När vi ändå pratar om bakning...

.....

..så skulle jag rekomendera att ni provar dessa muffins också. Då kan man få såna här kommentarer:
 

vad jag har sagt med lite socker

.....

Här får ni en liten bild på mina fina muffins/cupcakes som jag gjorde till Wilmas dop förra lördagen! Receptet kommer från den fantastiska bloggen Bli min jäst. Tror att jag gått igenom varenda recept där och gjorde ju även dessa halloweencupcakes till Emelies avskedsfest.
 
Det är alltså kladdkakemuffins med dumle och så en klick grädde på toppen! De blev (såklart) inte lika snygga som "orginalen" men jag är i alla fall nöjd med de fina wrapsen. Köpte dekorationspapper på panduro och även de rosa sidenbanden. Lite sött med rosa till dop.. Blommorna är gjorda i sockerpasta men tyvärr fanns det ingen ljusrosa i affären, och jag orkade inte göra egen, så de fick bli mörkrosa. Jag skulle också velat ha en "finare" blommutstickare, den jag använde var lite mer "rolig" eftersom bladen var olika stora. Men jag fick i alla fall mycket beröm för dem och då får jag väl vara nöjd!
 
 

160 GB matriell lycka

.....

PhotoInformation

nu minns jag det som varmt

.....

Kör på det gamla vanliga, "bättre sent än aldrig" och skickar ut några Greklandsbilder till er. ENJOY!
Märkte att de kom i en galen ordning men orkar inte ordna om allt.. .
 

ska jag lämna några varma rader

.....

Precis när jag skriver detta så går solen ner vår sista kväll i Parga. Kan inte fatta att en vecka går så fort?!
Resan började kanske inte jättebra.. redan på Landvetter blev jag magsjuk och spenderade sedan både flygresan och första dagen i Grekland med att springa fram och tillbaka till toaletten för att spy. INTE kul. Men jag mådde bättre redan dagen efter det och sen har vi haft en underbar vecka här! Får berätta mer om resan när jag är hemma och kan lägga in bilderna från kameran också. Nu ska jag packa mina väskor och sen ska vi ner till stan och äta. Vi hörs!


det är sensommar sverige, jag är påväg härifrån

.....

Just nu sitter jag, om allt går som det ska, på ett plan mot soliga Grekland. Jag har läst att det finns gratis Wi-Fi på hotellet och om det stämmer så ska jag försöka uppdatera lite därifrån i alla fall! Hoppas ni får en härlig vecka i Sverige - och när jag kommer hem hoppas jag att det är höst och mys här! 

 
 
 
 

bara vänta lite till

.....

Hur galet är inte dethär då? OM TVÅ DAGAR BEFINNER JAG MIG I GREKLAND! Denna dag har spenderats med att packa och städa rummet. Har städat riktigt ordentligt och rensat ur både garderob och lådor. Det blev två pappkassar fulla med kläder som aldrig används längre.. och nu finns det lite plats kvar för nya kläder! Packningen däremot går lite sämre.. jag mest slänger ner kläder i resväskan och har ingen koll på vad det är jag packat egentligen. Har någ aldrig varit borta såhär länge(?) och framförallt inte i ett annat land. Men det ska i alla fall bli underbart skönt med en vecka i 30 grader och sol. 

Roger fattar ingenting

.....

 Hahaha! 
 

vid vårat avsked under månen

.....

Här kommer som utlovat bilderna från Emelies avskedsfest i lördags. Temat var "det svenska året" och vi gick alltså igenom ett svenskt år - på en kväll! 
 
 
 
 

ABBA till Madame Tussauds!

.....

ÅHHHHHH! Vad glad jag blev när denna artikel kom upp på facebook nytt. Ska ju besöka London i vår och detta är ju alldeles alldeles underbart! 


det är sommarens sista sång

.....

jag vet inte riktigt varför men jag längtar så otroligt mycket efter hösten. jag vill bara att det ska bli kallt och blött och att alla träd ska bli gula/röda. och så kan man sitta inne och mysa med te och tända ljus. mmmm.


trött

.....

Är så trött!
I helgen var det ju dags för Emelies avskedsfest (kommer inlägg!) och jag har typ sysslat med förberedelser till den under hela veckan.. men det var det värt! I alla fall, inte nog med att jag åkt fram och tillbaka till göteborg, dessutom hade jag ju jobbhelg på resecentrum. Och idag har jag jobbat min första dag på mammas jobb. Så nu är jag rätt så slutkörd och önskar bara att jag skulle få sova. Men imorgon ska jag återigen bege mig till tandläkaren. Kul. Jävligt kul.