte ihåg det 22. Vad åt du till lunch ? - Åt ingen lunch. Men ikväll har jag ätit pizza 23. Har du lockigt hår? - Neej 24. När grät du senast? - hmm, kommer inte ihåg 25. Har du gått in i en vägg någon gång? - hah, glasväggen på liseberg ♥ 26. Favoritårstid? - SOMMMAR 27. Vem höll du senast i handen? - Hugo 28. Sover du med TVn på? - Nej, det är väl onödigt? 29. Tycker du att du är gammal? - 17, FÖÖÖR UNG!!! 30. Är du mörkrädd? - Jaaa, hatar mörker 31. Gillar du ditt liv just nu? - ibland, ibland inte. Just nu är det väl ok 32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? - ja? 33. Har du bra syn? - sådär 34. Var är dina föräldrar just nu? - pappa sover. mamma är i Italien 35. Vad har du på dig just nu? - SUCK-tröjan 36. Vad var det senaste du köpte? Ett linne, en topp och en ring på Gina igår ;) 37. Hatar du mer än 3 pers? - Yeah! 38. Använder du sushipinnar? - nej, svårt! 40. Äger du ett vapen? - eh, nej? 41. Gillar du ditt hår? - ja 42. Gillar du dig själv? - oftast inte 43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? - hm, mamma 44. Hur ofta använder du MSN? - inte ofta!

he is your brother

.....

14 söndagar i rad (jag vet att jag skrivit otroligt lite om det här! lovar att uppdatera er på vad som händer i framtiden!) har jag kollat på söndagsfinalen av Big Brother. Tills idag. Nu har tydligen internet bestämt sig för att vägra streama video..! Jag har lite panik. På riktigt. Märker först nu hur otroligt beroende jag blivit av det. Gosh! Har följt det 92 dagar i sträck... helt sjuuukt egentligen!


Så vad ska jag göra nu då? Förslag på vad man kan göra en söndagskväll som denna?

long ago, in someone elses story

.....



Redigerat lite biler och lagt upp på fotobloggen. Har inte många fotolektioner kvar nu, *snyft* Det är förmodligen den kurs jag kommer sakna allra mest, åh jag vill fortsätta! Men nu ska jag packa kläder till idrotten imorgon och sen krypa ner i sängen. Vi hörs imorgon!

edge of glory

.....

Vill ni höra om min dag? Klart ni vill!
Uppstigning 06:30 (sen som vanligt!), iväg på racercykeln till stationen. Tåg till skolan, samhällskunskap. Onödig lektion, film om en 4 åring som sprungit 48 marathonlopp, snack. Svenska, höll tal om hur vi anpassar vårt språk i olika situationer, gick bättre än förväntat. Slutade vid 9 gick ner på stan med Angie. Åt i skolan. Buss till A6, leta present till Hugo. Hittade inget, åkte hem. Sova några timmar. Vaknar av att dem ringer från HSB och berättar att jag fått jobb. GLAD. Dricker te, äter macka. Familjen kommer hem. Slappar! Målar naglarna, water marble. Blev misslyckat. Tar bort nagellacket. Kollar på Big Brother. Lyssnar på musik. Upptäcker en ny favoritlåt. Spelar den 5 ggr. Kan inte lyssna på den mer. Äter mat, grillat, potatissallad och tzatsiki, MUMS. Och nu sitter jag här, ska snart gå ner och äta Ben & Jerrys för att fira mitt nya jobb. Soft!


Nej jag gör mig inte till. Jag är knas på riktigt!

(Undra vad Fredrik skulle sagt om detta inlägg? Struktur, stavning, meningsbyggnad, språkval... MVG eller? hahhaha)

det är så logiskt

.....


om det är något jag önskar så är det att denna bild var äkta...

.....

david theeeeeewlis

16 maj

.....

Så var de måndag igen. Härlig! ..eller inte

Hade utvärderingsförmiddag i skolan vilket betyder att vi satt från 8:00 - 12:00 och gick igenom massa tråkiga frågor om skolåret, verkligen inte kul någonstans. Men vi fick i alla fall sluta klockan tolv! Följde med Gabriella hem för att låna en bok av henne, ska ha min muntliga presentation i svenska nationella på torsdag så det kändes bra att börja nån gång. Ja sen gick jag hem, i regnet och gick upp till mitt rum för att börja plugga. Satte mig i sängen för att jag tänkte att det var ett bra ställe att plugga på. Där kan jag säga att jag tänkte fel. Somnade direkt och vaknade 2,5 timmar senare. Så himla skönt att få sova! Men så fort jag vaknat så åt vi mat (köttbullar, mmmm!) och efter det följde jag med pappa ut och sprang. Det gick inte alls bra, sprang 5,7 km och hade galet ont i benen hela tiden. När jag kom hem och hade duschat var klockan redan sex och då hade jag inte börjat plugga än! Så det är vad jag gjort ikväll, plus att jag har bakat chokladbollar och lyssnat på Harry Potter. Ganska händelserik dag ändå, fast den har kännts ungefär dubbelt så lång som en vanlig.

