Filip & Fredrik ♥

.....





Älskar Filp & Fredrik! Älskar Jidraaa som lagt ut massor av deras program på YouTube! Erkänn att Fredrik är snyggsnygg?? YesYes! :D

Dålig uppdatering

.....

Här var det ju ett tag sedan man skrev något :P

Men det är SOMMARLOV, så jag skyller på det. Inte för att jag gör något vetigt men ändå^^ Har inget att skriva helt enkelt, då blir det ju bara tråkigt att skriva och då blir det ännu tråkigare för er att läsa! Men okej, en liten lista:

* Jag hatar att sola, det är skittråkigt
* Jag saknar mina söta vänner så otroligt mycket! :(
* På söndag ska vi till Liseberg ♥
* Jag har inte badat än denna sommaren!
* Jag har jättetråkigt just nu, jättejättetråkigt

Dagens låt: Melissa Horn ♥

.....

Det var väldigt längesedan jag hade en "Dagens låt" kom jag precis på. Idag blir det den underbara Melissa Horn :)




Sommaren är här

.....



Förresten. Dem har åldrats sjukt mycket från detta klipp till nu. Och det är ändå bara... 6 år.

"Bor du där?!"

.....

God kväll ;) Rubriken, hahah x)

Har nyss kommit hem från "sommarstugan", om man nu kan kalla det för de :P Har varit där hela dagen och städat. Eller jag har varit barnvakt men de andra har städat. Jag klippte i alla fall gräset, med en såndär "handdriven" gräsklippare. Den funkade sådär kan jag väl erkänna, men den är säkert 50 år eller något så ändå helt godtjänt :)

Nu hade jag tänkt att jag skulle spela lite sims. Men jag vet inte om jag orkar, man blir väldigt trött av att passa barn.. Men jag ska inte göra något på hela dagen imorgon så jag kan ju sova då istället. Det är ju sommarlov för tjyven :P Så jag ska nog spela lite sims och kolla på.. Saltkråkan! Eller Robinson från 97? Hmm.. svårt val. Nej men det får nog bli Saltkråkan.

Men jag hör väl av mig när jag vaknar imorgon (typ framåt 13?) Ha det bäst!
 
P.S. Ett tips, om ni ska spendera en hel dag vid stuga som ligger i en skog, med halvmeter högt gräs runt om. Ha inte shorts och t-shirt då! Det kliar över hela kroppen på mig, aarrhhh!

Det är tråkigt att sola

.....

Det är sol idag, och här sitter jag. Inte bra. Men vi kan ju konstatera det här och nu, det är inte roligt att sola. Det är skittråkigt! Bara ligga och göra ingenting och samtidigt svettas som en gris, låter ju jätteroligt..! Men jag måste ju försöka bli lite brun så jag ska ta min "Simon och ekarna" och lägga mig och stekas lite.

Igårkväll så kom Gabriella hit. Hade en supermysig kväll med massa prat och skratt! Lyssnade på lite musik och körde THE HAUKKA DANCE! hahahh xD

Men oj, nu måste jag gå ner för nu hör jag att Hugo är här!! Ha det bäst så hörs vi ikväll! Kram


Enadst smtara mäsnknior kan lsäa dteta.

.....

Olny srmat poelpe can raed tihs.
I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty  uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig  to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs psas it on  !!

Visst är det coolt?! :D Eller är ni smarta nog att se vad det står? ;) Haha, det roliga är att man verkligen läser lika snabbt som om bokstäverna inte varit i konstig ordning, sjukt coolt! :D


Prins Daniel! ;))

.....

Hemma igen! Snabb visit i Götet alltså, och imorgon kommer Hugo hit till Habo så då får jag vara barnvakt :D

Såg ni bröllopet igår eller? Jag så ALLT! Vigseln, Kortegen, Middagen, Dansen.. ALLT! Jag grät sammanlagt 1 917 723 gånger.. typ. Nej men det var såååå fint! Verkligen ett prinsessbröllop, det finaste jag sett. En av höjdpunkterna på dagen var ju absolut Daniels tal till Victoria.