Nu ska jag kolla klart på NittiLeaks och efter det läsa lite i Alice i Underlandet. Vi hörs imorgon! :)


såhär snygg är jag just nu... hrmm..


born to run.. typ?

.....

nu ska jag ut och springa
om ni undrade..

ändrade planer, jag stannar inne!

we can end this

.....


(bildkälla) - har hittat massa fint där ♥

it's taking me higher

.....


i will be popular

.....

Såg ni Eurovision igår? Omröstningen var riiiiktigt spännande! Men attans bananer att vi inte kunde få vinna då?!? :( Speciellt eftersom vi låg först såå länge in i röstningen. Men men, tredje plats är faktiskt det bästa sedan Perelli vann -99.
(Och ja, jag har helt plötsligt ändrat mig angående Saade, det är sånt jag gör ibland...)


det är kyligt här i natt

.....


Bra spellista - GODNATT ♥

du spelade boll på annat håll

.....

Tjo! Sprang runt Munksjön idag, förbättrade min tid med 2,5 minuter sedan sist, gaalet så najs! Sprang ju förbi Spira på vägen, då tänkte jag en stund på konserten och så. Måste få tag i biljett så att jag kan lugna ner mig, arhhhh. Efter Munksjön idag så hade vi spanska, fast en lite konstig lektion. Först och främst hittade vi inte salen vi skulle vara i utan var tvungen att använda karta (efter 2 år, STOOR skola). Det var i alla fall en slags föreläsning av två som varit i Ecuador i tre månader så dem pratade lite om det. Ganska kul, killen som prata var hur go som helst, och söt! hehe

Kvällen har jag spenderat på Slätten med Anna, Sofia, Ellen och Jacob. Vi kollade på herrarnas match mot Värnamo, det blev 1-1 men dem spelade bra i alla fall. Det var kul att kolla, trots att det var kallt och vi trängdes under filten ;)

Men nu har jag varit hemma ett tag, kollat på Sex and the City som jag har alla säsonger av och inte ens sett hälften, fy skäms. Nu orkar jag dock inte kolla mer så nu ska jag förmodligen lägga mig i sängen och lyssna på lite Harry Potter... eller så kanske jag hellre vill höra Winnerbäck? Hmm.. får tänka på det ett tag. Vi hörs när vi hörs! ;)


HELEN SJUNGER DUVEMÅLA I JÖNKÖPING!

.....

Helluu? Dör lite... måste måste måste dit... Eventuellt är det bara företag som är bjudna på invigningen men jag MÅSTE dit. På ett eller annat sätt... M Å S T E !

Simon and the Oaks

.....



Filmaffischen för Simon och ekarna som har premiär den 9 december. Läääängtar! Boken var grymt bra, funderar på att läsa den igen nu i sommar.

torsdag 5 maj

.....

Har sjungit mig hes under dehär två dagarna! Men det har det varit värt, har haft otroligt kul i alla fall :D Nästa vecka börjar vi med sommarlåtar, åh så härligt!

Nu ska jag packa badkläder inför imorgon, simning på idrotten! Fast först ska vi skriva nationellt prov i engelska, kommer väl gå sådär känns det som. Efter badet ska vi i alla fall till Friardalen och heja på skollaget i Rugby-turnerningen, inte för att vår skola kommer vinna. Men ändå ;)


did you gave the world some love?

.....


det är ju värsta schlagern

.....

sedan jag skrev ett riktigt inlägg senast har jag hunnit med mycket! firat påsk, umgåtts i 4 härliga dagar med min Hugo, skrivit många nationella prov och ikväll har vi haft vår Schlagerkonsert! Konserten var faktiskt riktigt rolig och jag fick beröm av min körledare efteråt så jag är nöjd! Imorgon har vi två skolkonserter för skolorna i Habo vilket betyder att vi är LEDIGA från vanliga skolan. Eller ja, vi tog ledigt... haha ;)
100media_imag006 (MMS)
Bild som jag snott från Andrea

detta är slutet för oss

.....