Daniels tal:



Något annat som var otroligt fint var denna sång, från konserten i fredags:

OM KLIPPET INTE FUNKAR

Jaja, men jag orkar inte skriva mer om bröllopet nu. Men ni som inte såg det missade verkligen något!

Nu åker jag till Göteborg!

.....

Nu åker jag till Göteborg, ha det bra  ;)

wedding-wedding-wedding

.....

Imorgon ska alltså Viccan gifta sig med sin Boxer-Robert. Snart börjar ett direktsändt program från konserthuset som jag inte tänker missa (inte bara för att Helen kaaanske ska vara med). Men jag är dessutom alldeles för trött för att hitta på något annat. Sov inte speciellt många timmar inatt och imorgon ska jag upp ganska tidigt och åka till Göteborg. Träffa min Hugo igen♥ 

Nu börjar konserten, på med SVT 1!


update:


Grattis Världen

.....

Ligger i sängen och kollar på Grattis Världen. Har sett 9 avsnitt de senaste dagarna, jag älskar Filip&Fredrik! hahaha ;) Snart ska vi nog äta mat, hoppas jag i alla fall för jag är jättehungrig. Sen ska jag ner till Slätten igen (!) och umgås med lite folk och kanske spela lite golf :P

Ikväll ska jag nog vara hemma. Är för trött för att hitta på något :P Jaja, vill ni också se Grattis Världen lägger jag upp första delen av första avsnittet här :) 


Skönt att vara hemma!

.....

Har inte varit hemma på två dagar nästan. Elsa kom hit igår och vi kollade på musikalen. Sen åkte vi ner till Slätten och kollade på när Matilda spelade match. Sen vid 22 typ åkte vi hem till Sofia och kollade på "Sommaren med Göran" - älskar den, haha! Sen följde jag med Elsa hem och sov hos henne.

Imorse åkte Elsa och jag ner till Slätten igen där vi kollade på fotbollsskolan lite, sen åkte jag hem och åt, sen tillbaka till Slätten för jag skulle jobba i kiosken. Så där har jag varit till klockan 22 ikväll. Nu är jag galet trött på kiosken och hela slätten att jag tänker inte åka dit på lääääänge!

Jaja, det var en kort sumering(stavning?) av de senaste dagarna. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag äta upp det som finns kvar av min sallad och kolla på en film.


Det är sol!

.....

Godmorgon!

Efter minigolfen igår gick Agnes och jag hem till mig. Fast bara för en kort stund för sen skulle hon med tåget och åka hem igen. Så efter att jag vinkat av henne gick jag till ICA och köpte jordgubbar. GOTT! :D
Senare på kvällen åkte jag hem till Emilia med lite folk och grillade. Det var väldigt kallt dock, men alltid trevligt att umgås med mina vänner!


Agnes på minigolfen

Jaja, nu ska jag ut i solen (!) eftersom den har varit vänlig nog att visa sig idag. Ska börja läsa "Simon och ekarna" tänkte jag. Ikväll kommer nog Elsa hit hoppas jag, vi ska kolla på 94ornas musikal igen. Om vi får tag på den :P

Vi hörs!

15 juni - 15:25

.....

Hejsan alla tusen läsare, ah, typ minus 980 :P

Dag två på sommarlovet. Klockan är visst redan halv fyra. Galet vad tiden går fort :bigeyes: Klockan fem kommer Agnes hit till Habo så då ska jag och Gabriella möta henne på stationen och sen ska vi gå ner till slätten och spela lite minigolf. Ska bli skojjigt, även om jag är säämst på minigolf! :P
Efter det vet jag inte riktigt vad vi gör, det får vi se. Nu ska jag i alla fall städa mitt rum. Vi hörs!


Gabriella och Agnes ♥


Snart klar med designen

.....

Nu tycker jag att bloggen börjar se riktigt bra ut :D

Kanske något som fattas men snart är det nog helt klart!
Vad tycker ni om designen? Såhär såg den ut från början!

En sommarlovsmorgon..

.....

Frukost!
Äter frukost och kollar på "Ellen". Var hos tandläkaren imorse också, onödigt tidigt tyckte jag. Haha, hoppas ni får en fin morgon! (Okej, vissa kallar det förmiddag nu men för mig är det fortfarande morgon!)

Åh vad jag längtar!

.....


Nu ska jag..

.....

..till Agnes! Vi hörs när vi hörs!


Hahah, totally crazy! ;)
Diggar förresten min webcamera eftersom det inte syns att jag har världens fulast tänder i verkligheten! Jihoo! :D

Och nu när vi ändå är igång...

.....

Okej, nu nu när vi ändå är igång och pratar om TV-serier man saknar.. MULLVADEN! Jag älskade Mullvaden! Det var så spännande och roligt! Det gick på kanal 5 på typ lördagskvällar tror jag. 2006, eller om det var 2007? Och Hans Falén var programmledare. Tyvärr finns det inga klipp från serien på YouTube så jag kan inte visa.
Är det någon av er som kommer ihåg "Mullvaden" ??


Kommer ni ihåg "Riket"?

.....

Kommer ni ihåg TV-programmet "Riket"? Det var ju så jäkla bra! Och Stefan Sauk (stavning?) ar också så grym som programledare. Åh, tillbaka med "Riket"!!



På youtube har RiketFan laddat upp massor av klipp från serien. Kolla in dem! :)

Gooooooooooooooood morniiiiiiiiiiiiing!

.....

God morgon kära bloggläsare!
Ligger här i min säng och kollar på en dokumentär om det kungliga slottet. Väldigt roligt! ..eller inte, men jag har inget bättre för mig. I eftermiddag ska vi till Agnes! Jag längtar för jag har redan börjat sakna mina vänner, hur ska jag klara en hel sommar? Vi måste träffas ofta helt enkelt!



Fast ikväll skulle Anna jobba så hon kommer inte. Sen tror jag att alla andra kommer, eller Emelie är nog i Italien förresten. Så då blir vi bara 5.

Jaja, nu ska jag snart gå upp. Tåget går inte förens 16:49 men man måste ju snygga till sig lite. Haha ;)


TV och Ben&Jerry's

.....

Precis som jag sa igår har jag spenderat heela dagen i sängen. Har kollat på "The x-effect", "16 and pregnant" och nu kollar jag på "Familjen Bernadotte".

Men snaart ska jag gå upp. Ska gå till ICA och köpa en Ben&Jerry och sen ska jag återvända hem igen. Till sängen. Måste bara se till att jag inte slösar bort hela sommarlovet såhär.

Förresten tycker jag det är sjukt orättvisst hur få Ben&Jerry's smaker det finns här i Sverige!
Här är några av de smaker som finns i USA, detta är alltså inte ens alla som finns:





Ännu fler hittar ni HÄR.

11 juni

.....

Idag har jag hunnit med mycket! Vaknade hos Sofia strax innan nio då mamma kom och hämtade mig. Sen åkte vi hem, jag gick upp och lade mig en stund och hon var på min lillebrors skolavslutning. När den var slut kom mormor också hit och vi fikade med god jordgubbstårta som man ska göra när man slutat skolan ;)

Efter det gick vi till centrum och kollade på niorna när dem åkte lastbil och kastade vattenballonger. Kommer ihåg hur galet roligt det var, kan verkligen inte fatta att det bara var ett år sedan! :bigeyes:

När niorna kört några varv och vänt tillbaka till skolan gick jag till stationen och tog tåget in till stan. Där träffade jag Andrea och hennes syster och vi kollade på studenterna när dem "sprang ut" - stämningen var på topp där och alla var så glada! Härligt!


Pesets studenter och lite annat löst folk! bildkälla

Nu ikväll har vi som vanligt "firat" att det är sommarlov med massa kollegor till pappa. Och nu är jag jättetrött och orkar inte skriva mer. Har ju inte sovit sådär överdrivet mycket inatt. Men jag ska sova hela dagen imorgon. Så om vi inte hörs imorgon ligger jag nog och sover. GODNATT!

GRYMMT!

.....


Drottningstorp ikväll!

.....

Ser fram emot en trevlig kväll! Sofia och Julia hämtar mig här vid nio och då åker vi hem till dem. Så ska jag, Ellen, Mille och Sofia kolla på niornas musikal på DVD! Jag får se den igen, yeey! :D Jag ska sova hos Sofia också så jag bloggar mer imorgon. Då ska vi äta tårta och fira att skolan är slut.

Jahopp, frågan är bara vad jag ska göra fram till klockan nio. Det är inget bra på TV och ute är det kallt..
Några tips??


Mina fina flickor tidigare idag. Inte dem jag ska vara med ikväll dock, men jag har ingen ny bild på dem andra. Hahahah x)


S O M M A R L O V!

.....

Så galet skönt är det! Nu slipper vi skolan i 70 dagar! 70 dagar då man kan göra precis vad man vill! Och sova. Lääänge!

Hoppas att Gabriella lägger upp lite bilder senare så att jag kan visa hur snygga vi var ;) Hon har bättre bilder än mig. Nu ska jag spela lite sims innan jag ska till ICA för att köpa ingridienser till tårtan vi ska ha imorgon. Bloggar senare ikväll! Pusshej! :)

Sista skoldagen!

.....

Idag har vi gått sista dagen i skolan! Det känns helt galet, ett år har redan gått. Efter sommaren ska vi börja i tvåan. Dagen har varit bra, lika slapp som alla andra det senaste. Först hade vi lite frågesport på historian (tråkiga frågor) och fikade lite. Efter det hade vi SISTA idrottslektionen med Joakim! :'( Hur ska vi klara detta?

Efter idrotten hade vi lunch, GLASS OCH PANNKAKOR! Åh vilken bra skola man går på! Tillsist hade vi bara Svenska. Vi gjorde bara en utvärdering och hade betygssamtal. Fick ändå vänta jättelänge och höll på att missa bussen. Men sen fick jag gå före Agnes för att hinna. (TACK IGEN FÖR DET AGNES! <3) Fick i alla fall ett MVG i Svenska. Känns skönt! Så då har jag alltså klarat ettan på gymnasiet utan ett ända G, det är ju sjukt :bigeyes: Eller jag ligger på ett G i idrott men det får vi inte betyg i förens i tvåan ;)

Jaja, nu ska jag jobba och ikväll ska jag bara slappa och göra allt klart inför imorgon. Får se om vi hörs senare!

SOMMARPRATARE 2010

.....

Här är alla sommarpratare för sommar 2010! Klockan 13:00 idag startade presskonferensen och alla sommarpratare "visades upp". Jag tycker inte det var så många intresseanta, de allra flesta har jag ingen aning om vilka dem är. Men den 20 augusti kommer jag i alla fall sitta bänkad vid radion för att lyssna på Tommy Körbergs sommarprogram. HÄR hittar ni hela listan med sommarpratare.


                                                                                                                                                  Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio 

Kommer du att lyssna på någon av programmen?


7/6 - 2010

.....

Dagen har varit bra. Vaknade vid nio i mitt "nya" rum. Det känns nästan som nytt eftersom jag möblerade om lite igår. Hoppade jag (eller hoppade är väl fel ord, släpade mig känns bättre) in i duschen och sedan tog jag det lugnt som vanligt på måndagar. Förmodligen för sista gången för i tvåan lär vi ju inte få ett sådant bra schema :(

Precis när jag skulle gå, vid halv 12, ringer det på dörren och så står Anna där. Så vi tog sällskap till stationen, klagade över vädret. För idag var det bara grått och blött! I skolan hade vi bara utvärdering på Teatern och det tog 10 minuter och sen fick vi sluta. 

Så då mötte jag Sofia på stan och vi åt på McDonalds, efter det skulle jag ta tre-tåget hem men påväg till stationen mötte jag Andrea och Gabriella så då stannade jag kvar med dem ett tag. Gabriella gick och tränade och jag & Andrea gick till H&M och köpte smink. Blev en ny mascara, en foundation och en rouge.



Ikväll har jag och min bror bakat hallonbrownies, blev väldigt goda tycker jag!
Har kollat på Kronprinsessan och kungariket och nu kollar jag på Det kungliga bröllopet. Måste säga att jag tycker om kungafamiljen och bröllopet. Fast jag tycker att allt som finns runt detta bröllop blir lite föör mycket ibland.

Jaja, nu ska jag kolla klart på programmet och sen ska jag läsa lite Harry Potter. Imorgon har vi vår sista engelska lektion, woohoo!

Vi hörs imorgon! Puss&Godnatt! ♥


Gårdagen i 4 bilder!

.....








' friday night and the lights are low

.....

Detta inlägg skulle publicerats i eftermiddags, men tydligen gjorde det inte det :S

Vädret kunde väl inte bli mer perfekt eller? Hoppas att det blir riktigt varmt i sommar också, och på onsdag. På onsdag har vi nämnligen bestämt att eftersom vi har vår sista lekton med Claes ska vi börja dagen på Vätterstranden för att bada! Efter "morgondoppet" ska vi fika och sedan vara kvar på Vätterstranden eftersom vi har idrottslektion där direkt efter. Så jag hoppas på bra väder! Annars blir det bara fika i klassrummet istället.

Ikväll ska jag inte göra någonting, eller jag ska städa mitt rum och kanske flytta om lite. Går inte att ändra så mycket men jag ska se hur jag kan fixa till det lite.


Björn vart har du tagit vägen?

.....


Vilket är ditt ord?

.....

Vilket är det första ord ni ser i "korsordet" nedan?



Mitt blev MANIAC - hahah :P

Déjà vu - musikal 2010

.....

Idag har jag varit på musikal!

I Habo, där jag ju bor, är det tradition att niorna gör en musikal varje år. Och i år var det 21 året i rad som det gjordes en. Förra året, när vi skulle göra vå musikal, var temat "flygplats". Vår musikal hette "Fly Away - En resa med förhinder" och den var väl ändå ganska bra.
Men årets, Déjà vu, kan vara den bästa skolmusikalen någonsin!  Nej men riktigt bra var den! Måste kolla om jag kan köpa en DVD för denna vill jag ha!

Har ni haft en bra dag?


Sol, Glass & Piren

.....

Gaaaaaalet vilket väder! Nu är det sommar på riktigt alltså. Vi hade ingen idrott idag så vi gick till Piren och åt glass istället. Vädret var underbart och glassen god!


Andrea & Jag ♥


Andrea & Agnes ♥


Sofia, Gabriella & Agnes ♥


Agnes, Anna, Andrea, Sofia & Gabriella ♥


Alla 7 ♥


Lena - Satellite

.....


1 juni

.....

Juni! Fattar ni? Det är sommar.. Eller i alla fall i teorin. Just nu ser det rätt grått ut där ute. Men ändå, 9 dagar kvar till skolavslutningen. Inga prov, inga läxor. Sweeeet :D På fredag ska vi bjuda vår lärare på fika (fjääsk!) bara för att vi är så snälla elever! ;)



På tal om fika. Jag åt världens godaste muffins i Göteborg i lördags. Lägger in en bild senare. MUMS vad god den var! ♥